Jak ktoś uważa, że powinno się zagazować wszystkich uczestników marszu niepodległości to niech lepiej sobie ten temat odpuści.
Ponoć żyjemy w wolnym kraju, państwie prawa, w którym rządzi wolność słowa. Wolna Europa, jej wartości itp. Czy aby na pewno?
Link: http://vod.gazetapolska.pl/709-jego-...icjant-sadysta
Dla mnie ten policjant powinien zostać wydalony i osądzony tak jak szary obywatel. To zwykły psychopata, gorszy od większości kiboli, bo na ustawkach (zazwyczaj) zakazane jest kopanie leżącego. Gość dostał raz, skulił się, ale było trzeba go jeszcze poprawić butem, w końcu to świetna zabawa. Co za zdrowy człowiek tak postępuje?
Co za sąd wierzy policjantowi, którego pół internetu chce postawić pod samosąd?
Mam pytanie: czy informacje o skazaniu tego człowieka pojawiły się w naszych niezależnych mediach czy tylko w tej faszystowskiej gazecie? Czemu nagrania kompromitujące policje pochodzą jedynie od internautów albo mediów prawicowych (kopanie akurat od NowyEkran)? Przecież za coś te wielkie niezależne media swoim dziennikarzom płacą, a nie tylko za filmowanie samochodu TVN.
Jak kogoś to obeszło to zapraszam do dopisania się: http://www.facebook.com/event.php?eid=302385016447194
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 19-11-2011 o 13:52
A ja zapodam linka do filmu z marszu niepodległości. Niech każdy sobie popatrzy i zastanowi się, czy obraz tego marszu wykreowany w telewizjach, w szczególności TVN24 był rzeczywisty. Nie zrozumcie mnie źle, nie opowiadam się po żadnej ze stron, ale to co się robi w telewizji nie ma nic wspólnego z przekazywaniem informacji. To jest raczej kreowanie alternatywnego świata.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8zDBR-ikjIA

Oj biedna ta ofiara . Pewnie był tam przypadkiem , szedł z koszyczkiem jagód do babci , jak czerwony kapturek..
Ale chyba nie zostal skazany za napasc na policjanta ktory go kopal?

Podpisuję się pod tym. Nie uważam się za żadnego patriotę ani nie jestem zagorzałym przeciwnikiem UE. Pytanie: jaki interes mają w tym bogate media?
Na filmie widać jak sobie idzie, potem stoi w miejscu, a policjant podbiega i okłada go butem po TWARZY. Jeśli nabroił i są na to dowody - niech go skażą.
Zakładając ten temat chciałem tylko zwrócić uwagę w jaki sposób może postępować nasza policja i być bezkarna. A szary obywatel, w państwie, w którym funkcjonuje takie coś jak domniemanie niewinności jest skazywany z powodu zeznań policjanta, który zdrowy umysłowo nie jest. Bo co za zdrowy umysłowo człowiek kopie drugiego człowieka po twarzy?
Reasumując: państwo prawa?
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
Właśnie za to![]()
Dobry przyklad na to jak daleko jestesmy od normalnosci mozna zobaczyc w programie "Panstwo w panstwie". Moze sa to problemy z innej parafi ale pokazuja pewien obraz.
hahahaha, a kibole na mieście to jaki mają regulamin?kiboli, bo na ustawkach (zazwyczaj) zakazane jest kopanie leżącegoalbo kibole w tramwaju?
Takie rzeczy się dzieją w całej Polsce, codziennie, na każdej ulicy można tak oberwać. I teraz krytykując policję i porównując do najgorszych, jak nam to pomoże w bezpieczeństwie?
W policji pracuje kilkadziesiąt (?) tys, policjantów. Kilku z nich odpierdziela = Policja jest zła
Na Poczcie pracuje 90 tys ludzi, w tym kilku złodziei = Poczta okrada
czekać tylko że Alfaholicy to złodzieje, bo jeden, czy dwóch forumowiczów zrobiło przekręt - chociaż chyba też to już było
Ludzie to paranoicy. Na podstawie pojedynczych przypadków krzywdzą całe grupy.
Z drugiej strony np. pan Heniu z policji uratuje samobójce, to czy ktoś nazywa Policję bohaterską? nie, pan Heniu będzie bohaterem, a policja nadal CHWDP....
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
jak by nie zucał cegłą to by nie dostala tak na powaznie, to co taka policja ma zrobic jak walą w nią cegłami, krzeslami, kijami, itp? Oni stali i dali sie oklepac. Normalnie to już dawno powinny pasc ofiary
![]()

A dzis w trasie włączyłam sobie Radio Marysia ( czad no nie? ale lubie sobie posłuchac jadu i nienawisci ) i jakis wielki profesor i chyba posel bardzo chwalil Policje za to jaik ostro potraktowała niemieckich bandytow ktorzy robili zadyme w nasz swięto narodowe - to mniej wiecej cytat.
A jednoczesnie nie przeszkadzalo mu to krytykowac tej samej Policji gdy tak samo potraktowała innych bandytow tak samo rozrabiajacych tego samego dnia.
Ciekawe no nie?
Albo schozofrenia albo mentalnosc Kalego

Mają (poza nielicznymi wyjątkami - Kraków), tylko nie nazywa się to regulamin tylko honor. Ale o tym nie usłyszysz w TV
Najlepiej wysłać ciężką policjęNa bank nie będzie rozróby. A jeszcze lepiej ustawić tego psychola w pierwszym rzędzie, a może poszukać więcej takich psycholi i zatrudnić ich do policji? Spokój na ulicach gwarantowany
![]()
Gdzie ktoś napisał, że policja jest zła? Temat dotyczy psychopaty, a nie policji. Dla dobra wizerunku tej instytucji powinno się go wydalić z policji i osądzić. Z każdym takim przypadkiem nadużycia zaufanie do policji w społeczeństwie spada.
Ta. Ave TVNWracając do paranoików:
10 osób z biało-czerwonymi flagami rzucało kamieniami = każdy uczestnik marszu z flaga jest chuliganem i należy mu się but w twarz
A jak ich potraktowano? O czymś nie wiem? Ktoś tam dostał buty na twarz i na dodatek został przez to skazany na 3 miesiące więzienia? Nie widzicie różnicy między zwykłym zakuciem w kajdanki, a zbutowaniem człowieka? Jeśli tak to gratuluję...
Cieszę się, że udało mi się zwrócić uwagę na to, że nasze media nie są obiektywne. Ważne tylko, żebyśmy potrafili dostrzec, że wszystkie media nie są obiektywne, a nie tylko Radio Maryja.
Nota bene antifa (http://pl.wikipedia.org/wiki/Antifa) to organizacja terrorystyczna, która została do Polski zaproszona przez legalnie działające stowarzyszenia, które w dodatku są dotowane przez nasze państwo (Krytyka Polityczna). Tym również się nasze wielkie obiektywne media nie zajmą...
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 22-11-2011 o 17:23
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki