Witam, mam taki problem otóż od około dwóch lat zmagam się z moim sąsiadem przez ścianę. Facet jest typowym alkoholikiem powoli staczającym się na dno zona odeszła, co parę dni libacje z kolezkami, darcie mordy po pijaku w mieszkaniu w środku nocy i awantury na korytarzu łącznie z wydalaniem płynów ustrojowych gdzie popadnie. Całe szczęście udało mi się go nauczyć aby wyłączał muzykę w nocy jednakże odbija to sobie za dnia. Do tej pory srednio mi to przeszkadzało ale chyba robie się coraz starszy i sen mam ostatnio jakiś lżejszy także i gorzej to znoszę. Moje pytanie jest takie czy znacie jakieś sposoby aby takiemu delikwentowi przemówić do rozumu że jeśli już koniecznie chce to niech niszczy tylko siebie a nie innych przy okazji? Czy znacie jakieś służby dzięki którym można by go wysłać na przymusowy odwyk albo chociaż na zaszycie? Od razu mówię, że łopata i dół w lesie odpada ( za mały bagażnik![]()
146 powodów do radości

Podstaw mu pod dzrwi 0.5 alkoholu metylowego i zadzwoń dzwonkiem, dwie korzyścisąsiad się ucieszy i Ty bedziesz miał spokój
![]()

myślisz że tylko Tobie żyć nie daje? a pozostali sąsiedzi co na to?
blok jest pełen emerytów, którzy boją się własnego cienia. Poza tym tylko ja sąsiaduje z nim ścianą - jego mieszkanie jest ostatnie narożne.
W administracji powiedziano mi że dopóki płaci to nic mu nie mogą zrobić, paranoja
146 powodów do radości
spal mu chate !![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
SERWIS KLIMATYZACJI
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.
Kupić mu Alfe to z alkoholika stanie się alfaholikiem![]()

jak nie zalega z czynszem to gorsza sprawa ale też można
notorycznie wzywaj policję , straż itp
zgłoś do spółdzielni uciążliwego sąsiada
itd itp
ale to wszystko trwa i w sumie nic pewnego

otóż to, ważne żeby się dokumentacja zebrała...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki