Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    dąbrowa Górnicza
    Auto
    Alafa 156 2.0ts+lpg srebrna 98r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie Uprawnienia suwnice typu S1

Witam!! Poszukuje kogos kto moze lub zalatwia takie uprawnienia . Potrafie sie obslugiwac takim sprzetem bo robie na nim , ale zaczyna firma mnie gonic o uprawnienia . nie chca mnie wyslac z firmy tylko mam na wlasna reke sobie zrobic. Za kazde info bardzo dziekuje.

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 19 m

Domyślnie

Czesc
    musisz chyba isc na kurs
    -Obsługa suwnic sterowanych z kabiny-750 zł
    -Obsługa suwnic sterowanych z poziomu roboczego-650 zł
    (dane z tej strony http://www.odi.pl/firmy/06/077/1183720877/)

szkolenia robi firma AB. . Z. CENTRUM z Dąbrowy Górniczej
    ich strona tutaj masz adres itd http://www.abzcentrum.pl/
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    dąbrowa Górnicza
    Auto
    Alafa 156 2.0ts+lpg srebrna 98r
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

tak to wlasnie wszystko wiem tylko ze oni dopiero zbieraja ekipe i powiedzieli ze dopiero gdzies na wiosne a ja sie scigam z czasem bo robote mam nagrana juz a uprawnien nie mam wiec szukam kogos kto by to popchnął szybciej za jakies dobre $$$

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

ile kosztuje kurs na suwnice

kurs na suwnice ile kosztujeuprawnienia s1ile kosztują uprawnienia na suwniceile kosztuje kurs na suwnicowegokurs na suwnice s1ile kosztują uprawnienia na suwnicęsuwnice s1uprawnienia suwnicowegoile kosztuje kurs suwnicowegouprawnienia s 1 na suwnicekurs suwnicowego dąbrowa górniczakurs na suwnice forumsownica s1sównica s1kurs suwnicy cenakurs suwnice cenaile kosztuje uprawnienie na sownicekoszt kursu na suwnice s1kurs suwnicowego dąbrowa górnicza długacezsilesia kurs na suwnice opiniekurs na suwnice 1s cena zabrzekurs suwnicowego z poziomu zerokurs na suwnice il twakurs suwnice kosztkurs na suwnice cenakurs suwnicowego cena forumI S na suwnicesuwnice kurs ile kosztujegdzie można zrobić uprawnienia na suwnicęile trwa kurs na sownicekoszt szkolenia na suwniceceny kurs suwnicowego s1kurs na suwnice 1sdąbrowa górnicza kurs suwnicowego

Zakładki

Uprawnienia