Strona 107 z 128 PierwszyPierwszy ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,061 do 1,070 z 1280
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    23 d 7 h 53 m

Domyślnie

Bo to taki chory lipiec pamiętacie tak ujowy ten miesiąć?? Bo ja nie! Co się zdzieje z Tą pogodą ;/ nic nie można zrobic bo cały czas pada.. masakra!
    Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
    Mam chorobę zwaną ITALIA

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar drift-r
    Mieszka w
    STMI/Łódź/Szczecin (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001
    Czas spędzony na forum
    57 d 3 m

Domyślnie

Jak się wyżaliłem to się też pochwalę. Zrobiłem kurs rowerem i zaślepka odnaleziona i całe szczęście bo gdzie bym nie pytał to sprzedają ją jedynie ze zderzakiem a samej nie. Nie jest może w takim stanie jak była bo dwa zaczepy są uszkodzone, ale to się da zrobić. Gdyby nie woda to pewnie byłby na swoim miejscu gdy wróciłem.

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 8v 115KM 2004.
    Czas spędzony na forum
    15 d 6 h 52 m

Domyślnie

Cytat Napisał zales00 Zobacz post
    Pewnie zmieniłeś położenie działającej konsoli z poziomej na pionową? ;-) Pytam bo to częsty i typowy błąd
    Tak. I to mimo, że wiedziałem, ale zrobiłem to odruchowo. Przyzwyczajenie z laptopa gdzie płyta się trzyma.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Czas spędzony na forum
    23 d 7 h 53 m

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Jak się wyżaliłem to się też pochwalę. Zrobiłem kurs rowerem i zaślepka odnaleziona i całe szczęście bo gdzie bym nie pytał to sprzedają ją jedynie ze zderzakiem a samej nie. Nie jest może w takim stanie jak była bo dwa zaczepy są uszkodzone, ale to się da zrobić. Gdyby nie woda to pewnie byłby na swoim miejscu gdy wróciłem.
    No to szczęście w nieszczęściu super glue z pudzianem załatwi sprawę
    Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Embrion Avatar KasjopejaOriona
    Mieszka w
    Kujawy & Pomorze
    Auto
    poszukuję
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 50 m

Domyślnie

To i ja wtrącę swe 3 groszaki. Zdekompensowała mnie w dniu dzisiejszym możliwość wykonania pracy nie tylko swojej, ale też szanownych koleżanek, które "lubują się" w zwiększaniu ilości spożytej kawy w przeliczeniu na jednego obywatela tegoż kraju. Wyżaliłam się - od razu mi lepiej. <lol&gt;

Użytkownik Rowerzysta Avatar void
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, Fiat Uno 45S
    Czas spędzony na forum
    4 d 13 h 8 m

Domyślnie

W ubiegły czwartek rozbiłem swojego Fiata Uno. Zaraz za Wrocławiem z bramy wyjechała przede mnie "ekipa remontowa" Polonezem kombi, złożona z kilku typowo wyglądających "fachowców". Dali mi 20 metrów na reakcję na mokrej nawierzchni, wyjeżdżając z impetem z bramy i stając w poprzek drogi na moim pasie, usiłując włączyć się do ruchu w ciąg przeciwnie jadących samochodów.

Auto to rodzinna pamiątka, 1993 rok w salonowym stanie niedawno z 47000 przebiegu. Ręce opadają...
    Cuore sportivo.

Moja 156 2.4 JTD

Użytkownik Rowerzysta Avatar Corrado
    Mieszka w
    Biała Piska/Gdynia
    Auto
    aktualnie zbieram na 156 :D
    Czas spędzony na forum
    1 d 9 m

Domyślnie

Wspolczuje autka.. Ja za to jestem wkurzony od dobrych dwoch tygodnii.. Przenioslem sie do Gdanska bo tutaj zamierzam studiowac ale nigdzie, doslownie nigdzie nie moge znalesc pracy, no a warunkiem utrzymania sie tutaj jest przeciez praca.. Na kasie od rodzicow nie moge ciagnac w nieskonczonosc
    Nic nie jest prawdziwe.... Wszystko jest dozwolone

Użytkownik Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar Zwol4
    Mieszka w
    Kłodawa
    Auto
    Była : 146 1.6 TS Jest : 156 1.8 TS
    Czas spędzony na forum
    13 d 19 h 24 m

Domyślnie

Cytat Napisał void Zobacz post
    W ubiegły czwartek rozbiłem swojego Fiata Uno. Zaraz za Wrocławiem z bramy wyjechała przede mnie "ekipa remontowa" Polonezem kombi, złożona z kilku typowo wyglądających "fachowców". Dali mi 20 metrów na reakcję na mokrej nawierzchni, wyjeżdżając z impetem z bramy i stając w poprzek drogi na moim pasie, usiłując włączyć się do ruchu w ciąg przeciwnie jadących samochodów.

Auto to rodzinna pamiątka, 1993 rok w salonowym stanie niedawno z 47000 przebiegu. Ręce opadają...
    Przed 146 miałem czerwonego fiata uno 1.4 (95 rok, 70 koni - na ta bude dawalo rade, golf 3 1.8 nie mial szans ), autko naprawde wdzieczne - mieliśmy je 8 lat, bezawaryjnie chodził. Tylko na końcu coś u odbijało i nie miał mocy, pozniej się dowiedzieliśmy od nowego właściciela, że to jakiś czujnik . Być może jeszcze jeździ gdzieś w Tychach
    Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
    Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD
    Czas spędzony na forum
    2 d 2 h 36 m

Domyślnie

Najszczersze antypozdrowienia dla panów z białego VW Transportera na blachach SZY ....., którzy bez obciachu, wywalili w krzaki przy wlocie do Bielska, reklamówkę najpradopodobniej pełną śmieci.

Szkoda że nie jechałem swoim autem bo patrol policji był niedaleko a wkur....li mnie ostro.
    Ostatnio edytowane przez Lopezius ; 13-09-2011 o 13:29
    Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '02 BLU VELA
    Czas spędzony na forum
    31 d 8 h 19 m

Domyślnie

Zaliczyłem jadąc do pracy taką dziurę, że później musiałem sprawdzić czy mam plombe w zębie czy może wyleciała od wstrząsu...
    Jedyna pozytywna rzecz, że na dniach cały zawias wymieniam
    La mia Bella e a volte capricciosa

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

jak symulować ból kręgosłupa

jak udawać ból kręgosłupa

jak symulowac uraz kregoslupa

jak symulowac bol kregoslupa

symulowanie choroby l4

jak symulowac z kregoslupem

jak udawac bol karku

jak udawac bol plecow

symulowanie bólu kręgosłupa

co najlepiej symulować aby dostać zwolnieniel4 symulowaniebol plecow l4na jaką chorobę symulowaćjak udawać uraz plecówsymulowanie chorób kręgosłupasymulowanie u lekarza na bol plwcowjak udawac ból kregosłupajak symulowac uraz kręgosłupabol kregoslupaupa lędźwiowegol4 udawana chorobysymulowanie urazujak udawać kręgosłupjaka chorobe symulowacjak udawac ból kręgosłupajak udawać ból karkuudawane l4 boli nogajak symulowac bol kregoslupaupaudawany bol plecowsex kamerki spam na facebooku

Zakładki

Uprawnienia