Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Ropa
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    8 d 1 h 55 m

Domyślnie

I suporeksa pod pedał gazu

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Ogier Avatar jary17
    Mieszka w
    Lidzbark Welski, Poland
    Auto
    164 3.0 12V BMW E36 1.8is
    Czas spędzony na forum
    1 d 14 h 53 m

Domyślnie

Cytat Napisał rafalo Zobacz post
    wiem ze szkoda prawka tym bardziej ze ma kat B BE C CE
    Ale już nie zabierają za punkty.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 147 1,6 TS & Fiat Ducato
    Czas spędzony na forum
    4 d 20 h N/A

Domyślnie

Cytat Napisał jary17 Zobacz post
    Ale już nie zabierają za punkty.
    zabierają jak zbierzesz po tym ich kursie reedukacyjnym znów 24 pkt

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Krzychu52
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    AR 156 1.9 JTD SW 2001 Październik Azurro Nuvola
    Czas spędzony na forum
    18 d 23 h 2 m

Domyślnie

Można rozłożyć na raty samemu, ja dostałem już 3 razy od kąd mam AR, niestety, i płaćiłem połowę a za jakiś czas drugą i wszystko gra

Użytkownik Rowerzysta Avatar rafalo
    Mieszka w
    Kedzierzyn-Kozle
    Auto
    Alfa156 1.8ts z 98r
    Czas spędzony na forum
    3 d 15 h 40 m

Domyślnie

dzięki panowie za rady mandat już zapłacony na kurs[-6pkt]ide jutro

Użytkownik Embrion
    Auto
    BMW 2.5
    Czas spędzony na forum
    7 m

Domyślnie

Sprawa wygląda tak że dostałem mandat w wysokości 500zł.Planuje go rozłożyc na raty,będe wpłacał po 50zł lub troche mniej miesięcznie.Jestem uczniem,nie pracuje więc kiepsko u mnie z pieniędzmi.Przy każdej wpłacie wystarczy że będe wpisywał w tytule przelewu np.rata 1 itp czy coś innego mam wpisać.?I czy jakby zawitał do mego domu komornik a mnie w tym czasie niebyło w domu to ma prawo powiedziec rodzicom za co mandat dostałem.Niechciałbym aby się dowiedzieli?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

1. ozzy kupił 156 2.0 TS Selespeed :D
    Utworzone przez ozzy w dziale Nasze Belle
    Odpowiedzi: 107
    Ostatni post / autor: 20-05-2012, 23:21
  2. [156] Zakup - Porady
    Utworzone przez Paweł156 w dziale Porady przy zakupie
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 15-02-2012, 16:42
  3. odchudzone koło zamachowe
    Utworzone przez alces1 w dziale Tuning mechaniczny
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 07-01-2012, 19:23
  4. nie kupujcie alfy i zadnego samochodu na allegro od uzytkownika edison85 -czyt. dalej
    Utworzone przez lukaszmdt w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 14-08-2009, 11:59
  5. [156] stozek
    Utworzone przez b.pawelek w dziale Tuning mechaniczny
    Odpowiedzi: 69
    Ostatni post / autor: 23-06-2008, 20:14

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

mandat na raty

płacenie mandatu na ratypłacenie mandatu w ratachczy mandat można zapłacić w ratachrozłożenie mandatu na ratymandat w ratach czy mandat mozna zaplacic na ratyjak zapłacić mandat na ratyczy mandat mozna placic w ratachczy mozna zapłacic mandat na ratymandat ratyjak zapłacic mandat na ratyczy można rozłożyć mandat na ratyzapłata mandatu w ratachczy mozna placic mandat na ratyjak zaplacic mandat na ratyrozłorzenie mandatów na ratyjak napisać podanie o rozłożeniu na raty mandatuplacenie mandatu na ratyczy płacić mandat w ratachczy mandaty można płacić na ratymandat na raty krakówmandat na raty warszawaczy mozna płacić manadat w ratachmandat na raty da siemandaty na ratyczy można zapłacić mandat na ratymandat słupsk gdzie płacićjak rozłożyć mandat na raty krakówmandat na raty podaniejak rozlozyc mandat na raty lublinsam wpłacę mandat w ratachgdzie moge rozlozyc mandat samochodowy na raty w lubliniemandat na raty elblag co zrobic aby rozłozyc mandat na ratymandat czy można płacić na ratyczy mandat mozna płacic w ratachjak napisac podanie o rozłozenia mandatu na ratyrozłożyć mandat na ratypłatność mandatu w ratachmandat na raty rzeszowdostałem mandat czy moge kupić na ratyrozłożenie płatności mandatu na raty po roku czasuna jakie konto płacić mandat w opolugdzie trzeba iść aby rozłożyć mandat na ratyczy mozna płacic na raty za mandatna jakie konto wpłacić mandatrozłożenie mandatu na raty urząd skarbowy wniosek o rozłożenie mandatu na raty w elbląguczy mozna mandat kary zapłaćić na raty gdzie pisac o rozłozenie mandatów na ratyczy nandat mozna zaplacic w ratachczy mandat mozna pcic w ratachmandat można płacic w ratachplatnosc mandatu w ratachraty na mandatczy można płacić mandat na ratyrozłożenie na raty płacenia mandaturozłożenie na raty mandatu kkswniosek o rozłozenie mandatu warszawamandat na raty lublingdzie mozna rozlozyc mandatjak rozlozyc m mandat na ratypodanie o rozłożenie mandatu na raty urząd wojewódzki rzeszówmandat na raty mazowieckieoperacja tuning lublin ratczy moge zaplacic mandat w ratachczy mandat można rozłożyc na ratypłacenie mandatu elblągmandaty konto opolskiegogdzie wpłacic mandat rzeszówmandat na raty 2011na jakie konto wpłaca się mandatyrozłożenie mandatu na raty WNIOSEK bielskomandat na raty forumjak napisać wiosek o rozłozenie mandatu na ratyrozratowanie mandatu krakówmandat płacony w ratachczy mandat można zapłacić na ratyrozlozenie mandatu na raty oploskiczy mozna zaplacic mandat w ratachmandat czy można rozłożyć na ratyjczy mandat można rozłożyc na ratyczy można mandat zapłacić w ratachczy mandat można płacic w ratachczy mozna placic za mandat w ratachczy mandat można płacić na ratyjak zaplacic mandat w ratachmozliwosc placenia mandatu na ratyjak zapłacić mandat w ratachmandat można płacić w ratachjak mam napisac o rozlozenie mandatu na ratymandat na raty gdzie iscpismo rozlozenia mandatu na raty krakówczy można spłacać mandat na ratyjak opłacic mandat w ratachjak płacić mandat na ratyczy mozna placić mandat na ratypodanie o rozłożenie na raty mandatupismo o rozłożenie mandatu na raty

Zakładki

Uprawnienia