Wlaczam soebie interie patrze a tu takie cos .... ;|/ normalnie sie wnerwilem i zaczalem sie zastanawiac wkoncu ze chyba wszystkie alfy sa dla gejow![]()
146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc
a tam się denerwować ośmiałem to i tyle

geje ponoc sa bardziej wrazliwi na piekno niz ci faceci hetero... dlatego wola alfy a nie szajsenwagony![]()
OTÓŻ TO!!!!Napisał Tuti
zauwazie, ilu gejow jest wsrod artystow, designerow itp.....
Wazne, ze sam wiesz, kim jestes i ch.... Zreszta - czy byc gejem to wstyd????
W naszym zacofanym kraju - raczej tak, ale w cywilizowanym swiecie.... Zreszta - nie wiem, bo jak dotad wole kobitki![]()
Ja rowniez nie czuje sie gejem i nim nie jestem -- mam na to dowody
Autko w ladnym kolorku i nie widze w nim nic co moglo by przyciagac zesze gejowskiej spolecznosci...
Pozdrowka
NO raczej...nie wiem z kąd ta opinia......
Zaraziłem się wirusem alfa
[quote="Tuti"]geje ponoc sa bardziej wrazliwi na piekno niz ci faceci hetero... dlatego wola alfy a nie szajsenwagony[/qu
też tak słyszałem czyli wszystko się zgadza alfa - piękno, gej - znawca piękna (i nie tylko )

Nie czuje się urażony. I zgadzam się z Tutim. Zresztą....postawcie obok siebie VW Tiguana albo Tourana albo inne dziwne auto i Alfe 147 po faceliftingu- ten co powie, że Volks ładniejszy prawdopodobnie ma żonę z ksywą "o matko boska" na 100% jest hetero i najprawdopodobniej uważa, że Nissan Micra jest niezrównanie piękne.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki