Niedawno wrocilem z wakacji z wloch, pragne sie z wami podzielic moimi wrazeniami. Odwiedzilem wraz ze swoja rodzinka kilka ciekawych miejsc ale miedzy innymi Maranello i Sant'agata Bolonese, oraz tor w Imoli. Wszystkim polecam muzemu Ferrari i lamborgini choc szczerze powiem ze ferrari zrobiło na mnie duzo wieksze wrazenie. Mozna sie tez przejechac Ferrari, co bylo dla mnie najwiekszym zaskoczeniem. Nie dalem sie rady powstrzymac i pojechalem (rzecz jasna nie jest to za darmo), wrazenia nieporownywalne do czego kolwiek innego, moc jak dla mnie i pewnie wiekszosci was to masakra. Co wiecej wszystko to jest kamerowane i daja pozniej cd na pamiatke. Pozdrawiam wszystkich Fanów Alfa Romeo i rzecz jasna wloskiej motoryzacji na czele z ferrari i lamborgini. Oto kilka Zdjec z tej wycieczki: niestety cos mi sie dzis slabo laduja wiec z czasem dodam nastepne. Ostatnie zdjecie to Ja w Californi 2009rok, nietety nie czerwonej, podczas przygotowania do jazdy z kierowca Testowym.
Ostatnio edytowane przez sebo18188 ; 03-09-2010 o 21:49
Zazdroszczę
Mi się fotka nr 7 podoba . Ferrari uchwycone przez tylnią szybę Belli![]()
przyznaj się ile kosztowała przyjemność przejażdżki ferrarką?
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
80Euro za 15minut jazdy
No tez fajne zdjecie. Mi sie marzy wycieczka na sycylie i sardynie. moze uda sie jechac w przyszlym roku. Ogolnie polecam wszystkim wlochy do zwiedzania. naprawde fajny kraj.

Tylko pozazdrościćPrzejażdżka Ferrari? Kto o tym nie marzył?
A co do Włoch to sam mam zamiar wybrać się tam z dziewczyną w przyszłym roku. (jak zobaczyłem zdjęcia i filmu które zrobiła siostra w tym roku wniosek był tylko jeden - Italia!)
Jedz. Jest wiele cikawych miejsc, a wydatek w sumie jak na kazdy inny kraj. Polecam. I obowiazkowo odwiedz maranello i wez sobie 80euro wiecej ;-)
Kolejna zdjecia z tej wycieczki:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki