Czy posiada ktoś ten telefon? Jakieś opinie i wrażenia?
http://allegro.pl/sciphone-i68-4g-pl...382306982.html
Pozdrawiam
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Naprawdę chciałbyś mieć coś co udaje coś czym nie jest i to nieudolnie?
Telefon jak telefon, działa. Dzwonić się da pisać sms-y też. Aparaty 5 lat temu były juz lpesze, podobnie jak wyświetlacz (!). Lepiej nie pokazywać tego ludziom bo by ktoś Cię wyśmiał.
iPhone ma 16 000 000 kolorów. A ten tutaj 160 000 i jakąą śmieszną rodzielczośc jak na smartphona.
W Polski język nie wierz. Nieudolnie zrobiona nakładka spowalniająca cały telefon a nie fabrycznie wgrany język polski.
Internetu nie uda Ci się w nim ustawić tak żeby działał w Polsce.
Jedyna zaleta to cena...
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Ten telefon to jedna wielka kupa. 120 zł telefon + 80 zł wysyłka + koło 80 zł cło (nikt o tym nie pisze na aukcji, dopiero to widać na stronie "O mnie", wysyłka się wydłuża czasami do 2 miesięcy bo UC sprawdza każdą paczkę z Chin, wystarczy poczytać komentarze Negatywne których Ci sprzedający mają multum) także moim zdaniem nie opłaca się... lepiej kupić najprostszą Nokię za 300 zł i dłużej wytrzyma.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5

ktoś z was miał ten telefon? czy piszecie opinie usłyszane od kolegi kolegi ?![]()
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
też kiedyś się zainteresowałem takimi tanimi telefonami z allegro tak szybko mi przeszło jak tylko poczytałem kilka informacji znalezionych na necie dzięki wujkowi google. Były to głównie opinie użytkowników, którzy wymieniali wiele wad począwszy od słabej baterii kończący na nie działającym telefonie po miesiącu

Napisz do kogoś, kto kupił, najlepiej do kilku. Kiedyś tak zrobiłem w przypadku podobnego phona. Dostałem odpowiedź, że to zabawkowy telefon.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Mój kumpel prowadzi komis z telefonami i miałem możliwość zobaczenia i pobawienia się na żywo tym czymś.. jedno słowo Tragedia.. Nawet nie wiem skąd on to miał ale jak mi to pokazał i opowiadał że przyszedł łepek i chciał takie coś sprzedać u niego bo to Iphone ale z zachodu to płakał ze śmiechu miał jeszcze kiedyś coś podobnego do Noki n95 i podobieństwo kończyło się na obudowie reszta to kaszana zatrzymana w rozwoju jakieś 3 lata temu.. szok.. ale TV miał z wysuwaną anteną jak w radiach domowychNie kupuj jeśli chcesz go używać do rozmów, no chyba że ma to być przycisk do papieru
![]()
Sama nazwa mnie bawi. Telefon 4g. Wooow. Wolał bym nokie 1600.
Baaa, pewnie coś gorszego wolał bym.
Przed tym zakup SciPhone i68 4G tutaj: http://www.wholesale-cell-phone.com/...creen-p-2.html
Godne krytyki jest SciPhone i68 4G aparatu, tylko 300.000 pikseli, interpolowana do 1,3 mln. Być może powodem jest duży ekran nie jest zbyt zadowalająca. Jednak użycie MTK 6225 platforma Urządzenie może obsługiwać do 30 mln pikseli w górę. Na szczęście, po 30-megapikseli interpolowane jeszcze rzetelnych wyników.
SciPhone i68 4G niezawodność jest dobra, zrobiliśmy badania na swobodny spadek, SciPhone i68 pięć razy z listy 2-metr do konkretnego miejsca, a wszystko to bez jakiejkolwiek szkody, funkcji, jak zwykle, tylko 1 zostanie wyrzucony z pokrywy baterii zadrapania.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki