A tam raz. Albo to bardzo częsty przypadek, albo Urban Legend, bo ja o tym często słyszę
A co do dróg wewnętrznych - jeżeli zarządca drogi zezwala na egzekwowanie przepisów, to mogą, a jeżeli nie, to nie. Tak jest np. na Polibudzie Lubelskiej, gdzie rektor ochoczo zezwala na wlepianie mandatów źle parkującym studentomBiorąc pod uwagę moja "ekwilibrystykę parkingową", uważam za cud, ze nigdy nie zarobiłem "stówki"
![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

"stwarzanie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym" Ten paragraf można podciągnąć pod latanie bokiem, kręcenie bączków, ruszanie z piskiem, hamowanie z piskiem, krzywe spojrzenie. Jednym słowem jest to bardzo subiektywna sprawa i daje to spore pole do popisu policji.
Oczywiście patrząc po ludzku jakim cudem jazda w poślizgu po pustym parkingu może zostać uznana za "stwarzanie niebezpieczeństwa w ruchu" skoro takowego ruchu tam nie ma?
To jest już kwestia tego czy trafi nam się rozsądny policjant czy baran. Dlatego mimo groźby mandatu warto rozmawiać

to nie zadne Urban Legend, chyba 2 tyg temu bylo glosne ze w celu wyrobienia normy ilosci mandatow policjanci sami sobie wypisywali mandaty np na 20zl, ale pozniej dostali upomnienie od komendanta ze jesli juz tak robia to zeby nikt sam sobie ie wystawil mandatu tylko jesli patrol jest dwuosobowy to maja sie ukarac nawzajem.
co do drog wewnetrznych to chyba niedawno weszla ustawa ze policjanci maja prawo karac mandatami na drodze wewnetrznej bez zgody zarzadcy drogi
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
niby tez pusty przestrzen 2 auta na krzyz i jednak auta sie przyciagnely
"ale sie jebly"http://www.youtube.com/watch?v=OZdYpM-ohsA
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki