Strona 1 z 20 1234567891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 195
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    adasco
    Gość

Domyślnie FILMY warte obejrzenia...

A tak mnie naszło na założenie wątku o tym, co obejrzesliśmy i co ewentualnie polecamy innym - i dlaczego.

Zatem zaczne od wczorajszego seansiku. Wczoraj wytrzeszczałem gały na film "RED LINE". I nie mam innego wyjścia, by go nie polecic. Fabuła powiedzmy troche oklepana (ale jest!), aktorzy powiedzmy II sortu, lecz film powinien zobaczyc kazdy milosnik motoryzacji. Takiego nagromadzenia fajnych bryczek nie widzialem w kinie nigdy!!! To nie F&F ze stadem japonskiego plastiku... Tu mamy przeglad od maybachow, przez Cobry czy Mustangi, az po ENZO! Dziesiatki, jesli nie setki! Do tego kapitalne sceny wyscigow ww. autek i ladnie nakrecony odlot i dzwon lambo. Ponadto, jesli ktos lubi dziewczyny w stylu "tuning party" - czyli duze oczka, duze cycusie, minioweczka i nozie do samej ziemi - to tez znajdzie ich w tym filmie mase!!! Ale jesli oczekujecie kina wyzszych lotow - to sobie Red Line odpuscie.

Sprawdzilem tez spidermama z Vivy. Mozna kupic za te cene, ladnie wydany. Ale trzeba uwazac, bo. np terminatora dali w polskiej wersji tylko z lektorem, bez napisow! A lektorowi mowimy stanowcze NIE

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Szczecin
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 m

Domyślnie

A ja odradzam obejrzenie Poslancow, ktorzy leca teraz w kinie. Fabula jest tak oklepana ze od poczatku wiadomo co sie stanie, a do tego wpakowali tam wszystkie znane chwyty hollywoodzkiego horroru, co zreszta wcale nie pomoglo filmowi. W polowie bym zasnal gdyby nie to ze siedzenia w Multikinie nie sa do tego dostosowane Zaluje 13 zl i straconego czasu
    http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Ostatnio w kinie byłem na DEATH PROOF- rewelacyjny film Quentina Tarantiono z bardzo dobrze zagraną rolą przez Kurta Russella, jako smaczek kilka prawdziwych amerykańskich musclecarów :twisted:
    W przyszłym tygodniu ide na KATYŃ i musze jeszcze nadrobić Simpsonów :mrgreen:

No i rozpoczałem trzecią serie Prison Break'a dalej warto oglądać, choć miałem małe deja vu to niezmienia to faktu ze jest to jeden z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek powstały.

A tak na codzien to polecam dla miłośników kina kryminalnego CSI: NY, Miami, Las Vegas.
    A jesli ktos jeszcze nie widział Władcy Pierscieni to dzisiaj leci o 20 na TVN

Użytkownik Alfa i Omega Avatar DDEvil
    Mieszka w
    Żory
    Auto
    156 SW 2.4 JTD
    Czas spędzony na forum
    35 m

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł156
    A jesli ktos jeszcze nie widział Władcy Pierscieni to dzisiaj leci o 20 na TVN
    no wlasnie temat troszke moze i bedzie taki no ;// bo to co komu mozna polecic tak na dobra sprawe wydaje mi sie tez kwestia gustu. Wielu ludzi zachwycalo sie wladca pierscionkow a mnie ten film wogole nie rusza i twierdze ze to chyba po Matrixie 3 najnudniejszy film w dziejach ale innym sie podoba.
    Z fimow ktore mi sie podobaly (co prawda nie sa to nowosci) to Negocjator ze wzgledu na swietne dialogi, John Q - placzacym kobietom nie plecam :mrgreen: lub z masa chusteczek, bardzo podobal mi sie rowniez z tym samym aktorem aktorem - Deja - Vu, Czlowiek w ogniu.
    Teraz z takiego kina lzeszego niedzielnego wszystkie czesci Piratow z Karaibow - jak nigdy idzie obejrzec wszystkie 3 czesci. wszyscy wiedza ze przewaznie kazda nastepna odgrzewana czesc jest gorsza od poprzedniej.
    Moze narazie to tyle pozniej zajrze do swojej kolekcji ponad 300 filmow to moze bede powoli opisywal ktory mi sie podobal lub nie
    146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
    156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc

Użytkownik Romeo Avatar phantom71
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 156 1.8TS 16V 10.1998
    Czas spędzony na forum
    2 h 24 m

Domyślnie

no to ja proponuje "Niekończącą się opowieść" codziennie nowy odcinek, połączenie komedia-horror-dramat-przyrodniczy-akcja, nadawany codziennie o 19:30 TVP1

Użytkownik Alfa i Omega Avatar DDEvil
    Mieszka w
    Żory
    Auto
    156 SW 2.4 JTD
    Czas spędzony na forum
    35 m

Domyślnie

Cytat Napisał phantom71
    nadawany codziennie o 19:30 TVP1
    To ja chyba wole cyrk o tym samym tytule tyle ze o 19:00 w masonskiej telewizji :mrgreen:
    146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
    156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc

Użytkownik Ogier Avatar BartekL
    Mieszka w
    Warszawa
    Czas spędzony na forum
    2 d 5 h 22 m

Domyślnie Re: FILMY warte obejrzenia...

Cytat Napisał adasco
    A tak mnie naszło na założenie wątku o tym, co obejrzesliśmy i co ewentualnie polecamy innym - i dlaczego.

Zatem zaczne od wczorajszego seansiku. Wczoraj wytrzeszczałem gały na film "RED LINE". I nie mam innego wyjścia, by go nie polecic. Fabuła powiedzmy troche oklepana (ale jest!), aktorzy powiedzmy II sortu, lecz film powinien zobaczyc kazdy milosnik motoryzacji. Takiego nagromadzenia fajnych bryczek nie widzialem w kinie nigdy!!! To nie F&F ze stadem japonskiego plastiku... Tu mamy przeglad od maybachow, przez Cobry czy Mustangi, az po ENZO! Dziesiatki, jesli nie setki! Do tego kapitalne sceny wyscigow ww. autek i ladnie nakrecony odlot i dzwon lambo. Ponadto, jesli ktos lubi dziewczyny w stylu "tuning party" - czyli duze oczka, duze cycusie, minioweczka i nozie do samej ziemi - to tez znajdzie ich w tym filmie mase!!! Ale jesli oczekujecie kina wyzszych lotow - to sobie Red Line odpuscie.

Sprawdzilem tez spidermama z Vivy. Mozna kupic za te cene, ladnie wydany. Ale trzeba uwazac, bo. np terminatora dali w polskiej wersji tylko z lektorem, bez napisow! A lektorowi mowimy stanowcze NIE
    A ja nie poelcam tego filmu, bo gorszej chały to w życiu nie widziałem. Jeśli wyścigi w tym filmie są kapitalne to ja się nie znam chyba. Przykładowo koleś jedzie Diablo i włącza NOS, a auto się zaczyna rozpadać :mrgreen: :mrgreen: Nie no świetnie po prostu :mrgreen:

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Nie wiem jak Wy,ale ja szykuję się dzisiaj na premierę w HBO pt. "HOSTEL".Kocham dobre horrory,a ten ponoć dobry.
    A jeżeli chodzi o furki to bardzo podobało mi sie "60 sekund" z Nicolasem C.

Użytkownik Romeo Avatar Garos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive 2003
    Czas spędzony na forum
    1 d 12 h 47 m

Domyślnie

Cytat Napisał marcins737
    hehe też max lubię ten film tyle że głownie z powodu Angeliny J.
    mnie się ten film podoba również z powodu Angeliny ale także z powodu zajeb.... dzwięku z Mustanga.Moment kiedy go Nicolas kradnie i odpala jest boski,pózniej jest tez piękny dzwięk jak mu gaśnie i słychać dżwięk zaworów.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
    ... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
    www.fotokadry.wordpress.com
    www.fotokadry.digartfolio.pl

adasco
    Gość

Domyślnie Re: FILMY warte obejrzenia...

Cytat Napisał BartekL
    Przykładowo koleś jedzie Diablo i włącza NOS, a auto się zaczyna rozpadać :mrgreen: :mrgreen: Nie no świetnie po prostu :mrgreen:
    przykladowo, to auto rozpada sie nie wskutek NOSU, a kopa, jakiego dostalo. I raczej nie tyle rozpada sie, co podrywa przod do gory.
    A co do chaly..... to widocznie mam poprzeczke duuzo nizej. Bo widzialem znacznie, znacznie gorsze filmy! 8)))

Strona 1 z 20 1234567891011 ... OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

filmy warte obejrzenia 2011

film wart obejrzenia 2011filmy 2011 warte obejrzeniafilmy godne obejrzenia 2011film godny obejrzenia 2011filmy warte obejrzenia 2011 forumfilmy z 2011 warte obejrzeniafilmy warte zobaczenia 2011filmy 20112012 co warto obejrzećfilmy warte obejrzenia 20112012thriller wart obejrzeniawarte obejrzenia filmy sensacyjnefilmy warte uwagi 2011film warte obejrzenia 2011komedie warte obejrzenia 2011jakie filmy sensacyje warto obejrzećfilmy warte obejrzenie 2011filmy 2011 rok godne obejrzeniafilmy godne obejrzenia 2011 2012warte obejrzenia filmy 2011filmy godne zobaczenia 2011polski filmy 2011 godne uwagifilmy godne uwagi 2011filmy z 2011 roku warte obejrzeniafilmy 2011 warte obejzefilm warty obejrzenia 2011

Zakładki

Uprawnienia