Artykuł z Interii. Ale może ktoś nie czyta Interii, a chciałby wziąć udział w konkursie.
"Uważasz się za świetnego kierowcę, a w twoich żyłach płynie benzyna? Sprawdź się. Po raz pierwszy w Polsce w historii gier komputerowych i video, weź udział w turnieju Forza Motorsport 4 i wygraj prawdziwy samochód. Sportową Alfę Romeo MiTo."
http://gry.interia.pl/x360/informacj...d,1705987,4046
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Szkoda, że to tylko "dla świetnych kierowców"Znów nic nie wygram...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
w Gran Turismo 5 był do wygrania Mercedes SLS - tak dla porównania![]()
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811

Mimo, że nie ukończyłem jeszcze Forza 3 to 4 kupie, może nawet kolekcjonerską wersje. Ale jakby przy okazji wygrał MiTo, to bym nie pogardził.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Jeśli grałeś w GT na PSP lub widziałeś jak tam wygląda widok zza kierownicy to już wiesz o co mi chodzi. U mnie wystąpiła załamka więc nie odrywaj się od pisania
Coś w tym stylu:
![]()
Dla mnie tego widoku mogło by nie być. W Spec 2.0 są znacznie bardziej interesujące rzeczy
Jednak DLC mnie rozczarowała. Course Pack składający się z 2?3? torów? Z czego 1?2? są na karty? Sytuację trochę ratuje kultowe SPA.
Paczka samochodów w skład której wchodzą same japońskie race cary (w tym 4 Skyline!) rozczarowuje.
Jednak z tą dyskusją powinniśmy się przenieść do naszego działu o Playstation![]()
Ostatnio edytowane przez puotek ; 13-10-2011 o 13:30
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811

SLS był nagrodą dla wszystkich graczy na świecie. MiTo tylko dla ludzi z Polski - tak dla porównania heh.
PS. Już idzie do mnie kolekcjonerka. Jak ktoś będzie ciekawy to będę mógł porobić foty zawartości (album itp.)
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki