rybki mom
ale foto ni mom
mom jednego chopa rybka i czi baby rybki
mo chop raj
A ja i moja dziewczyna mamy dwa szynszyle-masakratory, Julkę i Batiego.![]()
232.4KM i 497.6Nm by Aligator
To ja też się moją małą mendą pochwalę. Rasa niby Neva Masqarade ale opis rasy i charakter mojej kotki się trochę rozmijają. A miała być milutka![]()
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Jestem Szymon, mam 23 lata i jestem Alfaholikiem.
moja włoszka: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...an_matiuk.html
Fajny tematśliczne te Wasza zwierzaki wszystkie, kocham zwierzęta
U mnie to cały zwierzyniec się przewija były ptaszki zeberki, świnki morskie,chomiki,myszoskoczki
Teraz mamy króliczka, rybki, 4 koty, jamniczkę i owczarka.Fotki wrzucę jak odkopię
![]()
to i ja przedstawie oje kochane stadko
moja skarbeczka Molly, zycie za nia oddam,indywidualistka jak chloera, wie czego chceto pierwsze 3 zdjecia .
pozniej Nero i Max (co prawda to psy siostry ale ze wiekszosc czasu sa u nas to prawie moje)Nero to duzy,sliniacy sie i jeszcze gowniarz( ma 1,5 roku) Nowofundland hehe, nie no kochany jest i wielkiiiii!!! no i Max to pudel miniaturka imie do niego jak najbardziej pasuje bo prze francka z niego. najmniejszy a najbardziej dokazuje
najbardziej pogiete stado na ziemihehe, kocham je strasznie.
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Przedstawiam Państwu dwie władczynie w moim domuCzarna pamiątka z czasów studenckich, znajda z Częstochowy Kitka jest u nas już 5 lat - pani prezes nikt jej nie podskoczy
Druga to nieco ponad roczna biszkoptowa Sara - również odratowana z zeszłorocznych mrozów - jej podskakuje tylko kotka
Ogólnie żyją jak pies z kotem - niby się kochają, jedzą z jednej miski, śpią razem,ale....kilka razy dziennie w przedpokoju można zobaczyć biało - czarną kulkę w ruchu - wtedy lepiej pozostać na swoich miejscach
Ale dzięki nim mamy weselej w domu i....podrapane ręce
![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki