Strona 7 z 123 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1223
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd 2000r.
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 d 18 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał Mario_es Zobacz post
    a ja mam problem z moim sprawnym przepływomierzem i nikt mi nie morze poradzić czy to pzrepływomierz , wtryskiwacze - wysokie spalanie w JTD
    jedź do mechanika, to tylko forum, nie wszyscy wiedzą co i jak

Żeby nie było OT, to mnie wkurwia że już nie mogę i mam ochotę krzyczeć przez okno to - dziury w drodze i głębokie na "2 metry" pieprzone studzienki!!
    Załączone adresy Załączone adresy

http://www.forum.alfaholicy.org/156/32592-czy_pzreplywomierz_wtryskiwacze_wysokie_spalanie_jtd.html

Użytkownik Romeo Avatar Wujek
    Mieszka w
    Olsztyn
    Auto
    AR 155 2.0 16V TS Sport
    Czas spędzony na forum
    4 d 4 h 17 m

Domyślnie

Studzienki to chyba dobrze, że "na 2 metry", bo dobrze woda odpływa.

Też się wyżalę. Nie potrzebnie Alfa Romeo diesle do swoich aut zapakowała.
    Uczciwa i wydajna praca podstawą dobrobytu narodu.

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 8v 115KM 2004.
    Czas spędzony na forum
    11 d 15 h 30 m

Domyślnie

Kupiłem dziewczynie książkę na urodziny a się okazało, że ma już taką. Do tego napisałem dedykacje i już nie mam szans na wymianę na inną.
    Co za wtopa!
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Rydułtowy / Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 81 kw r. 2000
    Czas spędzony na forum
    4 d 18 h 35 m

Domyślnie

Cytat Napisał zieloo007 Zobacz post
    jedź do mechanika, to tylko forum, nie wszyscy wiedzą co i jak

Żeby nie było OT, to mnie wkurwia że już nie mogę i mam ochotę krzyczeć przez okno to - dziury w drodze i głębokie na "2 metry" pieprzone studzienki!!
    Zebym to był u jednego tylko mechanika. Nawet byłem w rekomendowanym na naszym forum i alfaclub.pl serwise fiata, tam takie historie wymyslili, wyliczyli mnie na 4000 tylko, turbina intercooler i takie tam, oczywiście wszystko jest sprawne z tych rzeczy, ktore chcieli wymieniac.

klekot ™ gorol Romeo Pokaż na mapie Ultra Racing Diesel Champion Santa Pac Ball Champion Avatar bocian
    Mieszka w
    SD
    Auto
    156 1.6 TS była ----------------- GT 1.9 JTD jest
    Czas spędzony na forum
    30 d 22 h 49 m

Domyślnie

to pora nadeszła i na mnie
    w drodze z pracy pier.... we mnie TIR , przeleciałem bokiem przez 3 pasy ekspresówki i skończyłem ślizgiem na barierach

fu ck !!!

ale ostatecznie po analizie wypadku cieszę się że żyję

Użytkownik Romeo Avatar thing
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    tddi
    Czas spędzony na forum
    26 d 10 h 53 m

Domyślnie

o szlag! Nic Ci sie nie stało?
    była 155 2.0TS - nadal na forum
    była 146 1.4TS - pojechała w świat

klekot ™ gorol Romeo Pokaż na mapie Ultra Racing Diesel Champion Santa Pac Ball Champion Avatar bocian
    Mieszka w
    SD
    Auto
    156 1.6 TS była ----------------- GT 1.9 JTD jest
    Czas spędzony na forum
    30 d 22 h 49 m

Domyślnie

ja prawie cały
    krótki opis : http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...503&start=1425

i tak przy okazji
    kilka minut po tym odpaliłem i zjechałem na pobocze ( znowu przez 3 pasy ale tym razem nie bokiem ) a po ok godzinie ( policja , spisywanie itp ) przekręcam kluczyk kontrolki ładnie świecą i nie gaśnie ręczny i abs i za ch.. nie odpala , nawet nie zakręci , zupełna cisza, "guzik" pod fotelem wciśnięty - o co kaman ?

FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: forum, wymiana informacji między użytkownikami, zloty, spotkania, wyścigi, tuning, naprawy, linki, alfaromeoclub, alfaromeoklub, klub alfa romeo, alfa-romeo, alfisti, alfaowner, alfa156, alfa 156, alfa 155Q4, alfa 155 q4, alfa166, alfaGTA, alfa 156 GTA, alfa 159q4, alfa 147, alfa 147Gta, alfa 147 gta, alfa brera, alfa 159, alfa 159-q4, cadamuro, cadamurodesign, autodelta, zender, carserwis, carservis, msdesign, lester, alfa-156-bodykit, bodykit, skirts, rear-bumper, front-bumper-GTA, alfa gt, supercharged, rotrex supercharger, alfa kompressor, novitec, squadratuning, squadra tuning, alfaGTV, alfa GTV, alloy-wheels-GTA, felgen-GTA, alfa-conversion, alfa turbocharged, alfa-header, alfa-romeo-manifold, alfatuning, chiptuning-alfa, chip-ecu-tuning-alfa, carbon-fiber-pipe, asso-pipe, asso-carbon-fibre pipe, intake pipe, sport-exhaust-alfa-romeo
    http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=11503&start=1425

Użytkownik Romeo Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    AR 147 1.6 16v T.Spark '01
    Czas spędzony na forum
    4 d 8 h 56 m

Domyślnie

ło ku***!;/ lipa Panie. Link nie działa, ale znalazłem watek na forum
    Ostatnio edytowane przez PiterR ; 02-09-2010 o 19:20
    Today we are living our future memories..

Мoδεrдтor Romeo Pokaż na mapie Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    trzy zero fał sześć Busso i jeden cztery bokser
    Czas spędzony na forum
    38 d 12 h 56 m

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    ło ku***!;/ lipa Panie. Link nie działa, ale znalazłem watek na forum
    Daj dobrego linka, bo nie mogę znaleźć.

"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"

Użytkownik Romeo Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    AR 147 1.6 16v T.Spark '01
    Czas spędzony na forum
    4 d 8 h 56 m

Domyślnie

http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=28622

FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: forum, wymiana informacji między użytkownikami, zloty, spotkania, wyścigi, tuning, naprawy, linki, alfaromeoclub, alfaromeoklub, klub alfa romeo, alfa-romeo, alfisti, alfaowner, alfa156, alfa 156, alfa 155Q4, alfa 155 q4, alfa166, alfaGTA, alfa 156 GTA, alfa 159q4, alfa 147, alfa 147Gta, alfa 147 gta, alfa brera, alfa 159, alfa 159-q4, cadamuro, cadamurodesign, autodelta, zender, carserwis, carservis, msdesign, lester, alfa-156-bodykit, bodykit, skirts, rear-bumper, front-bumper-GTA, alfa gt, supercharged, rotrex supercharger, alfa kompressor, novitec, squadratuning, squadra tuning, alfaGTV, alfa GTV, alloy-wheels-GTA, felgen-GTA, alfa-conversion, alfa turbocharged, alfa-header, alfa-romeo-manifold, alfatuning, chiptuning-alfa, chip-ecu-tuning-alfa, carbon-fiber-pipe, asso-pipe, asso-carbon-fibre pipe, intake pipe, sport-exhaust-alfa-romeo
    http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=28622

Today we are living our future memories..

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

jak udawać chorego przed lekarzem

jak symulowac uraz karku

jak symulowac bol plecow

udawany ból pleców

jak symulować chorobę kręgosłupa

jak symulować ból pleców

udawanie bólu pleców

jak symulowac bol karku

jak udawac ból kręgosłupa

jak udawać ból pleców

jak udawać bóle kręgosłupa

jak udać ból kręgosłupajak udawac ból kregosłupasymulowanie bóli kręgosłupa szyjnegojak udawac bule kregoslupabol kregoslupa udawanysymulowanie bóli kręgosłupasymulowanie na kręgosłupjak udawać ból karkubol plecow jak udawacsymulowanie kręgosłupachoroby kręgosłupa jak symulowaćczy mozna symulowac bol plecowjak udawac ze boli kregoslupjak udawać ból kręgosłupa

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia