Jako że w ostatnich miesiącach przybywa użytkowników którzy chcą się pokazać, a prawdę mówiąc nic nie wnoszą do tematów (chyba że zamieszanie)
proponuje konkurs na trolla miesiąca.
Takie sprowadzenie na ziemie.

Masz takich kandydatów ? ciekaw jestem jak to przedstawisz i uzasadnisz ?![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Kandydatów sie znajdzie, coś ala wybory, żeby nie było ja także mogę być wybrany ;-).
W 156 mam już na kogo głosować, może na 2, tylko tematu brak ;-)))
chyba popieram... W sumie przez ten temat pomijany jest mój, uważam że ważniejszy (a jeśli nie to POważniejszy)
Podział modeli na forum
HAKUNA MATATA !!

Na pewno po miesiącu trwania takiego konkursu jakiś mądry wyskoczy z oczernianiem i kodeksem karnym![]()

Dajcie na luz, ja takich ignoruję i tyle. I co następne? Ustawki? Mało to jadu nieraz na forum....
156 3.0 V6
DobreJuż widzę materiał w TVN o Alfahooligans
Swoją drogą jak ktoś chce sobie popisać bez sensu to trzeba zrobić jakieś pod-forum i słać wszystko do > /dev/null z końcem sesjiJa odkąd jestem na forum jeszcze się nie spotkałem z trollingiem (jak to zwał). Zawsze dostawałem odpowiedź... no dobra... jedne mniej, drugie bardziej użyteczne, ale na temat. Może był jeden mały wyjątek, ale nie mam o takie rzeczy do nikogo żalu. Trzeba uczulać nowych forumowiczów aby udzielali konkretnego info jeśli posiadają i tyle. Z założenia ktoś kto rejestruje się na danym forum i zabiera głos w danej dyskusji powinien wiedzieć o co chodzi (pomijam tu oczywiście osoby które nie mają wiedzy i po prostu pytają).
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki