Wypowiedz mojego faceta.
Jestem szczęśliwym posiadaczem automatycznej skrzyni biegów Peugota 607, jestem a właściwie byłem, gdyż niestety poznałem uroki praw Murphiego i co za tym idzie musiałem się przekonać co daje mi komfort podróżowania wraz z 4HP20. W kilku forach przeczytałem, iż obsługę na najwyższym poziomie daje Firma SAMKO z Warszawy. Umówiłem się z serwisantem na wymianę oleju, który miałem zakupić we własnym zakresie, gdyż "oni leją standardowy". Mimo dość przyjemnej początkowo rozmowy nie dało się ukryć, tego, że sprzedawca mnie po prostu olewa. Co mi tam, oni naprawiają skrzynie a u mnie wystarczy jedynie zmienić Olej, więc żaden ze mnie klient, no cóż... Wiedziałem że się spóźnię, określili dość sztywny termin przyjazdu do warsztatu na godz 15.00, nauczony doświadczeniem (i prostymi zasadami etyki biznesu) Poinformowałem w rozmowie telefonicznej o fakcie mojego spóźnienia które oceniłem na 5-10 min, rozmówca po drugiej stronie stwierdził, ze nie stanowi to problemu, żebym przyjechał. O godz 15,12 faktycznym moim przyjeździe na teren warsztatu, okazało się, że stanowisko jest zajęte, i nie przewiduje się mojej naprawy bo nie i już... Ale mogę zostawić samochód i rano to zrobią. Ponieważ nie jestem z Wawy o czym pan "przerwa w jedynkach i wąsiki" raczył był wiedzieć z rozbrajającym uśmiechem powiedział mi ze się spóźniłem i w związku z tym nie zostanie mi usługa wykonana. Obsługa na żenującym poziomie, pomimo dość przyjemnej fasady budynku, kompletny brak elastyczności, widać, ze nastawieni na dojenie, niestety naszych kieszeni. Kwiatkiem do kożucha było stwierdzenie, ze nie będzie ze mną rozmawiał, gdyż jestem nacechowany negatywnymi emocjami, a nawet nie chce ze mną rozmawiać. przypomniał mi również spóźnieniu zapominając o telefonach jakie do niego wykonałem. Nie polecam tego warsztatu za obsługę i głupkowate uśmiechy dwudziestoletniego doświadczenia wobec wystawionych do wiatru klientów.
ja mam jak najlepsze doświadczenia z firmą samko. Fachowa pomoc- widać, że się znają na rzeczy! skrzynia, którą naprawili jeździ już wiele miesięcy i jest super. Jeśli macie jakieś problemy z automatycznymi skrzyniami to jak najbardziej polecam firmę samko (oddział miedzna!)![]()
Czy identyczny temat nie był już na forum poruszany?
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Więc kotlet do lodówki...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki