Panowie kawałek z przesłaniem wsłuchajcie się i wypowiadajcie ale tym razem bez wywodów personalnych bo chyba wszyscy podobnie myslimy
http://www.youtube.com/watch?v=W8Q2lp3fD94
164 2.0i V6 TB 257KM- już nie moja
164 3.0 V6 12V- Nowy właściciel "michalepwa" vel "krawat"
Saab 93 1,9 TID 150KM rok 2010-zamienię na 159 z motorkiem 3,2
To kawałek który mówi o nas POLAKACH, jacy dziwni jesteśmy.

Jesteśmy, byliśmy i będziemy. Tylko w obliczu tragedii razem i to jest wartość niezmienna ale niezbyt stała.
A co do Tedego... Nic do niego nie mam, słucham różnej muzy ale jak dla mnie temat za świeży. Mógł to zostawić na trochę. Bywam cyniczny i dla mnie to trochę zajeżdża jakby chciał liznąć "atrakcyjności" Smoleńska.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
1. Jak zmienić to byśmy zachowywali się tak zawsze a nie tylko w obliczu tragedi narodowych?
2. Kawałek powstał 10 kwietnia czyli w dniu katastrofy, teledysk około tydziń temu a i tak niewiele osób słyszało, widziało. Czy za wcześnie, książka Kraśki o smoleńsku juz chyba ze trzy tygodnie temu się ukazała więc to jest liznięćie atrakcyjności. Pozatym Tede gra taką muzykę która nie jest nadawana przez normalne media więc tylko raczej bywalcy internetu będą mogli to zobaczyć więc chyba nie chodzi mu o "sławę".
Jesteś przykładem typowego polaczka który zazdrości drugiemu że tamten odniósł jakiś "sukces". Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat tego wątku to lepiej nic nie pisz bo nie o to tu chodzi w tym temacie. Właśnie też o tobie jest ten kawałek.
Peja: "...gdziekolwiek za granicą po jakimkolwiek sukcesie poklepali by cie po ramieniu, powiedzieli, dobrze stary!! tak trzymaj!! pogratulowali.. ale nieeeee w Poooolsce!"
Poza tym nie można oceniać Tedego nie znając jego całej dyskografii i początków..

lubie i Tedego i Peje. obaj maja fajne kawalki. akurat ten Tedego o ktorym jest temat jakos mi nie specjalnie wpada w ucho.
Peja za bardzo zgrywa kozaka wg mnie i uzala sie nad tym ze wyrwal sie z biedy itp
Tede wg mnie zbytnio sie lansuje, jak to mowia "sprzedal sie", ale skoro ma okazje do zarobienia kasy to korzysta. amerykanscy raperzy tez mozna poweidziec ze sie sprzedali bo niektorzy robia ciuchy itp.
bardzo lubie kawalki robione przez WWO np. Moge wszystko.
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Uwierz mi, nie zazdroszczę mu NICZEGO. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie jest to powód do tego abyś mnie obrażał!
A teraz zastanów się chwile (może Ci się uda...) Dzięki komu ten Tede jest "sławny"?
Zostań w tej Belgii i nie przyznawaj się do tego, że jesteś Polakiem ponieważ takim zachowaniem robisz negatywną opinię wszystkim rodakom.
Nie mam ochoty na dalszą konwersację z Tobą, a więc proszę - nie prowokuj.
---------- Post dodany o godzinie 11:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:38 ----------
Sorry, że post pod postem ale nie chciałem już mieszać w poprzednim "adresowanym" do zupełnie innej osoby.
Nie uważam aby Peja był w czymś lepszy od Tedego lub na odwrót. Jeden wart drugiego.
Pozdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki