I teraz jedziemy,dzieweczki![]()
hmmm... :] wtf?!
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811

melduję się![]()
ja i ona - "iniemamocne"

obecna![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Zgłaszam swoją obecność![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
... a Romeo jest mężczyzną ! ! !![]()
JEDZIEMY PANOWIE ! ! ! ;D
<żartowałem>już się stąd zmywam
Pozdrawiam
Zapewne chodzi o: "Kobiecy Ogólny Spis Alfaholiczek" - w skrócie KOSA
Witam wszystkie dziewczyny! Jak widać witam również chłopaków. Spokojnie panowie,nikogo z forum nie będziemy za płeć niewłaściwą wyganiać
Z zupełnie innej beczki: od tego piątku do następnego będę rezydowac w Chałupach,więc jeśli ktoś tam jest,lub się wybiera,niech daje znać,może mikrozlocik się uda skręcić..?
A Romeo to jest oczywiście nazwisko, jak Kołodko albo Ryłko,nie rozumiem,że ja takie oczywiste rzeczy muszę ludziom tłumaczyć...![]()

Rzecz jasna, że Alfa jest kobietą, a mężczyzna może być ewentualnie Omegą
I wtedy jest Alfa (i Omega) Romeo
Ależ to pięknie brzmi. Nie powiem, że nie zazdroszczęWypocznij też za mnie, ok?
Ja na jednym wyjeździe już byłam (ale to dawno było, bo w czerwcu), a na drugi szanse są, ale w ostatnim tygodniu sierpnia, albo dopiero w październiku (bo mam w domu pierwszoklasistkę).
ja i ona - "iniemamocne"
A ja mam w domu dwie pierwszoklasistki,tak mi się siedem lat temu podwójnie urodziło,więc znam ból,sama przez to jade tylko na tydzień do tych Chałup. A tak swoją drogą wypoczynek z dziećmi? Taaa,już ja sobie odpocznę,za siebie, Ciebie i jeszcze za kilka innych osób
A nazwa Klub KOSA tak mi się jakoś spodobała,mimo że facet wymyśliłGłosujemy?
Ostatnio edytowane przez Cynamon ; 11-08-2010 o 13:32
Moje drogie koleżankiJa dzisiaj ostatni dzień pracuje i przez następne dwa tygodnie się urlopuje
Nareszcie
Czyli wsiadam do Belli i jadę w świat a że nie mam pierwszoklasistów chyba odpocznę
![]()
Klub KOSA jest świetnyI w dodatku wymyślił to facet - szacun
Czekamy na kolejne pomysły na oficjalną nazwę naszego stowarzyszenia
![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki