Strona 3 z 123 PierwszyPierwszy 1234567891011121353103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 1223
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    11 d 18 h 8 m

Domyślnie

Bocian, no teraz to już tylko z górki masz

Cytat Napisał brera21 Zobacz post
    najlepiej obsmarować i obgadać Alfę przy właścicielu a póżniej oglądać sie za nimi na ulicy... kolega nam raz ubliżał na temat włoskiego szmelcu a jakiś czas później gdzieś byliśmy i jechala 159 , myślałam że mu łeb urwie i mówie mu przecież to Alfa to na chu.. sie oglądasz? a on burak i prawie oczy mi wydrapał ze to nie Alfa.. pajac __________________
    ależ poprawiłaś mi humor tym opisem Cała prawda.
    My też dowiedzieliśmy się, ze nie jesteśmy normalni , bo sobie drugą alfę kupiliśmy i teraz to koniecznie musimy przerobić obie na gaz

Brera21 na twojej nic nie widać, coś zmyślasz

Cytat Napisał Alfista92 Zobacz post
    No i oczywiście prawie zawszę za@$%dalam na rezerwie bo nigdy nie mogę zalać więcej
    ja tak mam w nastoletniej mazdzie - nie mogę wlać więcej niż 15 litrów, bo na bank zepsuje się więc nie łam się, bo może to i dobrze
    Cytat Napisał Alfista92 Zobacz post
    co wsiadam to coś musi polecieć
    to tak, jak mój M do mojej mazdy. Ile razy wsiadł, to tyle razy coś zepsuł

Dzisiaj nikt mnie jeszcze nie wq..., ale zapewne niebawem wpadnę z czymś....
    Ostatnio edytowane przez eMka ; 25-08-2010 o 18:17

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1,8 TS 2001
    Czas spędzony na forum
    10 d 17 h 7 m

Domyślnie

a mnie szlag trafia jak w pracy jest jakis problem i szef mi dupe truje zebym zalatwil sprawe do konca i musze zostac po godzinach (za friko oczywiscie), ale jak ja mam druga zmiane i jest jakis problem to kolezanka idzie do domu i szef jej mowi "idz bo juz po 16, maz i syn czekaja na ciebie, a Pawel to zalatwi do konca"
    Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.

PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 8v 115KM 2004.
    Czas spędzony na forum
    11 d 15 h 28 m

Domyślnie

Lepiej jest to wygarnąć niż dusić to w sobie. Człowiek się wtedy jakoś lepiej czuje. Przynajmniej ja.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    Alfa Romeo 159 JTDm
    Czas spędzony na forum
    14 d 8 h 32 m

Domyślnie

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    Napisał alces1:
    co wsiadam to coś musi polecieć
    Kolego/Koleżanko eMka, ale to nie moje słowa...
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4
    Czas spędzony na forum
    11 d 18 h 8 m

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Kolego/Koleżanko eMka, ale to nie moje słowa...
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    poprawiłam
    Nie mam pojęcia, jak to było możliwe, bo Ciebie akurat zupełnie nie cytowałam Przynajmniej świadomie

ja i ona - "iniemamocne"

Hanys Romeo Pokaż na mapie Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDM '05 Lancia Ypsilon '03 1,3 Multijet
    Czas spędzony na forum
    17 d 12 h 38 m

Domyślnie

witam to i ja sie wyzale

po zakonczeniu sobotniego zlotu, w niedziele rano wyjechałem do Mielna na odpoczynek 10dniowy na rozgrzanym piasku,
    po powrocie do domu dostałem dwa zdjecia z tego samego fotoradaru,w odstepie 1,5 minuty,
    dziwne?? mi tez tak sie wydawało ale to prawda.
    W miejscowosci Okonek pomyliłem droge, zamiast skrecic na Koszalin w lewo, pojechałem prosto i tam własnie pieprzony fotoradar zrobił mi po raz pierwszy fotke, zawróciłem, przycisnołem i z tyłu zrobił mi drugie zdjecie, i tak mam za pierwszym razem 74 na 50 i 4pkt 200zł, za drugim razem 97 na 50 i 8 pkt i 350zł.

Musze dodac iz jeżdze dosc duzo samochodem firomwym, rocznie ok 60kkm, i ostatni mandat dostałem rok temu 100zł, bez punktów,
    ogólnie nie szaleje i staram sie jezdzic bezpiecznie, i zgodnie z przepisami to sobie możecie wyobrazic jaki szlak mnie trafił,
    nawet nie wiedziałem kiedy to było...

pozdrawiam.

Użytkownik Ogier Pokaż na mapie Avatar czekal86
    Mieszka w
    Ozorków
    Auto
    AR 146 1.4 16V TS 1999r. pb98 + lpg
    Czas spędzony na forum
    4 h 20 m

Domyślnie

a mnie wku#$%#$ że moja kobita, ma jakieś jeb#@$#$ fochy !!! bez powodu !!!

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    ar 156 1,9 jtd '99 105 KM
    Czas spędzony na forum
    3 h 29 m

Domyślnie

to i ja coś wyrzucę z siebie

w niedzielę moja ukochana zastrajkowała i jakby nigdy nic nie chciała odpalić
    po 40 min. dotarło do mnie że tę noc spędzi samotnie na obcej dzielnicy
    po nieprzespanej z tęsknoty nocy natknęło mnie że przecież padł czujnik położenia wału (fiatecuscan jak poradnia małżeńska )
    wyjąłem czujnik (z braku nowego) wyczyściłem i wkręciłem z powrotem na miejsce

wszystko na parkingu pod blokiem u brata, wszystko robiłem "z góry" z powodu braku kanału (włącznie z demontażem filtra paliwa i paru innych rurek)

gdy czujnik znalazł się z powrotem na miejscu, wsiadam, kręcę rozrusznikiem, a tu lampki gasną, rozrusznik nie kręci, padł akumulator

na szczęście z pomocą przyszła zaprzyjaźniona honda i kable rozruchowe

przekręcam kluczyk i moja ukochana zmartwychwstała

ucieszony wsiadam i jadę do domu, po 30 km parkuję pod bramą, a pod moją piękną wielka kałuża świeżutko zmienianego oleju ( z 4 litrów wlanego, na bagnecie zostało bardzo niewiele)

co się okazało??

zgubiłem cały olej dziurą od czujnika, nie wiem czy powinna być tam uszczelka (robiłem to pierwszy raz w niesprzyjających okolicznościach) czy nie, ale jak wjechałem na kanał cały olej był rozbryzgany po podwoziu

czujnik wyjąłem, uszczelniłem, dolałem jakieś 2 litry oliwy i na szczęście sytuacja opanowana

pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    Były:156 2.0 TS '98 , 1.8 TS '98 , 2.0TS '99 Jest: 147FL 1.9JTD '05
    Czas spędzony na forum
    17 d 19 h 26 m

Domyślnie

wiadomo golfiarz, tak jak by jego golf nie domaga łsie dolania lub wymiany oleju?!!! ja nie wiem ale to uprzedzenie do Alf jest straszne, co za ludzie. tak jak by lexusy, audiny i inne sie nie psuły i nie dawały w dup.. co za ludzie?!!!!! wole włoskie, przynajmniej ma klasę i wdzięk i poęknie wygląda! to jest zwykła zazdrość, najlepiej obsmarować i obgadać Alfę przy właścicielu a póżniej oglądać sie za nimi na ulicy... kolega nam raz ubliżał na temat włoskiego szmelcu a jakiś czas później gdzieś byliśmy i jechala 159 , myślałam że mu łeb urwie i mówie mu przecież to Alfa to na chu.. sie oglądasz? a on burak i prawie oczy mi wydrapał ze to nie Alfa.. pajac
    Nooooooooo tacy są ludzie... niestety... Zwyczajnie często zazdroszczą, bo Alfiści są ludźmi, którzy chcą jeździć czymś z klasą i dbają o to należycie... Ale do takich ***** to nie dociera ; D

---------- Post dodany o godzinie 21:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:48 ----------

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Masz rację, może będę nieskromny, ale wiem, że moja Alfa się podoba, co z resztą dało się zauważyć na granicy, bo mimo samochodów z wyższej półki niejednokrotnie za kilkaset tys zł jakie przewijały się przez przejście, bardziej uwagę przyciągała moja 156, a kilku ukraińskich celników próbowało nawet zagadać na jej temat.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Moja też nic niezwykłego - zwyczajna, zadbana 156-tka ze skórkami

Ale jadąc ostatnio przez miasto za nowym Audi i przed prawie nowym Golfem, to nie na tamte auta patrzyli - mmmmmmmmm fajne uczucie

---------- Post dodany o godzinie 21:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:50 ----------

ale czasami trzeba sie wyżalić i wyrzć coś z siebie, tym bardziej że Alfa nas jednoczy ale oczywiście takie żalenie to sporadycznie, bo nie ma co płakać nad każdą ustereczką
    A mnie taki drobne chyba i mobilizują ... Lubię swoje autko i poprawki takich pierdółek mnie cieszą : oooooooo to zrobiłem sam... tamto zrobiłem sam...

Chociaż tfu tfu ! ! ! Nie narzekam, że takich ustereczek do tej pory nie ma... I chyba tak naprawdę wolę, żeby nie było

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar premek
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    166 2.4 JTD '00 Blu Ontario
    Czas spędzony na forum
    9 d 13 h 30 m

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    ja na swój czekam 3 miechy mam nadzieję że cię to trochę uspokoiło
    A ja już odebrałem. Łącznie jutro mijają 2 miesiące od czasu kiedy alfa przestała jeździć, ale dziś już śmigam, więc mimo, że jest na co, to ponarzekam dopiero jutro

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

jak udawać chorego przed lekarzem

jak symulowac uraz karku

jak symulowac bol plecow

udawany ból pleców

jak symulować chorobę kręgosłupa

jak symulować ból pleców

udawanie bólu pleców

jak symulowac bol karku

jak udawac ból kręgosłupa

jak udawać ból pleców

jak udawać bóle kręgosłupa

jak udać ból kręgosłupajak udawac ból kregosłupasymulowanie bóli kręgosłupa szyjnegojak udawac bule kregoslupabol kregoslupa udawanysymulowanie bóli kręgosłupasymulowanie na kręgosłupjak udawać ból karkubol plecow jak udawacsymulowanie kręgosłupachoroby kręgosłupa jak symulowaćczy mozna symulowac bol plecowjak udawac ze boli kregoslupjak udawać ból kręgosłupa

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia