Ja miałem taki sam epizot z tymi baranami !!!! nieodpisałem na żaden email,po jakims czasie przyszedł list który też olałem !!!

Fakt nie ma co się przejmować. Ja wczoraj miałem się tam zalogować. Niestety wypełniłem formularz ale nie kliknąłem w link aktywacyjny ... coś mnie powstrzymało. Wpisałem w google zapytanie o "pobieraczka" i oto mi wyskoczyły takie cuda na kiju.
Też dostałem niedawno pismo przedsądowe. Przyszło na mój adres ale dane jak imie i nazwisko były nieprawidłowe, oglądałem kiedyś nawet reportaż na tvp 2 na ten temat , ludzie nie żyją w dostatku , i dostają pisma z tej "firmy " do zapłacenia . W programie wybrali sie nawet do siedziby w Szczecinie z wizytą , adres zmyślony , firma krzak , ludzie naiwni wplacają pieniądze na konto podane z obawą przed sądem , Aż ręce opadają normalnie , gdzie jest policja , gdzie jest sprawiedliwość , co sie dzieje w tym "kraju". Przypuszczam żę jakby takie coś miało miejsce na zachodzie to by nie było takiego złodziejstwa i od razu by coś poradzili na ten temat

Też mnie straszą. Olałem tych zyeboof sikiem krzywym!![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
Ja ich strachy olałem i cisza nic mi sie nie stałóa też straszyli kazali zaplacic,sąd itd ale olewka total poniewaz ich metody sa nielegalne.

Mi też to wysyłali kilku krotnie nawet z danymi prawnika z mojej okolicy sprawdziłem to osobiscie taka osoba nie istnieje i nigdy kancelarii tam nie było... do tego ostatnio chciałem sobie wziąśc telefon na umowe co się okazało że jestem zadłuzony gdzies sprawdziłem w krajowym rejestrze dłuzników co sie okazalo pobieraczek.pl
Gdzie i jak sprawdeziłes, że jesteś na Krajowej Liście Dłużników?? Podaj jakiś link lub namiary na to bo sam jestem ciekaw
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo

http://www2.krd.pl/ trzeba się zalogować aby wysłali Ci dane czy jestes gdzies zadłuzoby do weryfikacji twych danych jest potrzebny skan dowodu osobistego z pierwszej strony aby było widoczne imie nazwisko i data urodzenia u wtedy ci przysyłaja wszystko..... i ja się zastanawiam płacic niepłacić??

płać?? i co mam zrobic jak umowy na telefon niemoge wziąśc przez nich mam zasrana kartoteke ani telefonu telewizji rat i kredytu nic...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki