Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    8 d 7 m

Domyślnie

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    nooo i oczywiscie poznasz odpowiedz na najbardziej fundamentalne pytanie o sens zycia
    W sumie to by było dobre, bo czasami sam sobie zadaję to pytanie. Nie wiem czy po 30-tce to nie za wcześnie przypadkiem . No bo jeśli przyjąć jako jedną stronę medalu że to tylko jedna z form istnienia białka to wiele rzeczy wydaje sie głupich a to że powszechnie uważane są za ważne to chyba zasługa instynktów, pragnień, emocji itp jakie dostaliśmy od bozi czy też w drodze ewolucji. Ale to temat na bardzo długi wątek.

Na razie ze spraw przyziemnych wyprostowałem błotnik wgnieciony na parkingu. Wprawdzie umówiłem się do szpenia od wgniotków ale termin na połowę grudnia dopiero. A ponieważ zauważyłem że lakier jednak pękł i trzeba będzie "zapylić" to miejsce pobawiłem się samemu. I nawet to wyszło (wymagało cierpliwości), trzeba dobrze pod światło patrzeć żeby zauważyć.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Embrion Avatar EnMarlo
    Auto
    4kołowy
    Czas spędzony na forum
    4 h 41 m

Domyślnie

Cytat Napisał Geordie Zobacz post
    Nie jesteś od oceny mojej kreatywności. Jeśli nie pasuje ci temat to się nie wypowiadaj i nie obrażaj innych
    end.
    nie oceniam Cię, nikogo nie obrażam, dałem Ci propozycje, a teraz daje Ci kolejną, poćwicz czytanie ze zrozumieniem...

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 9 m

Domyślnie

Jak już wznowiliśmy temat to na południu pogodą piękna. Niebo ciemne, latarnie świecą, księżyca nie widać, a jasno jak w niebie Aż chciałoby się wyjść na dwór, problem jest tylko taki, że ten śnieg z bliska to chlapa!

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia