Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar ergomarcin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romego GT 1.9 JTD Progression
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    12 d 17 h 49 m

Domyślnie

warto

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

ViP Pirat drogowy Avatar doldi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l
    Czas spędzony na forum
    1 d 18 h 42 m

Domyślnie

ja czytam miesięcznik co zwie się Auto Motor Sport... czytam od pierwszego numeru z nazwy Auto International....fakt zepsuł się ale jest jeszcze sensowny w porównaniu z istniejącymi na rynku
    Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 75 w planach
    Czas spędzony na forum
    1 h 58 m

Domyślnie

ZA ja mam na półce komplet 141 numerów Automobilisty Kupuję regularnie... Podziwiam tych ludzi, wydać tyle numerów siłami grupy zapaleców w sytuacji kurczącego się rynku prasy.

Kupowałem jeszcze Autotechnikę Motoryzacyjną - z wyjątkiem 10/2007 numeru mam wszystkie z ostatniego etapu działalności tego czasopisma (naczelny Jerzy Dyszy) - 12/2005-10/2010 - naprawdę szkoda, takiego poziomu artykułów technicznych nie ma nigdzie. Chociaż ostatnio Dyszy pisuje czasem do Automobilisty.

A szczerze mówiąc w popularnych czytadłach co może zaskoczyć - bo przecież czy to z V12, czy z Clarksonem i kolegami zwiedziliśmy całą Europę - większość przełęczy, miasteczek itd., trudno o jakieś spektakularne artykuły. Fakt, że Dante fajnie pisał o historii - unikalne informacje o Ferrari, Alfie itd. Ostatnio już jakoś nie jarają mnie różnice między jedną a drugą i trzecią modyfikacją Porsche, Ferrari itd.

Jeśli chodzi o prezentacje to utrzymują się tylko tygodniki w stylu Autoświata - cieszmy się, że chociaż tytuł Motoru został.

Z kolei jeśli chodzi o V12, to przecież oni jakoś korzystają ze wspracia Fiata - wydaje mi się, że miało to zrobić grunt pod wprowadzenie Ferrari na nasz rynek - w końcu Dante jest Dyrektorem Generalnym w Ferrari Warszawa.

Kupcie sobie pierwszy numer tego: http://www.autostrada-online.pl/
    Naczelnym jest W. Zientarski - wiem, wiem... Oczywiście czuć oddech Fiata z tyłu - to takie marketingowe pisemko jak czasem dealerzy wydają. Choć trochę grubsze i jest Seicento z przebiegiem 0,5 mln km
    Ostatnio edytowane przez mackul ; 19-12-2011 o 18:34

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159
    Czas spędzony na forum
    22 d 13 h 59 m

Domyślnie

Autostradę już zakupiłem.

Użytkownik Embrion Pokaż na mapie Avatar broneq
    Mieszka w
    WIELICZKA
    Auto
    Alfa Romeo 156 SportWagon 1.9 JTD 16V Distinctive 05.2003r
    Czas spędzony na forum
    19 h 52 m

Domyślnie

Cytat Napisał doldi Zobacz post
    ja czytam miesięcznik co zwie się Auto Motor Sport... czytam od pierwszego numeru z nazwy Auto International....fakt zepsuł się ale jest jeszcze sensowny w porównaniu z istniejącymi na rynku
    Auto International czytałem (a w zasadzie przeglądałem, bo jeszcze ledwo umiałem czytać) od pierwszego numeru z sierpnia 1991 roku. To zawsze była gazeta nr 1. Jak dziś pamiętam jak w 1996 roku zmienił się w AMiS. Do jesieni zeszłego roku ma WSZYSTKIE numery tego czasopisma. Gdy pojawiło się CARS, w którym nie pisano już tylko o ekologii i suvach (dwa najbardziej przeze mnie znienawidzone tematy) niemal z dnia na dzień zrezygnowałem z AMiS. Na dodatek redaktorem CARS został Jarosław Maznas co dla mnie było już wystarczającą rekomendacją. Niestety pan Jarek odpuścił i CARS ... też odpuściło...

I co dalej począć? Chyba trzeba spróbować jazdy po "AUTOSTRADZIE", o której piszemy w osobnym wątku.

PS ClassicAuto też mam wszystkie numery, a do tego wszystkie archiwalne GT Classic.

Użytkownik Romeo Avatar ergomarcin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romego GT 1.9 JTD Progression
    Czas spędzony na forum
    12 d 17 h 49 m

Domyślnie

Nowy numer V12 już czeka do kupienia - polecam

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

v12 magazyn

cars miesiecznik

magazyn v12

v12 nr 36

cars czasopismo

miesięcznik auto szczecin

v12 miesięcznik

v12 miesięcznik 2012

czasopismo cars

wydania archiwalne miesięcznika majster z 2005 r