Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 d 23 h 32 m

Domyślnie

Ja miałem taki sam epizot z tymi baranami !!!! nieodpisałem na żaden email,po jakims czasie przyszedł list który też olałem !!!

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Rocky147
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    147 JTD 8V 115 km
    Czas spędzony na forum
    1 d 8 h 10 m

Domyślnie

Fakt nie ma co się przejmować. Ja wczoraj miałem się tam zalogować. Niestety wypełniłem formularz ale nie kliknąłem w link aktywacyjny ... coś mnie powstrzymało. Wpisałem w google zapytanie o "pobieraczka" i oto mi wyskoczyły takie cuda na kiju.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Kilmer
    Mieszka w
    Opoczno
    Auto
    AR 156 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    4 d 47 m

Domyślnie

Też dostałem niedawno pismo przedsądowe. Przyszło na mój adres ale dane jak imie i nazwisko były nieprawidłowe, oglądałem kiedyś nawet reportaż na tvp 2 na ten temat , ludzie nie żyją w dostatku , i dostają pisma z tej "firmy " do zapłacenia . W programie wybrali sie nawet do siedziby w Szczecinie z wizytą , adres zmyślony , firma krzak , ludzie naiwni wplacają pieniądze na konto podane z obawą przed sądem , Aż ręce opadają normalnie , gdzie jest policja , gdzie jest sprawiedliwość , co sie dzieje w tym "kraju". Przypuszczam żę jakby takie coś miało miejsce na zachodzie to by nie było takiego złodziejstwa i od razu by coś poradzili na ten temat

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Czas spędzony na forum
    23 d 7 h 53 m

Domyślnie

Też mnie straszą. Olałem tych zyeboof sikiem krzywym!
    Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Romeo Avatar Kolaś
    Mieszka w
    OPOLE
    Auto
    ALFA ROMEO Gtv 3.0 v6,Seicento 0.9
    Czas spędzony na forum
    26 d 2 h 34 m

Domyślnie

Ja ich strachy olałem i cisza nic mi sie nie stałó a też straszyli kazali zaplacic,sąd itd ale olewka total poniewaz ich metody sa nielegalne.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 155 2.0 t-spark
    Czas spędzony na forum
    4 h 52 m

Domyślnie

Mi też to wysyłali kilku krotnie nawet z danymi prawnika z mojej okolicy sprawdziłem to osobiscie taka osoba nie istnieje i nigdy kancelarii tam nie było... do tego ostatnio chciałem sobie wziąśc telefon na umowe co się okazało że jestem zadłuzony gdzies sprawdziłem w krajowym rejestrze dłuzników co sie okazalo pobieraczek.pl

Użytkownik Romeo Avatar czesany
    Mieszka w
    Maziarnia k. Niska, RNI 42KX
    Auto
    AR156 1.8ts SW
    Czas spędzony na forum
    12 d 9 h 30 m

Domyślnie

Gdzie i jak sprawdeziłes, że jesteś na Krajowej Liście Dłużników?? Podaj jakiś link lub namiary na to bo sam jestem ciekaw
    Ale Rozrabia
    156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
    Blue cosmo

Użytkownik Embrion
    Auto
    Czas spędzony na forum
    4 h 52 m

Domyślnie

http://www2.krd.pl/ trzeba się zalogować aby wysłali Ci dane czy jestes gdzies zadłuzoby do weryfikacji twych danych jest potrzebny skan dowodu osobistego z pierwszej strony aby było widoczne imie nazwisko i data urodzenia u wtedy ci przysyłaja wszystko..... i ja się zastanawiam płacic niepłacić??

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Kilmer
    Mieszka w
    Opoczno
    Auto
    AR 156 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    4 d 47 m

Domyślnie

Jak z pobieraczka to nie płać

Użytkownik Embrion
    Auto
    Czas spędzony na forum
    4 h 52 m

Domyślnie

płać?? i co mam zrobic jak umowy na telefon niemoge wziąśc przez nich mam zasrana kartoteke ani telefonu telewizji rat i kredytu nic...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

pobieraczek forum 2012

pobieraczek odstąpienie od umowy 2012

pobieraczek 2012 forum

pobieraczek opinie 2012

pobieraczek opiniepobieraczek rezygnacjapobieraczek co robić 2012rezygnacja z pobieraczka wzórpobieraczek 2012pobieraczek5 rezygnacjarezygnacja z pobieraczka 2012rezygnacja z pobieraczkapobieraczek5 2012odstąpienie od umowy pobieraczek 2012forum pobieraczek 2012pobieraczek rezygnacja z umowy wzór pobieraczek 2012 odstąpienie od umowyjak zrezygnować z pobieraczka 2012pobieraczek regulamin rezygnacjaopinie o pobieraczku 2012pobieraczek2012pobieraczek rezygnacja 2012wypowiedzenie umowy pobieraczek wzórpobieraczek 2012 co robićco zrobić z pobieraczkiem 2012jak zrezygnować z pobieraczkawzór wypowiedzenia umowy pobieraczekpobieraczek.pl forum 2012pobieraczek rezygnacja z umowyodstąpienie od umowy pobieraczek wzórpobieraczek.pl rezygnacjapobieraczek forum2012pobieraczek jak zrezygnowaćforum o pobieraczku 2012jak zrezygnowąć z usług strony pobiraczekpobieraczek wzór wypowiedzenia umowyjak zrezygnowac z pobieraczka pomocy!co to za strona pobieraczekrezygnacja pobieraczek przykład maile od krajowego rejestru dluznikow pobieraczek pobieraczek wypowiedzenie umowyczy strona pobieraczek.pl jest bezpiecznarezygnacja pobieraczekjak zrezygnowac z pobieraczkapobieraczek jak zrezygnować 2012wzor odstapienia od rejestracji na pobieraczkubok@pobieraczek.pl. odstąpienie elektroniczne od umowyjak zrezygnowac z pobieraczek5strona pobieraczek opinieoinie pobieraczek5odstępuję od umowy pobieraczekrozwiązanie umowy pobieraczek forumpobieraczek 2012 jak zrezygnowacjak rozwiazac problem z pobieraczkiem2012jak zrezygnować z pobieraczek pl2012rok-forum pobieraczkarezygnacja z wycieczki wzórwzór odstąpienia pobieraczek 2012wzór rezygnacji pobieraczekpobieraczek druk rezygnacjiwzór rozwiązania umowy pobieraczekwzór odstąpienia umowy z pobieraczkiempobieraczek drukrezygnacja z pobieraczek 2012pobieraczek forum rezygnacjapobieraczek jak zrezygnować po rokupobieraczek jak zrezygnować z umowypobieraczek 2012 co robicr wypowiedzenia umowy z pobieraczkiemrezygnacja z pobieraczka 2012 wzorformularz wypowiedzenia umowy pobieraczek 2012regulamin pobieraczka 2012pobieraczek pieczostałem meila od pobieraczek ze umowa została rozwiazanapobieraczek.pl pismo po roku gotowiecpismo do pobieraczek wzórpobieraczek forum oszusci 2012pobieraczek wzór odstąpienia od umowy 2012rezygnacja z wycieczki wzór pismawymowienie pobieraczek.plpobieraczki jak zrezygnowaćprzyszedł list na mój adres ale imie i nazwiskojak zrezygnowac z umowy pobieraczekpobieraczek wymówieniepobieraczek5 forum 2012 oświadczenie o odstąpieniu od zawartej ze spółką Eller Service umowy jest bezskuteczne złożone po terminie.pobieraczekregulaminformularz rezygnacji z pobieraczka 2012pobieraczek.pl wzor rezygnacji z uslugpobieraczek oszustwa 2012rezynacja z umowy pobieraczek.plpobieraczek odstąpienie od umowy po 10 dniachformularz rezygnacji z pobieraczek.plpobieraczek nie kliknąłem link aktywacjijak wypisać się z pobieraczek.plrezygnacia pobieraczek.plwzór pisma rezygnacji do pobieraczkawypowiedzenie umowy pobieraczek 2012pobieraczek a odstąpienie od umowyprzykladowa rezygnacja z pobieraczka

Zakładki

Uprawnienia