Witam,
Polecam Nokie E51, mój przyjaciel spędził u nas weekend z tym telefonem i jestem oczarowany nim. Chodzi bardzo szybko, bateria jest lepsza niż przeciętna, jakość wykonania i metalowa obudowa. Same plusy, mi najbardziej podoba sie WiFi - gada się przez skypa za darmo :-)
Jedyna wada - ekran mógłby być większy. Niestety telefony bez tej wady (np Samsung Omina) to ponad tysiąc złotych więcej.
Nokie sam biorę dla siebie na przedłużenie umowy.
Pozdrawiam serdecznie
Nokia E51 to naprawdę fajny wybór, dla tych co nie chcą wydawać na telefon nie wiadomo ile kasy. Telefonik jest fajnie wykonany i jest to naprawdę udany model. Cena też jest super, bo na allegro nówkę można kupić za 600 złotych. Dla ludzi z większym funduszem polecam N95 8GB - nie ma nic lepszego. Sam mam N95 ponad rok i jestem mega zadowolony. Jedyny minus to bateria - ładuję go codziennie, a wytrzyma max. 2 dni - ale to jego jedyna wada![]()
www.pga.net.pl Profesjonalne Systemy Alarmowe, Pogotowie Komputerowe, Grafika Komputerowa - zapraszam!
;// Nikt na Forum nie ma Nokii 6500 slide lub E65 :?: :?: :?:
karbonowa Nokia za 4kzł i prestiż ?? przepraszam że spytam ale czy ten prestiż to to że każdy gangster położy dwie takie na stoliku czy może fakt że przez poprzedniczki niemal nic nie słychać ??
oczywiście że są lepsze telefony niż Nokia , o prestiżu nie będę się rozpisywał , nawet Vertu można po prostu wejść i kupić gdziekolwiek , choćby na lotnisku ...no fakt , są modele i za 50keuro , czy są prestiżowe - tego nie wiem (na pewno są wyznacznikiem możliwości finansowych właściciela) ale na pewno nie jest prestiżowe rozsuwane coś za 4kzł przez co ledwo co słychać...
W przypadku elektroniki, prestiz to w 90% pozycjonowanie modelu wg producenta. Cena sprawi, ze mimo iz technicznie pospolity - telefon nie bedzie powszechnie spotykany. A to juz buduje jakis wizerunek i samo w sobie moze byc wyznacznikiem potocznie ujmowanego prestizu. Czlowiek kierujacy sie logika, kupi za 2-3 tysiace doskonale wyposazony i funkcjonalny smartfon. Za to ktos, kto ma troche kaski, ale chce zamaskowac czyms slome w butach, kupi wlasnie jakis malo funkcjonalny, ale zbyt drogi wzgledem swej rzeczywistej wartosci i uzytecznosci sprzet. A gdy dodamy jeszcze do niego odpowiednia otoczke, jaka wykreuje dzial marketingu producenta, mamy gotowy produkt nakierowany na wizerunek - w tym przypadku prestiz.Napisał obserwator737
W mojej ocenie - to takie vertu dla ubogich.
A to, ze wedlug Ciebie jakis fon nie jest prestizowy - trudno, producent bedzie zawiedziony. Jestes kolejny, ktory nie dal sie nabrac, szczegolnie ze to nieznacznie zmodyfikowane poprzednie arte....
A sa tez wciaz ludzie, wsrod ktorych posiadanie jakiegokolwiek telefonu juz oznacza prestiz. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
A skoro mowa o tych takich bardziej komoreckach, to firma Mobiado strzelila dzis cos niezlego. Telefon z wbudowanym mechanicznym zegareckiem. W zlocie. Kicz nielichy, ale dla szejka w sam raz.
A ja polecam Samsunga i780 powiem że jak na telefon (smartphone) to jest full wypas, z windowsem mobile sprawuje się dobrze szczególnie że jest możliwość wgrania AutoMapy bo w innych telefonach to Sygic Guarmin itp jedynie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki