Strona 1 z 123 123456789101151101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1223
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar thing
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    tddi
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    26 d 10 h 53 m

Domyślnie wyżal się wątek

zainspirowany takim tematem na alfaclub.pl postanowiłem umieścić taki sam tutaj..

..bo mnie krew zalewa jak ku#$%$ Ci jeb$^%#$ amatorzy parkowania rysują moją alfe

już drugi raz w tym je%&%$ tygodniu jakiś nieudolny palant rysuje zderzakiem po moim lakierze

raz komuś przerysowałem drzwi! Tfu..! nawet nie drzwi tylko plastikową listwe i co? Zostawiłem kartke z numerem telefonu. Zadzwonił gość, pogadaliśmy spokojnie. Powiedział że pojedzie i wyceni szkody.. hmm.. ile taka listwa może kosztować? 50zł?
    Następny telefon.. wycena... dobre pare stówek
    Okazało się że ktoś zaraz po mnie rozwalił gościowi zderzak, reflektor, błotnik itp. i oczywiście uciekł...

jeb*&# cw&*%...

peace
    była 155 2.0TS - nadal na forum
    była 146 1.4TS - pojechała w świat

Junior Admin Romeo Pokaż na mapie Avatar Krzyśko
    Mieszka w
    Kuryłówka
    Auto
    146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
    Czas spędzony na forum
    12 d 17 h 2 m

Domyślnie

Z tego możesz się wymigać, sprawa na policję i niech pobiorą próbki lakieru z jego zderzaka i z twojego auta (jak ten późniejszy gość mocno przywalił to na pewno został lakier).

Ja raz pewnego słonecznego dnia po umyciu auta ujrzałem na drzwiach pasażera z przodu dwie bardzo duże rysy, nie wiadomo kto, gdzie, jak i kiedy...
    Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
    146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar premek
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    166 2.4 JTD '00 Blu Ontario
    Czas spędzony na forum
    9 d 13 h 30 m

Domyślnie

A ja też się mogę wyżalić? Cholera mnie bierze, bo od 6 tygodni mój mechanik opóźnia odbiór samochodu. Najpierw zwlekał, potem robił to całkiem wolno, aż teraz poprawia. Niby jutro mam mieć auto, ale już w to nie wierzę Do tego trzymał mi na jasnej skórze elementy silnika...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar poulsen
    Mieszka w
    Żywiec
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V 140km sportwagon 2004r.
    Czas spędzony na forum
    1 d 17 h 59 m

Domyślnie

rozumiem że każdy tutaj się może wyżalić na każdy temat tak?

jeżeli tak to... niesamowicie się dzisiaj wkur*** na zakupach z moją kochaną kobietą...nie dość że 4 godziny lataliśmy po bielskich galeriach to jeszcze nic nie kupiła...znając życie za tydzień znowu pojedziemy na zakupy bo "może coś znajdę fajnego"...

dziękuje koledzy za możliwość wyżalenia się

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Tomas
    Mieszka w
    Olecko
    Czas spędzony na forum
    8 h 1 m

Domyślnie

A mnie irytuje bezmyślność speców w ASO fiata pojechałem Uno mojej mamy do serwisu bo wajcha od biegów ma luzy i ciężko czasami jedynka wchodzi , wiem na czym jest luz a magik serwisant oczywiście wie więcej i próbował mi wcisnąć coś za 650 zł . Nie dość że tumany to i ździercy .
    Alfa Romeo-per SEMPRE

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 8v 115KM 2004.
    Czas spędzony na forum
    11 d 15 h 28 m

Domyślnie

Nawiązując do pierwszego posta to też zastałem parę dni temu przerysowany zderzak i lekko nadkole, z prawego tyłu. Ktoś próbował się wcisnąć koło mnie i zahaczył. Oczywiście po przyjściu ani samochodu z boku ani kartki.
    Po za tym korzystając z okazji mam żale do mojej kobiety za jej humory ostatnio. Okresu nie ma .
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    Hrubieszów/Lublin
    Auto
    145 1.4 TS '00
    Czas spędzony na forum
    7 d 14 h 50 m

Domyślnie

A ja nie mam kasy, żeby w końcu moją Bellę odrdzewić i zakonserwować. Że o wymianie sprzęgła, łożyska półosi, wahacza, łożyska tylnego i naprawie tylnego wahacza nie wspomnę. Jeszcze do tego radio mi padło, więc muszę słuchać, jak sprzęgło mi skrzeczy, łożyska - jedno chrobocze, drugie wyje, a zawieszenie puka na każdym dołku. Żeby nie skończyło się milo, muszę OC wkrótce zapłacić.
    Ale i tak kocham to auto
    Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
    Alfa Romeo 145 1.4 TS 2000r - moja Funia

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice-G. Śląsk
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD tajemnicze KM 2000r, cosmo-blue, SportPack
    Czas spędzony na forum
    9 d 12 h 19 m

Domyślnie

a Ja pier$% tych koczkodanów od dawnia RAT którzy nic nie powiedzą i wyślą wniosek o raty a na drugi dzień dowiadujesz się że dostajesz konto z kartą Kredytową której w ogóle nie chciałeś a żeby jej nie dostać trzeba wysłać ponowny wniosek na który będe czekał jak ten ci$% 2-3 dni... także mam fajną nową karte opłata 45 zł / 2 lata więc nie jest źle.

Oraz wku%## mnie już pasek Mikro V w mojej Belli który tydzień temu był robiony i dziś znowu piszczy... Jop Twoja Mać...
    http://www.forum.alfaholicy.net/nasz...meo_156_a.html
    "Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."

ʇɧɹqoq Romeo Pokaż na mapie Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    AR 155 2.0
    Czas spędzony na forum
    7 d 3 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał premek Zobacz post
    A ja też się mogę wyżalić? Cholera mnie bierze, bo od 6 tygodni mój mechanik opóźnia odbiór samochodu. Najpierw zwlekał, potem robił to całkiem wolno, aż teraz poprawia. Niby jutro mam mieć auto, ale już w to nie wierzę Do tego trzymał mi na jasnej skórze elementy silnika...
    ja na swój czekam 3 miechy mam nadzieję że cię to trochę uspokoiło

a ponarzekam na brak kasy. 145 muszę sprzedać żeby mieć dla notariusza by kupić mieszkanie :/

SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    156 3.0 V6 24V ------------------ GT 3.2 V6 24V
    Czas spędzony na forum
    14 d 13 h 17 m

Domyślnie

To i ja ponarzekam a co ;]

Jakiś palant przerysował mi tylny błotnik od pasażera, inny palant perfidnie przebił śrubokrętem przednią oponę tuż nad rantem felgi, kolejny potraktował z buta lusterko od pasażera - szkło się rozprysło w drobny mak ... na dodatek zrobił to samo w żony Peugeocie stojącym przed bella ... Do tego jeszcze walnęło mi 5dni temu fotkę ;/ ~170km/h na 50tce - qrwa nie zauważyłem znaku o robotach drogowych i ograniczenia ;]

Ale co tam, życie piękne jest jak pomykam moją błękitną V6 tylko że ..... do czasu aż nie wysiadam z auta i nie muszę znowu walczyć z szara rzeczywistością ....
    156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A - kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie
    AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]

Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

jak udawać chorego przed lekarzem

jak symulowac uraz karku

jak symulowac bol plecow

udawany ból pleców

jak symulować chorobę kręgosłupa

jak symulować ból pleców

udawanie bólu pleców

jak symulowac bol karku

jak udawac ból kręgosłupa

jak udawać ból pleców

jak udawać bóle kręgosłupa

jak udać ból kręgosłupajak udawac ból kregosłupasymulowanie bóli kręgosłupa szyjnegojak udawac bule kregoslupabol kregoslupa udawanysymulowanie bóli kręgosłupasymulowanie na kręgosłupjak udawać ból karkubol plecow jak udawacsymulowanie kręgosłupachoroby kręgosłupa jak symulowaćczy mozna symulowac bol plecowjak udawac ze boli kregoslupjak udawać ból kręgosłupa

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia