Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    klekot ™ gorol Romeo Pokaż na mapie Ultra Racing Diesel Champion Santa Pac Ball Champion Avatar bocian
    Mieszka w
    SD
    Auto
    156 1.6 TS była ----------------- GT 1.9 JTD jest
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    30 d 22 h 49 m

Domyślnie

wczoraj pisałem jako niezwiązany z tematem a teraz jestem już po wypadku z tirem na trasie i będę osobiście przerabiał odszkodowania :-(

aha - będę informował na forum o przebiegu sprawy o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu
    będę korzystał z firmy specjalizującej się w uzyskiwaniu takich odszkodowań
    na teraz lecę do szpitala , potem lekarz rodzinny i specjaliści ( ortopeda, okulista, chirurg )
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 02-09-2010 o 12:11

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V jest GC8
    Czas spędzony na forum
    12 d 17 h 20 m

Domyślnie

Bocian na grubo lecisz! Załóż nowy temat
    Osłony pod silnik AR 147/156/GT/Crosswagon/159/Brera
    http://www.forum.alfaholicy.org/foru...159_brera.html

klekot ™ gorol Romeo Pokaż na mapie Ultra Racing Diesel Champion Santa Pac Ball Champion Avatar bocian
    Mieszka w
    SD
    Auto
    156 1.6 TS była ----------------- GT 1.9 JTD jest
    Czas spędzony na forum
    30 d 22 h 49 m

Domyślnie

grubo to było jak przy 100km/h gość mnie tirem w tył lewe drzwi szturcha i lecę z prawego bokiem przez 3 pasy na bariery - suuuuuper szczęście że nikt na pozostałych dwóch pasach nie jechał i nie dobił jeszcze od mojej strony w bok przy np 130km/h

i tak przy okazji
    kilka minut po tym odpaliłem i zjechałem na pobocze ( znowu przez 3 pasy ale tym razem nie bokiem ) a po ok godzinie ( policja , spisywanie itp ) przekręcam kluczyk kontrolki ładnie świecą i nie gaśnie ręczny i abs i za ch.. nie odpala , nawet nie zakręci , zupełna cisza, "guzik" pod fotelem wciśnięty - o co kaman ? aha - i wyzerowało przebieg okresowy
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 02-09-2010 o 13:15

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego pzu

gdzie zgłosić stłuczkęjak wypełnić oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowegoprzykładowy opis zdarzenia drogowegooświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowegojak zgłosić stłuczkęjak wypełnićoświadczenie sprawcy kolizji drogowejprzykładowy opis kolizji odszkodowanie za stłuczkę drogowąprzykładowy opis kolizji drogowej stłuczki opisstluczka gdzie zglosic i w jakim czasiejak zgłosic stłuczkę do ubezpieczycielajak wypisac o kolizj drodowejoswiadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego pzupzu oswiadczenie dotyczace okolicznosci zdarzenia drogowegostłuczka gdzie zgłosciopis przebiegu stłuczkipo jakim cxzasie można zgłosić kolizje na policje zgłoszenie stłuczki na drugi dzieńpzu oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego drukoswiadczenie dotyczace okolicznosci zdarzenia drogowego wypelnione wzory kolizjiwycena szkody autobus mpkopis przebiegu zdarzenia drogowego stłuczka do PZU

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia