Własna incjatywa - tylko dla alfaholików
Dołączyć do np. akcji Seata

Do mnie dzisiaj przyszły zamówione karty z orlenu i jednocześnie pojawiła się informacja
o rabatach, jakie daje lotos
Pewnie w styczniu zamówię z lotosu, na razie przydało by się, żeby chociaż ta się trochę zwróciła![]()
Różnie może być z tym lotosem, bo na przykład lotos obok mnie jest tak drogi, że nawet z 14 gr rabatu nie dogoni bliskiej, która jest kilometr dalej i mam tam 5grAle fajna propozycja
![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

W grudniu zatankowane 149 927 Litry na Orlenie
AR156 SW 2.4JTD 20V
Ja już zamówiłem kartę z lotosu. Tankowane będą na nią 4 auta, więc i trochę litrów będzie.
W mojej okolicy lotos jest tańszy, niż orlen, a na dodatek paliwo jest odczuwalnie lepszej jakości.
Nie mam konta na ibiza klub. Da się przez to forum zamówić? Albo wyślę komuś z forum 15zł i mi zamówi?
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

polecam stacje Lukoil. Tanie paliwo, dobra jakość, zadne karrty rabatowe nie są potrzebne.
Alfa Romeo: stan świadomości.
Ok, już sobie poradziłem-zarejestrowałem się.![]()
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki