Chciałem wszystkich serdecznie zaprościć na nowo powstałe (od wczraj) i dopiero rozwijające się forum
znajduje się ono pod adresem forumsamochodowe.org
Forum dopiero się rozwija i jest jeszcze w trakcie budowa ale z pomocą alfaholików napewno start będzie przyjemniejszy... Przecież nie jeździmy tylko Alfą Romeo![]()
Szukasz części??? 883004068 Tania wysyłka 24h - zapraszam również do zamieszczania darmowych ogłoszeń

forumsamochodowe.com, forumsamochodowe.pl, nie wiem czy starczy ludzi na forumsamochodowe.org![]()
z pewnością ludzie się znajdą
Każde forum jest specywiczne...
A moje jest proste, bez reklam i zbędnego spamu![]()
Szukasz części??? 883004068 Tania wysyłka 24h - zapraszam również do zamieszczania darmowych ogłoszeń

ja niestety udzielać się nie będę, bo mam zobowiązania wobec innego forumsamochodowego (comz pewnością ludzie się znajdą![]()
) ale jako alfaholik podpowiem Ci, że ciemna kolorystyka nie zachęca do pisania, idź w jasne kolory
![]()
każdu może przecież zmienić sobie styl pod siebie... jak narazie graficy tworzą nowe, dedykowane style
Za niedługo wejdą w życie i powinno być przyjemniej
Jak pisałem wyżej forum istnieje od wczoraj i właśnie dla forumsamochodowe.com/pl/com.pl etc będzie alternatywą... Bez reklam i ogólnego bałaganu, cwaniactwa i tym podobnych... jestem użytkownikiem kilku for i z każdego wyciągnąłem jakieś wnioski...
Ale z tą kolorystyką dziękuję za radę![]()
Dla 10 osób z alfaholików mam gratis pocztę w domenie @forumsamochodowe.pl
Bez reklam, bez limitu!
Wystarczy się zarejestrować jako 1 z 10!
Wpisz dowolny ciąg liter... dajmy na to 000000... nikt nie będzie miał do Ciebie o to pretensji![]()
![]()

Ok. udało się. Gdzie moja skrzyneczka?![]()

Dzięki za skrzynke!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki