Tak do ciebie mówię! Ty, który codziennie wchodzisz na tę stronę, ale nadal się nie zalogowałeś. W każdym momencie kilkunastu z was przegląda to forum - wiem bo mam znajomych w CBA :wink:
Apeluję do ciebie: zaloguj się!
A dlaczego?
- Karol z Bydgoszczy zalogował się i dwa dni później znalazł niedaleko domu porzucone alufelgi OZ Racing z oponami jeszcze na min. dwa sezony :shock:
- Grzegorz z Łomży zarejestrował się i w ciągu tygodnia trzykrotnie wytypował trójkę w Dużego Lotka :>>>
- Halina z Niesławia zalogowała się i na następny dzień na stacji Shell doliczono jej za paliwo dwa razy więcej punktów niż dotychczas 8)))
- Piotrek ze Szczecina dołączył do forum i wie, że jak umrze to pójdzie do raju, gdzie będą czekać na niego 44 dziewice :twisted: :twisted: :twisted:
Ciągle nie przekonany :?: No cóż, czytaj dalej:
- Adam z Malborka nie zalogował się i wczoraj potrącił go Opel Calibra. Sprawca wypadku zbiegł z miejsca zdarzenia.
- Wojciech z Gdyni nie zarejestrował się i miesiąc później złapał chorobę weneryczną.
- Dwa lata temu Monika z Gorzowa nie weszła na forum i PiS wygrał wybory.
Myślisz że wszystkie te powyższe rzeczy to przypadek? Chyba jednak nie... Zresztą po co ryzykować...
A więc klikamy na "Zarejestruj się". Szyb-ciut-ko! 8)
http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/
Tak, to wszystko prawda! Ledwo z Fredem zalogowaliśmy się na forum, to kilka dni później staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami pięknej, czerwonej Gtv!
A po za tym dzwonił wczoraj do nas Adam z Malborka. Czuje się już dobrze, bo zalogował się na forum.
O Monice z Gorzowa nawet nie wspominamy.... zalogowała się i PiS przegrał
<haha>
hmm 44 dziewice powiadasz - opłacało sie logować, ale jak dorzucą 4 skrzynki piwa miesięcznie do tych dziewic to zostanę na dłużej a nawet mogę zosatć swiętym
niech żyje ojciec dyrektor
amen
musze z moją siostra poważnie porozmawiać :twisted:- Dwa lata temu Monika z Gorzowa nie weszła na forum i PiS wygrał wybory.
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Współczuje Adamowi z Malborka zostać potrąconym przez opla calibre masakra....
Ja słyszałem, że Zbigniew z Tarnobrzegu też sie nie zalogował i spadł z krawężnika łamiąc sobie stawy kolanowe. Jednak nie wiadomo jaki to miało związek z tą sprawą.![]()
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
a swoją droga to gdzie jest ten Jarosław K. o którego pytano w poprzednich postach ?????
kierowca tej calibry też się nie zalogował i wczoraj w nocy ukradli mu lotkę z klapy i zajebiaszcze progi z plastikuNapisał pikero
o nieeeeeee w tym momencie stracił dziewczynę, bo ona nie będzie jeździła z gościem, który nie ma neonów w super hiper sportowym aucie :twisted:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki