Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    BMW 540i v8
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 h 37 m

Domyślnie

Są aplikacje na komórkę do rejestrowania trasy.
    Np.: Daily Roads Voyager.
    Aplikacja nagrywa krótkie pliki, np. 1 minutowe (można ten czas zmienić)
    i trzyma w pamięci ostatnie 10 nagrań. Czyli jeżeli jedziemy
    np. dłużej to cały czas mamy w pamięci ostatnie 10 nagrań (w przypadku
    plików 1 minutowych mamy cały czas nagrane 10 minut wstecz).
    Jest możliwość ustawienia różnych opcji.
    Programik jest darmowy.
    Można go pobrać stąd:
    https://market.android.com/details?i...eXJvYWRzLnYiXQ..
    Więcej info o nim jest tu:
    http://www.dailyroads.com/voyager.php
    A tu nagrałem próbkę jak działa:

sie ma

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar drift-r
    Mieszka w
    STMI/Łódź/Szczecin (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001
    Czas spędzony na forum
    57 d 3 m

Domyślnie

Jak już zacząłem temat to go dokończę. Zastanawiałem się jakiś czas i miałem już kupić ten o którym pisałem, ale dostałem w prezencie GOCLEVER DVR HD. To HD w nazwie to oczywiście totalna ściema bo nagrywa filmiki nawet i 1280x960 ale trzeba przyznać że jak na tą rozdzielczość są marnej jakości. Dla celów dokumentacyjnych jeśli chodzi o jazdę się nadaje, aczkolwiek niewiele można odczytać z tablic rejestracyjnych itp. Tego oczywiście się spodziewałem.

Wygląda to tak:
    Rejestrator do auta - jaki wybrać i na co zwracać uwagę?-27843_6.jpg Rejestrator do auta - jaki wybrać i na co zwracać uwagę?-27843_1.jpg 164&d=1326477428" id="attachment44164" rel="Lightbox_763130" >Rejestrator do auta - jaki wybrać i na co zwracać uwagę?-27843_5.jpg Rejestrator do auta - jaki wybrać i na co zwracać uwagę?-27843_2.jpg

Koszt to okolice 150zł.

Zastanawia mnie w jakim celu montuj się te diody - przecież nie są one na tyle silne żeby rzeczywiście dawały cokolwiek w nocy jeśli chodzi o nagrywanie tego co przed autem. No ale są więc może wygląda to bardziej profesjonalnie. Jakość wykonania średnia - na co dzień używam raczej lepiej wykonanej elektroniki. Czy poleciłbym ten sprzęt - jeśli komuś zależy na dokumentacji tego co się dzieje przed autem a nie na jakości nagrań z przebytych tras to tak. Można nagrywać filmiki do 15min a przerwa między nagraniami to około 1 sekundy więc jest całkiem ok. Na plus zaliczyłbym też to, że obsługuje karty do 32GB więc nie trzeba się martwić że braknie miejsca na nagrania . Na plus oczywiście też to że gwarancja jest na 24m i nie trzeba wysyłać kamerki do Chin itd.

Jednak zastanawia mnie jedno - skąd poprowadzić napięcie do kamerki (ma funkcję auto startu gdy dostanie zasilanie) bo używanie przewodu i gniazda zapalniczki to średnie rozwiązanie.
    Ma ktoś jakiś pomysł?
    Załączone obrazy Załączone obrazy Rejestrator do auta - jaki wybrać i na co zwracać uwagę?-27843_5.jpg  

Qki
    Qki jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Czas spędzony na forum
    44 d 16 h 10 m

Domyślnie

Ja mam podłączone pod podświetlenie lusterka kierowcy bo w środkowym świetle prąd jest nonstop więc lipa, a przy tym pstryczku za zasłonką przeciwsłoneczną zasilanie jest dopiero po włączeniu zapłonu więc cacy.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

jaki rejestrator do samochodu

rejestrator goclever opinie

rejestrator do samochodu

najlepszy rejestrator trasy

rejestrator do auta

najlepszy rejestrator samochodowyjaki wideorejestratorgoclever rejestrator opinierejestrator gocleverrejestrator trasy goclevergoclever dvr opiniejaki rejestrator trasy kupić rejestrator do samochodu jaki forumGOCLEVER WIDEOREJESTRATOR opinierejestrator do auta jakijaki rejestrator do autajaki najlepszy rejestrator samochodowyrejestrator samochodowy jaki kupićgoclever wideorejestratorrejestratory video do samochodujaki rejestrator trasy kupicjaka kamera rejestrator do autarejestrator do samochodu jakirejestrator samochódvideorejestrator do samochodu forumrejestrator do samochodu jaki kupićjaki kupic rejestrator trasygoclever dvr hd forumjaki WIDEOREJESTRATOR do SAMOCHODUjaki rejestrator do samokamera goclever wideorejestrator trasy full hd dvr opiniejaki wybrac rejestrator drogowywideorejestrator samochodowy opinierejestrstor do autarejestrator do autrawideorejestrator jakijaki najlepszy rejstrator obrazu w samochodziekamery samochodowe opiniejaki wideorejestratrwideorejestrator samochodowy testvideo rejestrator samochodurejstrator goclever full hdkamera samochodow goclever opiniejak wybrac rejestrator drogowyrejestratory samochodowe testy opiniegoclever rejestratorjaki dobry rejestrator do autarejestrator jaki wybracgoclever dvr czy warto kupićmt-4036 reviewauto rejestratorrejestrator video do samochodurejestratory samochodowe opiniedobry wideorejestratorgoclever dvr hd opinie forumgoclever wideorejestrator trasy full hd dvr opinierejestrator trasy najlepszyjaki wideorejestrator samochodowyvideo rejestrator do samochodurejestrator samochodpwy gocleverjaki videorejestrator samochodowyjaka kamera rejestrator do auta forumjaki najlepszy wideorejestrator do samochodurejestrator trasy kamera dvr hd goclever opiniemarkowy rejestrator samochodowy

Zakładki

Uprawnienia