Przyszedł czas wymienić poczciwą 6310i na coś nowszego.Co macie i co polecacie :?: Najlepiej z Nokii.![]()
Pozdrawiam.
Wszystko zalezy od tego u jakiego operatora i za jaka kase!
Z Nokii ostatnio bawilem sie 6300 i naprawde uwazam ze jest godny polecenia. Szczegolnbie wyswietlacz prezentuje sie bardzo okazale.
Niemniej ja jestem zwolennikiem Sony-Ericssona. Mam D750i od ponad roku i jestem mega zadowolony. Bateria rewelacyjna, mnostwo opcji, od bluetooth i IrDa, przez mp3 i radio z RDS po takich bajerach jak aparat 2MPix i latarka konczac![]()
Wymienić na coś nowszego :shock:Napisał grzelutek
Od ponad 4 lat używam 6310i i jak do tej pory nie znalazłem godnego następcy tego telefonu. Jeśli chodzi o żywotność baterii to nowe aparaty mogą sie schować, funkcjonalność i ergonomia to wzór dla innych.
Na Twoim miejscu dokonał bym lekkiej renowacji fona (wymiana obudowy i nowa bateria ) i cieszły się nim dalej![]()
Te nowe aparaty to bardziej zbiór gadżetów niż telefon![]()
Też już mam 4 lata.Obudowa jak nówka bo w skórce,no może bateria by się nowa zdała,ale tak nachodzi człowieka na jakieś nowości.Napisał AR_33
6300 ma żona,więc dwa takie same - odpada.Może N73,albo E50,albo 6500 :|?: :|?: :|?:
N73 testowałem w pracy i jeśli nie zmienili softu to kicha (sama się wyłącza :? )Napisał grzelutek
6500 nie znam
E50 mają koledzy z zaprzyjaźnionej firmy i narzekają na trwałość baterii :wink:
Z 6310i jak sie przesiadasz to trudno znaleźc nastepce, miałem 6310i przez ponad 4lata, od 4m-cy mam 6151 i koszmar jakis, bateria to wiadomo nic z 6310i nie moze sie równac, ale ten nowy teraz śrdenio raz w tygodniu sie zawiesza! Myslałem nad E50 ale tez są z nim problemya innych marek niz Nokia nie uznaje.

Ja na E50 nie narzekam. Co prawda raz na jakiś czas się zawieśi, ale mam znajomego któremu wiesza się pary razy dziennie. Kupiłem go wyłącznie dla wyglądu, bo telefonu używam wyłącznie do kontaktowania się i żadne bajery nie miały dla mnie znaczenia.
z zaprzyjażnionej firmy!......maja E50...pachnie mi ŻYWCEMNapisał AR_33
marcins737, ja bym to zgubiła :mrgreen:
Dodaj ze .... "w torebce" :wink:Napisał wera
![]()
A co do P300.. jest sliczny..mialem na niego chrapke ale poza tym ze maly nie ma dla mnie zalet a to dlatego ze jestem gadżeciarzem i z racji pracy lubie miec przy sobie "komputer"DD wiec kupilem Nokie N95
Co prawda kasy sporo ale to co ten fon potrafi to po prostu bajka
Pomijam to ze ma GPS i aparat 5 MP (jakosc zdjec gowniana... jedyne dobre aparaty to lustra z optyką za minimum 1000 zl :mrgreen: ) ale jak zobaczylem ze przeglądarka otwiera robione przeze mnie strony flashowe oparte glownie na kodach AS to po prostu odpadlem :roll:
Warto
FRED
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki