Bo to taki chory lipiecpamiętacie tak ujowy ten miesiąć?? Bo ja nie! Co się zdzieje z Tą pogodą ;/ nic nie można zrobic bo cały czas pada.. masakra!
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
Jak się wyżaliłem to się też pochwalę. Zrobiłem kurs rowerem i zaślepka odnaleziona i całe szczęście bo gdzie bym nie pytał to sprzedają ją jedynie ze zderzakiem a samej nie. Nie jest może w takim stanie jak była bo dwa zaczepy są uszkodzone, ale to się da zrobić. Gdyby nie woda to pewnie byłby na swoim miejscu gdy wróciłem.

To i ja wtrącę swe 3 groszaki. Zdekompensowała mnie w dniu dzisiejszym możliwość wykonania pracy nie tylko swojej, ale też szanownych koleżanek, które "lubują się" w zwiększaniu ilości spożytej kawy w przeliczeniu na jednego obywatela tegoż kraju. Wyżaliłam się - od razu mi lepiej. <lol>
W ubiegły czwartek rozbiłem swojego Fiata Uno. Zaraz za Wrocławiem z bramy wyjechała przede mnie "ekipa remontowa" Polonezem kombi, złożona z kilku typowo wyglądających "fachowców". Dali mi 20 metrów na reakcję na mokrej nawierzchni, wyjeżdżając z impetem z bramy i stając w poprzek drogi na moim pasie, usiłując włączyć się do ruchu w ciąg przeciwnie jadących samochodów.
Auto to rodzinna pamiątka, 1993 rok w salonowym stanie niedawno z 47000 przebiegu. Ręce opadają...
Cuore sportivo.
Moja 156 2.4 JTD
Wspolczuje autka.. Ja za to jestem wkurzony od dobrych dwoch tygodnii.. Przenioslem sie do Gdanska bo tutaj zamierzam studiowac ale nigdzie, doslownie nigdzie nie moge znalesc pracy, no a warunkiem utrzymania sie tutaj jest przeciez praca.. Na kasie od rodzicow nie moge ciagnac w nieskonczonosc
Nic nie jest prawdziwe.... Wszystko jest dozwolone

Przed 146 miałem czerwonego fiata uno 1.4 (95 rok, 70 koni - na ta bude dawalo rade, golf 3 1.8 nie mial szans), autko naprawde wdzieczne - mieliśmy je 8 lat, bezawaryjnie chodził. Tylko na końcu coś u odbijało i nie miał mocy, pozniej się dowiedzieliśmy od nowego właściciela, że to jakiś czujnik
. Być może jeszcze jeździ gdzieś w Tychach
![]()
Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )
Najszczersze antypozdrowienia dla panów z białego VW Transportera na blachach SZY ....., którzy bez obciachu, wywalili w krzaki przy wlocie do Bielska, reklamówkę najpradopodobniej pełną śmieci.
Szkoda że nie jechałem swoim autem bo patrol policji był niedaleko a wkur....li mnie ostro.
Ostatnio edytowane przez Lopezius ; 13-09-2011 o 13:29
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
Zaliczyłem jadąc do pracy taką dziurę, że później musiałem sprawdzić czy mam plombe w zębie czy może wyleciała od wstrząsu...![]()
Jedyna pozytywna rzecz, że na dniach cały zawias wymieniam![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki