Własna incjatywa - tylko dla alfaholików
Dołączyć do np. akcji Seata
Jestem chętny, bo w mojej mieścinie tylko orlen... ;/
A tankuję czasem sporo ;P
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
A ja jestem za kartami na Shellu bo praktycznie tylko tam tankuje i na forum Seata pisali że coś z Shellem się dogadali.
Co do Orlenu. U mnie w mieście nie ma stacji Orlenu... Poza jedną małą prowizoryczną stacją na drugim końcu miasta.
Dzisiejsze obserwacje:
Orlen 5.09
Statoil 4.89
Bp 4.89
Carrefour, Auchan 4.64
Co mi da te 8gr rabatu?
Pomijając ceny na orlenie tankowałem dwa razy i to dlatego, że na autostradzie mieli monopol, jakoś nie przepadam za tą firmą. Wtedy to zaszaleli z ceną... +40-50gr w porównaniu do średniej w Warszawie. Może teraz się to zmieniło ale wątpię.
A jeśli chodzi o karty to lepiej dołączyć do Seata.
Tylko ktoś musi się zajmować zakładaniem tych kart, ktoś kto ma firmę. Trochę z tym zabawy będzie, bo do każdego chętnego na rabat samochodu trzeba założyć kartę, założyć pieniądze, potem wysłać pocztą itd... A może właściciel firmy za udostępnienie danych i latanie po orlenach (i na pocztę) celem założenia kart będzie chciał prowizję? Wtedy koszt takiej karty przekroczy 10 zł. Ale wiadomo, że prędzej czy później by się zwróciła. To kto zakłada firmę??
---------- Post dodany o godzinie 22:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:54 ----------
Albo, żeby było prościej dołączyć do Seata. A ktoś ma w ogóle kontakt z osobą zajmującą się tam tymi kartami? Ciekawe czy będzie chciał(a) współpracować i ile policzy alfistom za tę "usługę"??
Ostatnio edytowane przez heliksa ; 12-01-2011 o 22:07
może dołączymy do seata skoro zaproponowałeś akcje zostań jej prowadzącym zrób listę chętnych skontaktuj się z gośćmi seata któży tym się zajmują przekaż zainteresowanym co i jak zbierz kasę oczywiście doliczając koszty wysyłki karty dla każdego chętnego i po sprawie
mnie możesz dopisać pierwszego

Słuszna obserwacja.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011

U mnie jest podobnie. Tankuję na Shellu, bo najtańszy z przyzwoitych.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki