Strona 9 z 128 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1280
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar premek
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    czarna 156 1,8 TS '00
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    11 d 20 h 25 m

Domyślnie

Cytat Napisał Victoria Zobacz post
    Mnie dobijają kierowcy przyklejeni do lewego pasa, którzy nijak nie potrafią zrozumieć, że samochody jadące za nimi mogłyby rozwinąć nieco większą prędkość, a po wynikającym z ostateczności minięciu ich prawą stroną jak wściekli mrugają długimi, chociaż prędkości nie zwiększą i nadal nie zjadą. Ehhh....
    A ja tam alfą jeżdżę powoli, bo i co miałbym komu udowadniać? Do lewego jeśli się przyklejam to wtedy kiedy niewielki na nim ruch a prawy dziurawy jak cholera

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4
    Czas spędzony na forum
    12 d 13 h 2 m

Domyślnie

Mnie dobijają kierowcy przyklejeni do lewego pasa, którzy nijak nie potrafią zrozumieć, że samochody jadące za nimi mogłyby rozwinąć nieco większą
    możliwe, że trafiłaś na takiego kierowcę, ktorego dewizą jest "być idealnie poprawnym", w co wlicza się jazda lewym pasem z możliwą dopuszczalną prędkością. Skoro on już TYLE jedzie, to nikt inny szybciej przecież nie może...

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/SK/SG oraz GBY
    Auto
    AR 147 Q2 Ducati Corse; program 195KM i 392 Nm
    Czas spędzony na forum
    8 h 10 m

Domyślnie

Przyznam się, że ostatnio nie myłem Alfy i była brudna, a wczoraj mi jakiś koleś na spocie napisał na tylnej klapie palcem: "Quattro-umyj mnie". Kur#@$aaaa!!! Jak to teraz wygląda!!!!
    ... Socik, nie żyjesz

Miss Alfaholicy 2011 Pirat drogowy Avatar Victoria
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD TI
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 5 m

Domyślnie

Cytat Napisał premek Zobacz post
    A ja tam alfą jeżdżę powoli, bo i co miałbym komu udowadniać? Do lewego jeśli się przyklejam to wtedy kiedy niewielki na nim ruch a prawy dziurawy jak cholera
    Nie chcę nikomu nic udowadniać Ja po prostu UWIELBIAM szybką JAZDĘ moją Bellą... oczywiście tam gdzie to możliwe, na szczęście mam bardzo fajną drogę do pracy, więc przy dobrej pogodzie można poszaleć
    Kierowcy omijący dziury i koleiny nie wchodzą w zakres mojej irytacji, tylko ten szczególny typ tzw."niedzielnych" - na pewno też już takich spotkałeś
    Ostatnio edytowane przez Victoria ; 04-09-2010 o 22:29
    Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar maciek2306-156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    AR 156 SW 2.4jtd 150km 2002 BLU DAYTONA
    Czas spędzony na forum
    17 d 22 h 22 m

Domyślnie

A mnie wkur@#a ze dzis umylem moja belle na jutrzejszy spocik w Rzeszowie pieknie wygladala jak perelka i juz sie deszcz puscil i mi upier.......i od nowa:/// jakby tego bylo mało boje sie ze pogoda sie nie uda na zlot

Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    czarna 156 1,8 TS '00
    Czas spędzony na forum
    11 d 20 h 25 m

Domyślnie

Nie chcę nikomu nic udowadniać Ja po prostu UWIELBIAM szybką JAZDĘ moją Bellą... oczywiście tam gdzie to możliwe, na szczęście mam bardzo fajną drogę do pracy, więc przy dobrej pogodzie można poszaleć
    Kierowcy omijący dziury i koleiny nie wchodzą w zakres mojej irytacji, tylko ten szczególny typ tzw."niedzielnych" - na pewno też już takich spotkałeś
    Ależ ja Cię nie krytykuję. Mnie zwyczajnie powolna jazda Alfą daje więcej frajdy niż popierniczanie jakimkolwiek innym autem. A że do pracy mam dziurawą drogę to wolę nie przeginać, bo zawieszenia szkoda

Użytkownik Ogier Avatar Chrzanu
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    156 1,9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    8 d 5 h 49 m

Domyślnie

A mnie wkur** to, że wstaje dzisia o 8mej a tu 11sta
    Bo samochód to nie wszystko

Miss Alfaholicy 2011 Pirat drogowy Avatar Victoria
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD TI
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 5 m

Domyślnie

Cytat Napisał premek Zobacz post
    Ależ ja Cię nie krytykuję. Mnie zwyczajnie powolna jazda Alfą daje więcej frajdy niż popierniczanie jakimkolwiek innym autem. A że do pracy mam dziurawą drogę to wolę nie przeginać, bo zawieszenia szkoda
    Nie odebrałam tego jako krytykę to była raczej próba wytłumaczenia moich małych szaleństw na drodze

a co do drogi - tyle co się wczoraj pochwaliłam, że fajna i super i można poszaleć, to dziś doznałam totalnego załamania i pragnę się wyżalić: Tychy planują totalną przebudowę DK1 (budowa estakady, zjazdów, rond, rozdzielenie ruchu lokalnego od tranzytowego itp.), która ma się zacząć na wiosnę i potrwać 2 LATA już teraz zapowiadają komunikacyjny horror...

Ludzie, 2 lata stania w megakorkach, ja się zastrzelę...
    Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    czarna 156 1,8 TS '00
    Czas spędzony na forum
    11 d 20 h 25 m

Domyślnie

Czyli do bielska przez Żory będziemy jeździć. Super.

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    AR164 3.0v6 24v Q4+AR164 3.0v6 24v Super+ GTV 3.0 V6 24V lusso + galaxy 2.8vr6 by Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    14 d 8 h 22 m

Domyślnie

to pojezdzijcie w Bielsku- MASAKRA !!! co rok trza zawiecho robic- dobrze ze broni nie woze ze soba bo bym pewnie kiedys nie wytrzymał i se postrzelał co do niektórych
    ...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

jak symulować ból kręgosłupa

jak udawać ból kręgosłupa

jak symulowac uraz kregoslupa

jak symulowac bol kregoslupa

symulowanie choroby l4

jak symulowac z kregoslupem

jak udawac bol karku

jak udawac bol plecow

symulowanie bólu kręgosłupa

co najlepiej symulować aby dostać zwolnieniel4 symulowaniebol plecow l4na jaką chorobę symulowaćjak udawać uraz plecówsymulowanie chorób kręgosłupasymulowanie u lekarza na bol plwcowjak udawac ból kregosłupajak symulowac uraz kręgosłupabol kregoslupaupa lędźwiowegol4 udawana chorobysymulowanie urazujak udawać kręgosłupjaka chorobe symulowacjak udawac ból kręgosłupajak udawać ból karkuudawane l4 boli nogajak symulowac bol kregoslupaupaudawany bol plecowsex kamerki spam na facebooku

Zakładki

Uprawnienia