Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
Użytkownik Romeo
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat

Z tego możesz się wymigać, sprawa na policję i niech pobiorą próbki lakieru z jego zderzaka i z twojego auta (jak ten późniejszy gość mocno przywalił to na pewno został lakier).
Ja raz pewnego słonecznego dnia po umyciu auta ujrzałem na drzwiach pasażera z przodu dwie bardzo duże rysy, nie wiadomo kto, gdzie, jak i kiedy...
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem. 146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5 

A ja też się mogę wyżalić? Cholera mnie bierze, bo od 6 tygodni mój mechanik opóźnia odbiór samochodu. Najpierw zwlekał, potem robił to całkiem wolno, aż teraz poprawia. Niby jutro mam mieć auto, ale już w to nie wierzę
Do tego trzymał mi na jasnej skórze elementy silnika...
Użytkownik Maniak resoraków
Użytkownik Maniak resoraków

A mnie irytuje bezmyślność speców w ASO fiata pojechałem Uno mojej mamy do serwisu bo wajcha od biegów ma luzy i ciężko czasami jedynka wchodzi , wiem na czym jest luz a magik serwisant oczywiście wie więcej i próbował mi wcisnąć coś za 650 zł . Nie dość że tumany to i ździercy .

Nawiązując do pierwszego posta to też zastałem parę dni temu przerysowany zderzak i lekko nadkole, z prawego tyłu. Ktoś próbował się wcisnąć koło mnie i zahaczył. Oczywiście po przyjściu ani samochodu z boku ani kartki.
Po za tym korzystając z okazji mam żale do mojej kobiety za jej humory ostatnio. Okresu nie ma
.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo

A ja nie mam kasy, żeby w końcu moją Bellę odrdzewić i zakonserwować. Że o wymianie sprzęgła, łożyska półosi, wahacza, łożyska tylnego i naprawie tylnego wahacza nie wspomnę. Jeszcze do tego radio mi padło, więc muszę słuchać, jak sprzęgło mi skrzeczy, łożyska - jedno chrobocze, drugie wyje, a zawieszenie puka na każdym dołku. Żeby nie skończyło się milo, muszę OC wkrótce zapłacić.
Ale i tak kocham to auto
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda Alfa Romeo 145 1.4 TS 2000r -
moja Funia 

a Ja pier$% tych koczkodanów od dawnia RAT którzy nic nie powiedzą i wyślą wniosek o raty a na drugi dzień dowiadujesz się że dostajesz konto z kartą Kredytową której w ogóle nie chciałeś a żeby jej nie dostać trzeba wysłać ponowny wniosek na który będe czekał jak ten ci$% 2-3 dni... także mam fajną nową karte opłata 45 zł / 2 lata więc nie jest źle.
Oraz wku%## mnie już pasek Mikro V w mojej Belli który tydzień temu był robiony i dziś znowu piszczy... Jop Twoja Mać...

Napisał
premek 
A ja też się mogę wyżalić? Cholera mnie bierze, bo od 6 tygodni mój
mechanik opóźnia odbiór samochodu. Najpierw zwlekał, potem robił to całkiem wolno, aż teraz poprawia. Niby jutro mam mieć auto, ale już w to nie wierzę

Do tego trzymał mi na jasnej skórze elementy
silnika...
ja na swój czekam 3 miechy
mam nadzieję że cię to trochę uspokoiło 
a ponarzekam na brak kasy. 145 muszę sprzedać żeby mieć dla notariusza by kupić mieszkanie :/
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Użytkownik Romeo

To i ja ponarzekam a co ;]
Jakiś palant przerysował mi tylny błotnik od pasażera, inny palant perfidnie przebił śrubokrętem przednią oponę tuż nad rantem felgi, kolejny potraktował z buta lusterko od pasażera - szkło się rozprysło w drobny mak ... na dodatek zrobił to samo w żony Peugeocie stojącym przed bella ... Do tego jeszcze walnęło mi 5dni temu fotkę ;/ ~170km/h na 50tce - qrwa nie zauważyłem znaku o robotach drogowych i ograniczenia ;]
Ale co tam, życie piękne jest jak pomykam moją błękitną V6 tylko że ..... do czasu aż nie wysiadam z auta i nie muszę znowu walczyć z szara rzeczywistością ....
156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A

- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie

AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
jak udawać chorego przed lekarzem
, jak symulowac uraz karku
, jak symulowac bol plecow
, udawany ból pleców
, jak symulować chorobę kręgosłupa
, jak symulować ból pleców
, udawanie bólu pleców
, jak symulowac bol karku
, jak udawac ból kręgosłupa
, jak udawać ból pleców
, jak udawać bóle kręgosłupa
, jak udać ból kręgosłupa, jak udawac ból kregosłupa, symulowanie bóli kręgosłupa szyjnego, jak udawac bule kregoslupa, bol kregoslupa udawany, symulowanie bóli kręgosłupa, symulowanie na kręgosłup, jak udawać ból karku, bol plecow jak udawac, symulowanie kręgosłupa, choroby kręgosłupa jak symulować, czy mozna symulowac bol plecow, jak udawac ze boli kregoslup, jak udawać ból kręgosłupaTagi dla tego tematu
Uprawnienia