Czy są tutaj jacyś maniacy Stara ? kupiliscie już drugą część Wings of Liberty ?
Jeżeli tak to co o niej sądzicie ?![]()

ja też czekam ale szkoda mi tylu pieniędzy więc poczekam z rok aż będzie tańszapierwszą część kupiłem org. w 2008
więc trochę czasu minęło od premiery
Skromne 1.8 ale 144 powody do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny

O hej, tez pogrywałem w stracrafta, ostatnio jakoś w grudniu 2009, najczęściej to z bratem i kumplami po lanie w różne ciekawe UMS xD, Tank Defense itp xD
Ile to nocy się nie przespało przez starcrafta omg ;p
Mam oryginał kupiony kilka lat temuNa BN i NC tez się troszkę grało, chociaż GOSU nie jestem to jakiś podstawowych zasad się nauczyłem
![]()
Na dwójkę to już sępię od dłuższego czasu. Nie ukrywam, że najpierw złamię prawo i ściągnę piratapóźniej ewentualnie kupię. Na torrentach pojawiają się różne wersje SC:II ale jakoś jeszcze się wstrzymuję... aż wyjdzie jakiś dobry crack.
Ja jak narazie testowałem tylko wersje BETA... czekam aż ten cały szał i cena opadnieale pewnie nie prędko to nastąpi
![]()

crack już jest![]()

http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=344315&Source=rss
widzieliscieeeee???
No ładnie ładnie Blizzard wydał miliony dolarów na reklame, ale za to teraz mamy gre w niezłej cenie. U mnie w empiku za 199,99zł :] Dzisiaj byłem i stało ponad 15 pudełek z grą :]

nie nie 200 zł to nie dam za grę. 50 zł tak nawet bym się nie zastanawiał
A ja będę mieć za 2-3 dniZdam Wam relacje jakie wrażenia
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Witam was ponownie ;D
Coś mnie naszło i chcę się dowiedzieć czy gracie jeszcze w gry na kompach ?
Jak tak to jakie? Tytuły ?
Może jest coś związanego z alfą ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki