przerażające eksperymenty !! Ciekawe jakby to ocenili eksperci na testach zderzeniowych![]()
Niezły "fłotoszop" - ciekawe, czy jak przejeżdża szybko obok to słychać takie "iiiiiiiiiii'm gaaaaaaaay" a na biegu jałowym silnik pracuje jakoś tak: "homo homo homo homo"![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia
taką 159 bym nie pogardził! http://www.youtube.com/watch?v=4df2hEg01dQ
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Jakbym nią pojechał do szkoły to by mi się blahary w niej nie pomieściły...
Ale powiem tak: jak na potrzeby moje i moich kumpli nie byłaby najlepsza, a to ze względu na przestrzeń bagażową...
Co prawda daliśmy radę sprawnie jechać Golfem II w siedem osób (w tym dwie w bagażniku) ale nie wiem czy w przypadku Alfy taki numer by przeszedł![]()
Heh... mi zdarzyło się jechać Ładą 1500 (nie wiem czy tak się nazywała, ale taki miała silnik) w 11 (!!) osób plus mój pies ok 55 kg, osoby siedzące w bagażniku szorowały nogami po asfalcie, tak auto było obciążoneKierowca, 2 osoby z boku, 5 na tylnej kanapie, 3 osoby plus pies w bagażniku... ehhhh, czasy LO
![]()
W podobnych barwach jeździ po Katowicach Honda Preludeśredniawka delikatnie mówiąc... Obciach moim zdaniem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki