Mam pytanko w czwartek dostalem mandat 1000zł czy idzie to rozłozyc na raty??????????![]()
Jedyny znany mi sposób to olać i nie płacić sam osobiście tak robię, po roku upomni się poborca z Urzędu Skarbowego, i wtedy dogadasz się z nim bez problemu o rozłożenie na raty. Mi po roku do mandatu 500zł doliczyli całe 28zł odsetek/kosztów obsługi.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
pewnie że da... najlepiej jak byś od razu powiedział policjantowi że chcesz na raty...
teraz musisz pójść na komendę i tam ci wszystko powiedzą jak i co...

Nie ma opcji.
Tak kolego. Ja często płacę na raty mandaty. Nie pytaj czy da sie to zrobić poprostu płać go na raty, nie wnikaj w pisma które będą Ci wysyłali. Od mandatów nie ma odsetek, są tylko koszty ewentualnego ściągnięcia mandatu przez poborcę skarbowego. Jeżeli będziesz płacił ten mandat np. 100 PLN co miesiąc co nie mogą go z ciebie ściągnąć bo płacisz dobrowolnie.
Pozdrowienia ze Słupska
tak jak pisze kolega wyzej, musisz sie udac na ta komende i oni ci go rozłozą na raty...lepiej spłacac małymi kwoatami niz olac sprawe...to nie kwoata 50zł zeby dali czas...
Byłem na komendzie kazali mi wyslac pismo do wojwwody opolskiego jak placic samemu przeciesz na kwitku mam kwote wpisaną 1000zł
mandat płaci się tam gdzie się go dostało... jak w innym województwie to pewnie że tam musisz się zwrócić
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki