Viva mrozy. Rozwalilo sie polaczenie przewodow wspomagania. Plyn na chodniku, auto unieruchomione pod praca...

dzis jakies bydle otworzylo drzwi, tak ,ze na moich zostala niebieska krecha, co za ludzie

Jakiś gnój ujebał mi lusterko. Arghhhh!!

pierwszy raz od 6 lat sam spędzam walentynki..
Mazda Mx3 V6>Hyundai Coupe 2.0>Alfa Romeo 147 1.9>Seat Ibiza FR 1.9>Opel Asta GTC 1.9>Hyundai Coupe 2.0>Mercedes SportCoupe 2.2FL>Mini Cooper 1,6>Renault Clio 1,5>Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde

temat abstrakcja jak dla mnie xD ale ok walimy posty jak leci
ostatnio w*ebala mi sie babka sejem w lewe tylne drzwi, dobrze ze delikatnie, na lakierze zostal mi slad(nie gleboki) do spolerowania, tylko czekac na odejscie zimy i porzadne umycie auta i dokladnie obejrzec te drzwi czy wgniecen nie zostawila <zly>
jedyne szczescie w nieszczesciu ze odbylo sie delikatnie i ze planowalem polerke calosci na lato ;P
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
Wyjechałem z Polska zielona wyspa i muszę się wam wyżalić. Mieszkam w Szkocji dopiero pół roku ale cały czas tęsknie za swoją alfą 147, którą przed wyjazdem musiałem sprzedać.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki