Ja obecnie gram reguralnie tylko w Counter Strike 1.6 , kiedyś grywałem w strategie i RPG ale to wymagało masę czasu.

PNT, GRE, NW, HJE4, KLOO3 wypas na maxa.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Starcraft 2, World of Warcraf, Mafia 2, jeszcze nie dawno tamu EVE-online. Kiedyś NFS-y ale już są nudne. A bym zapomniał o Bad Company 2.
teraz tylko na xboxie w Forza Motorsport 3, teraz poluje na TDU 2 bo wyszedł już chyba. a w Countera grałem 5 lat (z sukcesami w turniejach) ale jakies 2 lata temu przestałem
![]()
155 V6 96r
Ostatnio też własnie pykam sobie w Mafię 2, ale tak to grywam w Forze Motorsport 3 (świetna grafika i odwzorowanie samochodów) oraz PES10.

Ja ostatnio bronię Ziemi przed hordami ufoków w remake Ufo Enemy Unknown - UFO ALIEN INVASION, jest to gierka na licencji GPL więc każdy może ją za darmoszkę pobrać z neta.

zaczęło się dużo duzo lat temu....a ostatnie lata:
1. Wyścigowo/rajdowe symulatory: Popularny Rysiek czyli Richard Burns Rally, najlepiej w sieci na Czech Mod., GT Legends.
Zręcznościówki: GRID, NFSy zacząłem wieki temu od 3
2. Taktyczne rozpierduchy: seria COD, Medal od Honor, Seria Tom Clancy Rainbow Six,
3. Trochę GTA, a teraz przymierzam się do MAfii 2 bo Mafia 1 była jedna z najlepszych gier w historii PC.
Ostatnio edytowane przez tommi ; 18-09-2010 o 11:10
- ...jakoś smutno w garażu bez Alfy
- Honda Civic-A grupowa rajdówka & rajdowy klasyk Subaru Impreza MY00
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki