Hmm- co myslicie o tej przeróbce?
"powinni tego zabronić" Ale to tylko rzecz gustu- zresztą, ocencie sami:
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=6551
nie podoba mi się :?
ja w ogole jestem przeciwnikiem wszelakich zmian tjunpodobnych badziewi w alfie, nadwozia są tak piekne ze zbrodnią jest cos zmieniac, chyba ze akcesoria pochodza z lepiej wyposazonego modelu alfy i są w pełni oryginalne...
no ale fakt ze koleś sie narobił, ciekaw jestem tylko czy rzeczywiscie chodziło mu o takie spartolenie...
O boshe...Ja bym swojej 33 tak nie skrzywdzil. Przeciez takich samochodow to powinni na CPN-y nie wpuszczac. Chroń na Panie przed takimi "artystami"![]()

Nie nie nie
wyglada jak golf![]()
to jeszcze luknijcie na to, bllleee tutaj
Knedle myślą.że jak mają te swoje skodiczki tak obwieszone to z autami przez duże A mogą robić to samo.Dla mnie PROFANACJA. I tego zdania będę się trzymał.![]()
powiem wam ze juz wole ten drugi "Tjuning". Zrobiony raczej ze smakiem, bez choinki i jakis wiejskich spojlerów. Chociaz.....Alfy sa tak piekne ze tuning to raczej je szpeci tylko.
Dla miłośników :twisted: "EKSTREMALNEGO" "tjuningu" :twisted: może ok, ale jak dla mnie to alfa tylko w oryginale.... z wyjątkiem ochydnie zainstalowanej rejestracji w mojej (już nie :wink: )
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki