Wczoraj panna mi powiedziała że moja Alfa to grat i złom bo cały czas przy niej coś robię. Tylko ona tego nie rozumie że ja lubię w niej dłubać i zawsze coś chce przy niej robić. Ale się wkurw... powiedziałem że więcej nie wsiadzie do niej. Trochę się pozarliśmy. Ehh nie minęła godzina a ja wkurw... wiozłem ją na impreze![]()

Więc trzeba rower kupić pannie - Bez obrazy![]()
Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )
moze chciala zebys w niej podlubal a nie w alfie![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Moja ex też była o Alfę zazdrosna hahaha, pewnie dlatego jest moją ex
Żeby nie było, to że jest moją ex nie jest do "Wyżal się wątek" haha
Ostatnio edytowane przez amoook ; 07-02-2011 o 00:00

A jak jej powiedziałem o ogólnopolskim zlocie Alfa Romeo w Biłgoraju to pierwsza chętna na tą imprezę i tylko pytała a kiedy a gdzie a jak itede. Poza tym powiedziała że za dużo siedzę na tym forum. Że zaczynam być świrem bo tak wywyższam tą markę. Ale jak w Lublinie zobaczyła 159 to myslałem że jej gały z orbit wyjdą i cały wieczór później i ach i och jakie piękne auto. Zabolały mnie te jej wywody chociaż nie dałem po sobie poznać. Jeszcze później poszło o inna sprawę i tak jest że się do siebie w ogóle nie odzywamy. Kur** a zależy mi na niejpojechała na studia i nie wiem kiedy i czy w ogóle ja zobaczę
![]()
Nie martw się stary może ją odwiedź na studiach jako niespodziankę z ładnym prezentem. Moja też ciągle mówi na Alfe że to grat bo coś ciągle trzeba przy niej robić. A teraz jak mam do wymiany czujnik wału i często Alfa nie chce zaszczekać jak jest ciepła to już całkiem od złomów jest wyzywana, ja na to że jak mi pożyczy 40 tys. to chętnie wymienię ją na 159 (chyba wszystkim kobietą się podoba) i tłumaczę jej że taki jest urok rzeczy martwych i jak do teraz na trasie nie miałem żadnych problemów z 156 to jej nie wymienię.
boże, mnie dziury na drogach dobijaja... az mi sie ryczec chce!!!!!!!!!!!! omijasz jedna a wpadasz wdruga!!!! a teraz nagle robia naprawiaja i jeszcze korki do tego masakra!!!!!
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki