Kto z Was logowal sie na stronie do spisu? bo pytania jakie tam zadali przerosly mnie calkowicie... podejzewam ze to wszystko jest w kazdym urzedzie a pytan bylo moze z 10+, pani na infolini powiedziala ze jedni dostaja pelny komplet do przemielenia a inni skrocony niby taki jak ja... wiec po kiego (*%*(& jest ten spis?
-Jakim jezykiem poslugujesz sie w domu? .... brak slow dla tego kto ten caly show wymyslil
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."
Może jak wpisałeś miejsce zamieszkania z terenów przygranicznych to chcą sprawdzić, czy np. nie jesteś w głębi duszy Czechem
EDIT: Już wypełniłem i wiem - sam przecież wybierasz przy logowaniu wersję pełną (z tym językiem w domu i do jakiej narodowości się poczuwasz), albo reprezentatywną (czyli chyba uproszczoną) - ja się dałem w pełni spisać
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 02-04-2011 o 17:31
A jak ktoś ma podwójne obywatelstwo polskie-jakieś tam, to też musi się spisywać?
164 2.0i V6 TB 257KM- już nie moja
164 3.0 V6 12V- Nowy właściciel "michalepwa" vel "krawat"
Saab 93 1,9 TID 150KM rok 2010-zamienię na 159 z motorkiem 3,2

Spis jest nieobowiązkowy dla tych, którym w drzwi nie zapukają![]()
<br />
<br />
Moze za bardzo sie pospieszyles i strona byla jeszcze we wczesnej wersji![]()

Jaka to strona, może ktoś puścić linka?
http://www.stat.gov.pl/gus/nsp_PLK_HTML.htm
Ale bez kitu, krótki ten spis. I nie miałem pytania o religię, a chciałem wpisać Jedi![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia
a nie mowilem?"spis idiotow" inaczej tego nazwac nie mozna...
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."

a ja tam czekam aż do mnie zapukają
wykształcenie : mgr inż prof zwyczajny motodoktor rehabilitowany centra futura licencjat twin spark
dochody : 20.000E na jednego członka rodziny
religia - habullah debillah
narodowość - afroamerykoazjoaustraliofukoszima
itp itd
ciekawy jestem ile ten "spisujący" ze mną wytrzyma
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki