Dostałem w prezencie pod choinkę książkę J.Clarkson "motoświat" pierwszy rozdział jest o Włochach opisuje Fiata Alfe Romeo Ferrari lambo i wiele innych i pisze naprawdę o nich wspaniale a sposób opisywania jest wręcz super ja czytam dalej polecam lekturę![]()
no to trafiony prezent![]()
Alfa: Piękna i bestia!

Ja dostałem "Wiem, że masz duszę" ale po "Motoświat" muszę sie wybrać bo czytałem urywek- zwłaszcza jak jechał Alfą 3.0 V6 i ścigał się z Ritmo.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Dostałem drukarkę,papier do drukarki,przewód i samochód zdalnie sterownay 8)))
Zapraszam na www.chomikuj.pl/Kubek500
Tez dostalem te ksiazke i tak samo zlewalem czytajac I rozdzial
- nie da sie napisac "niemcy" i "styl" w tej samej ksiazce, a co dopiero zdaniu
- nie mam pojecia, co takiego zawiera V6 Alfy, ale ta jednostka napędowa to istna opera
- w Niemczech, japonii czy nawet Ameryce nie kocha sie samochodow. Tamtejsi producenci robia wszystko, by kazdy z komponentow byl odpowiedni i by produkt spelnial slownikowa definicje slowa "samochod" tak dobrze, jak to tylko mozliwe. Jednak w ich rownaniu na samochod nie wystepuje p a s j a.
nooo, to pare cytatow. Warto?
no to musze sie pochwalic ze tez dostalem Motoswiat Clarksona :mrgreen: mnie jeszcze spodobal sie fragment porownujacy BMW i Ferrari na torzeswietna ksiazka
![]()
Kierowca BMW czuje się jak po prysznicu a kierowca Ferrari mimo że przegra czuje się jak seksie z Claudia Schiffer i Elle Macpherson narazi ma racje czytam cały czas
taaaa, Jeremiasz powinien dostac tytul honorowego klubowicza![]()
jak najbardziej jestem za :!:Napisał adasco
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki