Przyznam się, że ostatnio nie myłem Alfy i była brudna, a wczoraj mi jakiś koleś na spocie napisał na tylnej klapie palcem: "Quattro-umyj mnie". Kur#@$aaaa!!! Jak to teraz wygląda!!!!
... Socik, nie żyjesz![]()

Nie chcę nikomu nic udowadniaćJa po prostu UWIELBIAM szybką JAZDĘ moją Bellą...
oczywiście tam gdzie to możliwe, na szczęście mam bardzo fajną drogę do pracy, więc przy dobrej pogodzie można poszaleć
Kierowcy omijący dziury i koleiny nie wchodzą w zakres mojej irytacji, tylko ten szczególny typ tzw."niedzielnych" - na pewno też już takich spotkałeś![]()
Ostatnio edytowane przez Victoria ; 04-09-2010 o 22:29
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
A mnie wkur@#a ze dzis umylem moja belle na jutrzejszy spocik w Rzeszowie pieknie wygladala jak perelka i juz sie deszcz puscil i mi upier.......i od nowa:/// jakby tego bylo mało boje sie ze pogoda sie nie uda na zlot![]()
![]()

A mnie wkur** to, że wstaje dzisia o 8mej a tu 11sta![]()
Bo samochód to nie wszystko

Nie odebrałam tego jako krytykęto była raczej próba wytłumaczenia moich małych szaleństw na drodze
a co do drogi - tyle co się wczoraj pochwaliłam, że fajna i super i można poszaleć, to dziś doznałam totalnego załamania i pragnę się wyżalić: Tychy planują totalną przebudowę DK1 (budowa estakady, zjazdów, rond, rozdzielenie ruchu lokalnego od tranzytowego itp.), która ma się zacząć na wiosnę i potrwać 2 LATAjuż teraz zapowiadają komunikacyjny horror...
Ludzie, 2 lata stania w megakorkach, ja się zastrzelę...![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

Czyli do bielska przez Żory będziemy jeździć. Super.
to pojezdzijcie w Bielsku- MASAKRA !!! co rok trza zawiecho robic- dobrze ze broni nie woze ze soba bo bym pewnie kiedys nie wytrzymał i se postrzelał co do niektórych
...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki