Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.

wczoraj pisałem jako niezwiązany z tematem a teraz jestem już po wypadku z tirem na trasie i będę osobiście przerabiał odszkodowania :-(
aha - będę informował na forum o przebiegu sprawy o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu
będę korzystał z firmy specjalizującej się w uzyskiwaniu takich odszkodowań
na teraz lecę do szpitala , potem lekarz rodzinny i specjaliści ( ortopeda, okulista, chirurg )
Ostatnio edytowane przez bocian ; 02-09-2010 o 12:11
-

grubo to było jak przy 100km/h gość mnie tirem w tył lewe drzwi szturcha i lecę z prawego bokiem przez 3 pasy na bariery - suuuuuper szczęście że nikt na pozostałych dwóch pasach nie jechał i nie dobił jeszcze od mojej strony w bok przy np 130km/h
i tak przy okazji
kilka minut po tym odpaliłem i zjechałem na pobocze ( znowu przez 3 pasy ale tym razem nie bokiem ) a po ok godzinie ( policja , spisywanie itp ) przekręcam kluczyk kontrolki ładnie świecą i nie gaśnie ręczny i abs i za ch.. nie odpala , nawet nie zakręci , zupełna cisza, "guzik" pod fotelem wciśnięty - o co kaman ? aha - i wyzerowało przebieg okresowy
Ostatnio edytowane przez bocian ; 02-09-2010 o 13:15
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego pzu
, gdzie zgłosić stłuczkę, jak wypełnić oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego, przykładowy opis zdarzenia drogowego, oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego, jak zgłosić stłuczkę, jak wypełnićoświadczenie sprawcy kolizji drogowej, przykładowy opis kolizji , odszkodowanie za stłuczkę drogową, przykładowy opis kolizji drogowej , stłuczki opis, stluczka gdzie zglosic i w jakim czasie, jak zgłosic stłuczkę do ubezpieczyciela, jak wypisac o kolizj drodowej, oswiadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego pzu, pzu oswiadczenie dotyczace okolicznosci zdarzenia drogowego, stłuczka gdzie zgłosci, opis przebiegu stłuczki, po jakim cxzasie można zgłosić kolizje na policje , zgłoszenie stłuczki na drugi dzień, pzu oświadczenie dotyczące okoliczności zdarzenia drogowego druk, oswiadczenie dotyczace okolicznosci zdarzenia drogowego , wypelnione wzory kolizji, wycena szkody autobus mpk, opis przebiegu zdarzenia drogowego stłuczka do PZUTagi dla tego tematu
Uprawnienia