Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 15 m

Domyślnie

dawniej fajnie zdawali;d
    przejechac sie kawalek i juz bylo zdane
    ale wtedy nie bylo tyle aut i tylko nielicznych bylo stac na samochod i osiagi tez nie byly jakies rewelacyjne

kiedys na tvnie lecial jakis program o nauce jazdy
    i jakas tam starsza babka sie uczyla i bylo jakies pytanie czy maz ma prawko a ona
    "ma ale tylko na malucha"
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

dbh
    dbh jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1,8 TS 2001
    Czas spędzony na forum
    26 d 1 h 2 m

Domyślnie

najlepszy program to byl "Nauka jazdy" czy cos w tym stylu i pokazywali delikwentow ktorzy usilnie propbowali nauczyc sie jezdzic - na youtube jest chyba taki odcinek z bladynka ktora byla mega roztrzepana tak ze mozna sobie poprawic humor w pracy jak ktos ogladnie
    Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.

PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 15 m

Domyślnie

na tvnie
    byla panna co na rondzie pod prad wjechala
    http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3...ext=1&index=51
    ta fajnie na rondzie zawrocila
    http://www.youtube.com/watch?v=m84R7...eature=related

jesli to nie bylo specjalnie na potrzeby programu zeby ludzie ogladali
    to az strach ze tacy kierowcy jezdza po naszych drogach
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

czy mozna jezdzic na kartce z egzaminu

czy mozna jezdzic na kartce z egzaminu 2013

po ilu dniach można odebrać prawo jazdyczy mozna jezdzic z kartka zdanego egzaminuprawo jazdy wynik pozytywny co dalejzdałem prawo jazdy czy mogę jeździć bez dokumentuco mozesz dostac jak jezdzilem na papierku ze zdalemZdalem na prawko czy moge jezdzic z papierkiemjak odebrac prawojazdy radomstatus prawa jazdy skarzyskojazda na papierkujak sprawdzic czy word wyslal dokumentyczy można jeździć z kartka od egzminatoraodbior prawa jazdy w radomiuczy na papierze z wordu moge jezdzic aute czy na kartce z wordu można jeździć autemwczoraj zdalam prawko czy moge juz jezdzicpo ilu dniach word przesyla wniosekczy jak zdam prawko to moge odrazu jeździćczy mozna jezdzic na papierku z wordczy jak ma się papier z egzaminu na prawojazdy b mozna juz kierowacczy można jeżdzić na papierku z worduodbiór prawo jazdy radom gdzie czy jak zdam prawo jazdy moge od razu jezdzicGdzie i kiedy odebrac w radomiu Prawo jazdyczy jak zdałam prawo jazdy musze jechać gdzies z tą kartkąjazda na papierku z wordumam odebrane prawo jazdy ale jezdże dalej co mi grozizdałam prawo jazdy i czy moge jezdzic na druczkujak sprawdzić czy word wysłał dokumenty do wydziału jak sprawdzić czy sie zdało prawo jazdyjak sie ma zdany egzamin na prawo jazdy to mozna jezdzic od razupo ilu dniach word wysyła papierymam papiery w word czy odroczą prawo jazdyczy można jeżdzić przed odbiorem prawa jazdyco z kartka otrzymana po zdanym egzaminie na prawo jazdyczy można można jeździć samochodem bez prawa jazdy lecz z kartką od egzaminatora z pozytywnym wynikiem egzaminu praktycznego po nowych przepisachpo ilu dniach dostanę prawo jazdyprawo jazdy gdańsk1.9 od razu po zdaniu prawka prawo jazdy jak sprawdzic czy jestem w bazie danychco trzeba zrobic z kartka po zdanym egzaminie na prawo jazdyczy można jeżdzić samochodem jeżeli ma się papier od egzaminatora z wynikiem pozytywnymGdzie sprawdzic czy zdalem prawo jazdyczy po zdaniu prawo jazdy trzeba czekac na plastik czy mozna jezdzicword radom jak łatwo wyjechacczy moge kierowac autem z papierkiemnowe przepisy na prawo jazdy po jakim czasie word wysyła dokumenty do wydziałuczy na kartce po zdaniu prawojazdy mozna jezdzic 2 tygodnie word nie wysyła dokumentówczy na egzaminie na prawo każdy trzeba okazać się kartkaco grozi za jazdę ze zdanym prawem jazdy ale jeszcze nie wydanymczy z tym papierem ze sie zdalo prawo jazdy mozna jezdzicgdzie do warszawy wysylaja dokumenty z prawa jazdyCZY MOGE JEZDZI SAMOCHODEM JEZELI CZEKAM NA WYROBIENIE PRAWA JAZDYpo ilu dniach uprawienie prawo jazdyzdałem prawo jazdy czy mogę jeździć na tym papierkuczy na papierku o pozytywnym wyniku egzaminu na prawo jazdy można jeździćmożna jeździć samochodem jak ma się zdany egzamin a jeszcze sie dokumentu nie odebrało jak odebrać prawo jazdy radomprawo jazdy zdany można jeździć na tej kartcejak mam pozytywny wynik prawo jazdy to zdałemczy da sie załatwić kartke ze prawko jest zdaneczy jak zdam prawojazdy moge odrazu jezdzic bez odebraniaczy jak się zda prawko to można jeździc bez plastikumozna jezdzic na karteczcezrobiłam prawo jazdy jak mogę jechacjak można sprawdzić czy zdalismy prawo jazdyczy mogę po pozytywnie zdanym egzaminie na prawo jazdy jeżdzić bez oczekiwania na dokumentczy można jeździć jeśli jeszcze nie dostałem prawkaczy można jeżdzić samochodem po zdanym egzaminie 2013czy mozna jeżdzić samochodem z papierkiem od zdania testu na prawkoczy przed odebraniem prawa jazdy mozna jezdzic samochodemkategoria b wynik pozytywny czy mozna juzword radom ile wysyła papiery do wkwynik pozytywny prawo jazdy co dalejpo ilu dniach dostaje się prawo jazdy jak sprawdzic czy dotarły dokumenty z wordu do wydziału komunikacji i transportu wczy mozna jezdzic na papierku ze zdałem prawo jazdyzdalem prawo jazdy czy moge jezdzic na tej kartcezdane prawojazdy moge juz jezdzicczy można kierować po zdaniu egzaminuprawo jazdy czy z papierkiem można jeździć.word radom kiedy wysyla dokumentyczy moge sam jeździć po odebraniu nowego prawa jazdy mając zdane a nie odebrane prawko co groziczy można jeździć na papierku od egzaminatorapapier na ktorym mozna jezdzic przed wydaniem prawa jazdyczy m ozna jezdzic autem z kartka z egzaminu czy moge jezdzic jak czekam na odebranie prawa jazdyzaginął wniosek o wydanie prawa jazdyjazda samochdem po zdaniu egzaminu na prawo jazdy ale nie odebraniu dokumentów jak sprawdzic czy zdalo sie prawo jazdyjak zdałes to mozesz odrazu jezdzic 2013po ilu dniach dostane prawa jazdy Czy mozna jechac autem z papierami prawkaczas oczekiwania na prawo jazdy w radomiuco zrobić z kartką z egzaminujezdzenie na kartce od zdania prawojazdy zdalam prawo jazdy ale jeszczr czekam na odbior czy moge juz jezdzic

Zakładki

Uprawnienia