Sluchajcie, moj wujek jest taksowkarzem - na wlasnej dzialanosci.
Niedawno mial wypadek w czasie pracy. Gosc w niego wjechal na czolowke. Auto skasowane, karetka, szpital, obrazenia. Nic nie polamane, ale byl rezonans glowy, mocne stluczenia klatki piersiowej etc. Audi 80, bez airbagow, wiec cala gorna czesc ciala poobijana o kierownice. Generalnie slabo. Od dwoch tygodni, wujek jest na zwolnieniu, dwa dni temu zdjeli mu szwy dopiero z czola, w perspektywie przedluzenie zwolnienia.
Teraz szukam firmy, ktora zajela by sie wywalczeniem odszkodowania za samochod, zdrowie, urazy psychiczne i utrate zarobkow. Generalnie wszystko co mozliwe.
Interesuja mnie opinie osob, ktore juz to przerabialy - najchetniej firmy, dzialajace na terenie Krakowa.
Dzieki![]()

ja moge polecić ale z Wrocławia - korzystałem ... HELIKON www.pomoc-helikon.pl podejrzewam że można załatwiać sprawy na odległość i wcale nie ma dużo papierków...
Jesteśmy firmą zajmującą się pomocą poszkodowanym m.in. w wypadkach komunikacyjnych. Udzielamy pomocy prawnej w odzyskiwaniu należnych odszkodowań. Prowadzimy sprawy na terenie całej Polski, zatem pragnę zaoferować naszą pomoc także Twemu wujkowi.
Proszę o kontakt telefoniczny pod nr tel.: 513 135 014 lub mailowy: biuroprawne@bpeksperci.pl
Pozdrawiam.
Ja korzystałem z usług takiej firmy z krakowa, miałem wypadem na motorze i dostałem bardzo wysokie odszkodowanie. To kancelaria prawna wiec reprezentują Cie w sądzie jakby co, a nie ma się co bać sprawy sądowej bo w takich sprawach zwykle rozpatrują na korzyść pokrzywdzonego. Kancelaria teodorski i wawrzaszek czy jakoś tak, na długiej. No prowizji biorą 20 % nie wiem czy to dużo czy mało.
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Europejskie Centrum Odszkodowań . 59-220 Legnica .Ul Kolbego 18 email biuro@euco.pl nr 518772566.
Też miałem wypadek i właśnie tej firmie powierzyłem prace
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki