Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    22 d 13 h 59 m

Domyślnie

Hahaha , dokładnie, kurcze myślałem, że takich bredni na tym forum nie uświadczę.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Rowerzysta Avatar TheRealDeal
    Auto
    Giulietta 1.4 MA (moja PIERWSZA Alfa :))
    Czas spędzony na forum
    3 d 11 h 45 m

Domyślnie

Cytat Napisał coachu Zobacz post
    A komu miał podpaść ?! Głupie pytanie. Jak wziął w łapę to niech sobie ma.
    i tą lewą kasą teraz wykupił się z aresztu

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159
    Czas spędzony na forum
    22 d 13 h 59 m

Domyślnie

Nie wnikam.

Użytkownik Embrion Avatar Ravanelli
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gulietta QV
    Czas spędzony na forum
    1 d 9 h 16 m

Domyślnie

Oczywiści że Donald tak samo jak kaczor urzywa CBA i prokuratury do niszczenia ludzi niewygodnych ale tu się przejedzie bo Gromek nie jest palcem robiony i nic mu nie udowodnią(zresztą to było badane w przeszłości sto Razy) a gdyby naprawdę mimo wszystko chcieli mu zrobić kuku to Amerykanie upomną się o Gromka to on wyją ich ludzi z Iraku(czego nikt inny nie potrafił)

KRS
    KRS jest nieaktywny
    Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    159 TBi
    Czas spędzony na forum
    2 d 16 h 37 m

Domyślnie

Dużo wiesz na ten temat Ravanelli, pełny szacunek.
    Pewnie czytałeś akta, znasz sprawe od podszewki. Może masz wujka w CBS, wujek w domu akta przegląda to i Tobie dał do pobawienia się.
    Robisz co prawda błędy ortograficzne i gramatyczne ale co tam, nie musisz umieć czytać i pisać, ważne, ze wiesz.
    Gratulacje.

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Z jednej strony racja. A z drugiej? Ilu z Polaków wie cokolwiek o makroekonomii? Lekcje WOS-u w szkołach to jedna wielka ściema, przynajmniej z mojego punktu widzenia, bo przez nauczycieli i przez uczniów przedmiot ten był traktowany tak samo jak religia. Potem idziemy do tych urn z przekonaniem, że ten nam da becikowe, tamten obiecuje cud gospodarczy i Irlandię. A na końcu jest zawód.

Patrzenie z ogłupieniem w TVN też nie poprawia tego stanu rzeczy. Mówią nam "idź na wybory", a nikt nas nie uczy jakie są konsekwencje naszych wyborów. Tu jest winny system, a nie naród. Problem w tym, że nikogo to nie boli. Ciemna masa wybiera populistów po filologiach na premierów, a ci obsadzają ministerstwa ludźmi, którzy z daną branżą w życiu nie mieli styczności.
    co Ty chcesz od tego TVN? Lepsze juz sto razy niz fanatyczne i ksenfobiczne nasze dzienniki, gazety polskie czy inne szmatławce oszołomione
    Nie chcesz, nie oglądaj TVN, masz wybór, zmusza cie ktoś?

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Z ostatnich 7 dni:

A potem antykomor, kibice, od jakiegoś czasu robią podchody do inwigilacji internautów i pewnie bym wymienił ze 20 takich rzeczy, ale jaki w tym sens? Przecież zaraz mnie Warszawiaki nazwa schizofrenikiem.
    antykomor i kibice to jest wykorzystywanie polityczne służb? czy ty się dobrze dziś czujesz?)? ) Inwigilacja internautow? cele polityczne? jakie?
    Nie wiesz, ze nie istnieje NIGDZIE w swiecie zadna pełna wolnosc internetu? Nie wiesz, ze bandytów trzeba łapać? nie pamiętasz, mowiąc o antykomorze, historii z bezdomnym Hubertem P. ktorego prezydent Kaczor ścigał sądami? I za co?
    Nie pamiętasz;/)?
    Alfa Romeo: stan świadomości.

Użytkownik Embrion Avatar Ravanelli
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gulietta QV
    Czas spędzony na forum
    1 d 9 h 16 m

Domyślnie

Mądrala KRS
    Wiecie czym się różni BÓG od KRSa? BÓG wie, że nie jest KRSem.
    A i KRS sprawdż mi błędy a potem możesz mi Loda zrobić.

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 9 m

Domyślnie

KRS
    - walka z bandytami okej. Popieram. Gorzej jak do bandytów zalicza się każdego kto sprzyja grupie, która otwarcie krytykuje rząd. Bandytów na stadionach to mamy przynajmniej od lat 80., kiedy to stoczniowcy na mecuz z Juventusem rzucali kamieniami w milicję. Tu nie chodzi o walkę z bandytami, bo dziwnym trafem rozpoczęła się ona dopiero po transparentach krytykujących rząd i jego przygotowania do Euro.
    - w ilu krajach byle kancelarnia może napisać pismo do TPSA i poprosić o dane osobowy osób o IP takim i takim? A to dopiero pierwszy krok, Bronek sam otwarcie mówił ,że nalezy blokować witryny www, które się komuś nie podobają. Sprzyja mu TVN przytaczając strony nazistów, że powinno się je blokować itp. Ja tam się o taką cenzurę nie boję, bo sobie poradzę. Ucierpi szary lud, odcięty od informacji i opinii innych niż te, które czytamy w mediach. Tak samo działa rząd w USA strasząc terroryzmem tylko po to, żeby wprowadizć ustawę blokującą w internecie to co im się nie podoba. Za to nt. cenzury internetu w Chinach każdy wypowiada się z pogardą. Internet powinien pozostać wolny, bo to dobro ludu, a nie przekupnych redaktorów. W internecie każdy może być redaktorem, głosić swoje poglądy i tak powinno zostać.
    - Hubert P. różnica jest taka, że ja jestem w stanie się zgodzić z tym, że to Kaczor go "ścigał", ale elektorat PO nazwie akcję antykomor nadgorliwością służb państwowych, a nie celowym dizałaniem.

Oglądam TVN i czytam Gazetę Polską. Nikt mi tego nie zabroni. Tylko skoro z każdej strony słyszę dowcipy o Radiu Maryja i TV Trwam to chyba mam prawo w taki sam sposób traktować TVN? Jestem ateistą, nie bronię RM, tylko według mnie rzetelność informacji RM=TVN.

Co do Gromosława to ja myślę, że nic z tego nei wyjdzie. Nie dlatego, że Amerykanie nas zbombardują, bo w Pentagonie i innych już pewnie nikt o tym nie pamięta. Tylko dlatego, że nasze prawo jest nieudolne, nasz rząd jest nieudolny i to wszystko tylko gra pod publikę. A jeśli skażą to zapłaci jakiś ochłap i życie wróci do normy. Tych wszystkich komuchów powinno się wydalić jak najszybciej i tutaj się akurat zgadzam z Kaczyńskim.
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 30-11-2011 o 00:17

Użytkownik Romeo Avatar grzybek_bgi
    Mieszka w
    B-gi/W-wa
    Auto
    155 2.0 TS 8V '94 Super
    Czas spędzony na forum
    19 d 5 h 52 m

Domyślnie

KRS, jak sam nie wiesz to się nie udzielaj, znam co nieco z opisu Ravanelli i się zgadzam.
    Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
    "Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia