Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    grzelutek
    Gość

Domyślnie KOMÓRKI - jakie ?

Przyszedł czas wymienić poczciwą 6310i na coś nowszego.Co macie i co polecacie :?: Najlepiej z Nokii.
    Pozdrawiam.

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Romeo Avatar Siekier
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 h 39 m

Domyślnie

Wszystko zalezy od tego u jakiego operatora i za jaka kase!
    Z Nokii ostatnio bawilem sie 6300 i naprawde uwazam ze jest godny polecenia. Szczegolnbie wyswietlacz prezentuje sie bardzo okazale.
    Niemniej ja jestem zwolennikiem Sony-Ericssona. Mam D750i od ponad roku i jestem mega zadowolony. Bateria rewelacyjna, mnostwo opcji, od bluetooth i IrDa, przez mp3 i radio z RDS po takich bajerach jak aparat 2MPix i latarka konczac

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał grzelutek
    Przyszedł czas wymienić poczciwą 6310i na coś nowszego.
    Wymienić na coś nowszego :shock:
    Od ponad 4 lat używam 6310i i jak do tej pory nie znalazłem godnego następcy tego telefonu. Jeśli chodzi o żywotność baterii to nowe aparaty mogą sie schować, funkcjonalność i ergonomia to wzór dla innych.
    Na Twoim miejscu dokonał bym lekkiej renowacji fona (wymiana obudowy i nowa bateria ) i cieszły się nim dalej
    Te nowe aparaty to bardziej zbiór gadżetów niż telefon

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Cytat Napisał grzelutek
    Przyszedł czas wymienić poczciwą 6310i na coś nowszego.
    Wymienić na coś nowszego :shock:
    Od ponad 4 lat używam 6310i i jak do tej pory nie znalazłem godnego następcy tego telefonu. Jeśli chodzi o żywotność baterii to nowe aparaty mogą sie schować, funkcjonalność i ergonomia to wzór dla innych.
    Na Twoim miejscu dokonał bym lekkiej renowacji fona (wymiana obudowy i nowa bateria ) i cieszły się nim dalej
    Te nowe aparaty to bardziej zbiór gadżetów niż telefon
    Też już mam 4 lata.Obudowa jak nówka bo w skórce,no może bateria by się nowa zdała,ale tak nachodzi człowieka na jakieś nowości.
    6300 ma żona,więc dwa takie same - odpada.Może N73,albo E50,albo 6500 :|?: :|?: :|?:

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał grzelutek
    Może N73,albo E50,albo 6500
    N73 testowałem w pracy i jeśli nie zmienili softu to kicha (sama się wyłącza :? )
    6500 nie znam
    E50 mają koledzy z zaprzyjaźnionej firmy i narzekają na trwałość baterii :wink:

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Z 6310i jak sie przesiadasz to trudno znaleźc nastepce, miałem 6310i przez ponad 4lata, od 4m-cy mam 6151 i koszmar jakis, bateria to wiadomo nic z 6310i nie moze sie równac, ale ten nowy teraz śrdenio raz w tygodniu sie zawiesza! Myslałem nad E50 ale tez są z nim problemy a innych marek niz Nokia nie uznaje.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    śląsk
    Auto
    156 1.8 T.S.
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Ja na E50 nie narzekam. Co prawda raz na jakiś czas się zawieśi, ale mam znajomego któremu wiesza się pary razy dziennie. Kupiłem go wyłącznie dla wyglądu, bo telefonu używam wyłącznie do kontaktowania się i żadne bajery nie miały dla mnie znaczenia.

jaca994
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Cytat Napisał grzelutek
    Może N73,albo E50,albo 6500
    N73 testowałem w pracy i jeśli nie zmienili softu to kicha (sama się wyłącza :? )
    6500 nie znam
    E50 mają koledzy z zaprzyjaźnionej firmy i narzekają na trwałość baterii :wink:
    z zaprzyjażnionej firmy!......maja E50...pachnie mi ŻYWCEM

wera
    Gość

Domyślnie

marcins737, ja bym to zgubiła :mrgreen:

Fred
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał wera
    marcins737, ja bym to zgubiła :mrgreen:
    Dodaj ze .... "w torebce" :wink:

A co do P300.. jest sliczny..mialem na niego chrapke ale poza tym ze maly nie ma dla mnie zalet a to dlatego ze jestem gadżeciarzem i z racji pracy lubie miec przy sobie "komputer" DD wiec kupilem Nokie N95
    Co prawda kasy sporo ale to co ten fon potrafi to po prostu bajka

Pomijam to ze ma GPS i aparat 5 MP (jakosc zdjec gowniana... jedyne dobre aparaty to lustra z optyką za minimum 1000 zl :mrgreen: ) ale jak zobaczylem ze przeglądarka otwiera robione przeze mnie strony flashowe oparte glownie na kodach AS to po prostu odpadlem :roll:

Warto

FRED

Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia