Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Wojtek Kotas
    Gość

Domyślnie

Witam,

Polecam Nokie E51, mój przyjaciel spędził u nas weekend z tym telefonem i jestem oczarowany nim. Chodzi bardzo szybko, bateria jest lepsza niż przeciętna, jakość wykonania i metalowa obudowa. Same plusy, mi najbardziej podoba sie WiFi - gada się przez skypa za darmo :-)

Jedyna wada - ekran mógłby być większy. Niestety telefony bez tej wady (np Samsung Omina) to ponad tysiąc złotych więcej.

Nokie sam biorę dla siebie na przedłużenie umowy.

Pozdrawiam serdecznie

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Tfaruk
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156 1.9 JTD 2000r. Distinctive
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    11 m

Domyślnie

Nokia E51 to naprawdę fajny wybór, dla tych co nie chcą wydawać na telefon nie wiadomo ile kasy. Telefonik jest fajnie wykonany i jest to naprawdę udany model. Cena też jest super, bo na allegro nówkę można kupić za 600 złotych. Dla ludzi z większym funduszem polecam N95 8GB - nie ma nic lepszego. Sam mam N95 ponad rok i jestem mega zadowolony. Jedyny minus to bateria - ładuję go codziennie, a wytrzyma max. 2 dni - ale to jego jedyna wada
    www.pga.net.pl Profesjonalne Systemy Alarmowe, Pogotowie Komputerowe, Grafika Komputerowa - zapraszam!

grzelutek
    Gość

Domyślnie

;// Nikt na Forum nie ma Nokii 6500 slide lub E65 :?: :?: :?:

obserwator737
    Gość

Domyślnie

karbonowa Nokia za 4kzł i prestiż ?? przepraszam że spytam ale czy ten prestiż to to że każdy gangster położy dwie takie na stoliku czy może fakt że przez poprzedniczki niemal nic nie słychać ??

oczywiście że są lepsze telefony niż Nokia , o prestiżu nie będę się rozpisywał , nawet Vertu można po prostu wejść i kupić gdziekolwiek , choćby na lotnisku ...no fakt , są modele i za 50keuro , czy są prestiżowe - tego nie wiem (na pewno są wyznacznikiem możliwości finansowych właściciela) ale na pewno nie jest prestiżowe rozsuwane coś za 4kzł przez co ledwo co słychać...

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    karbonowa Nokia za 4kzł i prestiż ?? przepraszam że spytam ale czy ten prestiż to to że każdy gangster położy dwie takie na stoliku czy może fakt że przez poprzedniczki niemal nic nie słychać ??

oczywiście że są lepsze telefony niż Nokia , o prestiżu nie będę się rozpisywał , nawet Vertu można po prostu wejść i kupić gdziekolwiek , choćby na lotnisku ...no fakt , są modele i za 50keuro , czy są prestiżowe - tego nie wiem (na pewno są wyznacznikiem możliwości finansowych właściciela) ale na pewno nie jest prestiżowe rozsuwane coś za 4kzł przez co ledwo co słychać...
    W przypadku elektroniki, prestiz to w 90% pozycjonowanie modelu wg producenta. Cena sprawi, ze mimo iz technicznie pospolity - telefon nie bedzie powszechnie spotykany. A to juz buduje jakis wizerunek i samo w sobie moze byc wyznacznikiem potocznie ujmowanego prestizu. Czlowiek kierujacy sie logika, kupi za 2-3 tysiace doskonale wyposazony i funkcjonalny smartfon. Za to ktos, kto ma troche kaski, ale chce zamaskowac czyms slome w butach, kupi wlasnie jakis malo funkcjonalny, ale zbyt drogi wzgledem swej rzeczywistej wartosci i uzytecznosci sprzet. A gdy dodamy jeszcze do niego odpowiednia otoczke, jaka wykreuje dzial marketingu producenta, mamy gotowy produkt nakierowany na wizerunek - w tym przypadku prestiz.
    W mojej ocenie - to takie vertu dla ubogich.
    A to, ze wedlug Ciebie jakis fon nie jest prestizowy - trudno, producent bedzie zawiedziony. Jestes kolejny, ktory nie dal sie nabrac, szczegolnie ze to nieznacznie zmodyfikowane poprzednie arte....
    A sa tez wciaz ludzie, wsrod ktorych posiadanie jakiegokolwiek telefonu juz oznacza prestiz. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

A skoro mowa o tych takich bardziej komoreckach, to firma Mobiado strzelila dzis cos niezlego. Telefon z wbudowanym mechanicznym zegareckiem. W zlocie. Kicz nielichy, ale dla szejka w sam raz.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 147 1,6 TS & Fiat Ducato
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 d 20 h N/A

Domyślnie

A ja polecam Samsunga i780 powiem że jak na telefon (smartphone) to jest full wypas, z windowsem mobile sprawuje się dobrze szczególnie że jest możliwość wgrania AutoMapy bo w innych telefonach to Sygic Guarmin itp jedynie

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia