Najlepiej znaleść dobre i tenie zródło i tam zaopatrywać się w ON![]()
Jak dla mnie ten temat to zwykły flejmZaraz znowu będzie rozróba między zwolennikami ON i benz.
Jak już to tytuł tematu powinien brzmieć "koniec taniego diesla".
Z paliwem tak samo jak z wódką - większość ceny to podatki. I tutaj jest właśnie główny ból. Polska jest jeszcze zbyt biednym krajem żeby jakoś drastycznie obniżyć akcyzę. Zresztą popyt na paliwo jest ciągle duży (i rośnie) więc niby po co rząd miałby to robić.

Najlepsze jest to, że zdrożeje "tylko" ON, a ostatecznie wzrosną ceny w zasadzie wszystkiego.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011
A co to jest to magiczne "dps" i jaki to ma związek z ceną ropy?!
Kolejna (i pewnie udana) próba wywołania wojny...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
ciekaw jestem ile tym razem stron będzie miał ten temat o wojnie PB/ONbo to już taki standardzik na tym forum
![]()
Today we are living our future memories..

Jeszcze ktoś powinien coś o LPG napomknąć.
A kij z PB i ON i LPG. Nie ma to jak paliwo lotnicze wlane do ŻUKA!!!! Testowane![]()
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
O nie, mój diesel przez podwyżkę cen zacznie palić 15/100! Cza przesiąś śe na ekoprunt!! z polskiego wyngla!! byćmy patryjarchami... nie... patryjotami... śe pomylyłym!!
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...

jakby nie JTD to alfa by już nie istniała , więc de facto wszyscy miłośnicy AR powinni pisać podziękowania do Turynu , że Fiat nie zabił tej marki
chociaż teraz wchodzą nowe generacje silników benzynowych i może wreszcie alfa będzie miała silnik z prawdziwego zdarzenia
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

Coś w tym jest - 1.8 MPI Alfy godne nie jest.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki