Chciałbym kupić jakiś zestaw kluczy żeby móc wykonać jakieś podstawowe naprawy przy samochodzie. Głównie chodzi mi o nasadowe, bo wkrętaki, płaskie i oczkowe posiadam. Tych zestawów jest wiele - od 40 po 140 elementowe. Chciałbym wziaść coś w miare rozsądnej cenie, ale też żeby mi się gwinty nie zjechały po kilku użyciach. No i żeby też niepotrzebnie nie wziaść ogromnego zestawu z którego połowy rzeczy potem nie użyję. Co byście mi polecili i z jakiej firmy ?
KOLPORTAŻ ULOTEK I MATERIAŁÓW REKLAMOWYCH >> www.ulotki-kolportaz.pl
osobiście polecam zestaw kluczy honiton używam je w pracy na co dzień no i także do domu postanowiłem je kupić. Wytrzymałe nasadki się nie obracają jedyne zastrzeżenia to do imbusów jeśli chcesz odkręcić naprawdę zapieczoną śrubę na imbus musisz liczyć się z tym, że niestety może pęknąć (miałem taki przypadek podczas próby odkręcenia śruby na imbus w mocowaniu amortyzatora w mojej belli). Ogólnie wszystko co w tym zestawie jest umożliwia praktycznie odkręcenie każdej śruby bez żadnego problemu poniżej link do owego zestawu
http://allegro.pl/zestaw-narzedzi-ho...932294648.html
Ja jestem bardzo zadowolony może cena nie jest niska ale to naprawdę porządny zestaw kluczy z innych firm polecić jeszcze mogę jonesway droższy ale jakością może troszkę lepszy
ja używam narzędzi Yato nie mylić z toya uważam że do średnio zaawansowanych prac amatorskich są wystarczające
146 powodów do radości

Ja uzywam zestaw PROXSONA niemieckie,naprawde polecam

Śmiało możesz brać taki zestaw
http://allegro.pl/klucze-nasadowe-ze...951826420.html
Mam taki i używam go do robót garażowych i sprawdza się w 100%. Bardzo sobie chwalę i nie trzeba wywalać jakiś kosmicznych pieniędzy.
Zaraz ktoś napisze, że to lipa, że się gnie, omyka itd. A ja mówię, kto takim zestawem nie pracował to niech nie bredzi od rzeczy.
Gorąco polecam taki zestaw i przyjrzyj się tym zestawom, że większość z nich jest taka sama, tylko gumy różne kolory mają na uchwytach. Nie przepłacaj.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Przecież Toya to Yato.

keyhi, weź pod uwagę ceny ProxxonaYato daje radę do domowych prac, ja mogę polecić za tą kasę. Zestaw mam Proline, każdy z tych zestawów (90-kilka elementów <200zł) jest bardzo wytrzymały jak na swoją cenę ale też piętą achillesową każdego z nich są bity - te można od razu na śmietnik wywalić.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Wg mnie lepiej kupić samą dużą grzechotkę lepszej firmy i do tego osobno dobrać nasadki na początek od 12 do 21 i ewentualnie przedłużkę. Większość rzeczy i tak jest przykręcona na klucze 17 i 19. W ten sposób nie wydasz majątku a w miarę potrzeb pojedyncze klucze później można dokupić praktycznie wszędzie.
Jeśli jednak chcesz zestaw to weź taki w których są tylko nasadki + grzechotka. Co do już samych firmy to niestety Ci nie doradzę bo sam nie wiem jakie mam a te o których wiem że są dobrej jakości (np Gedore, Forch czy Falcon) nie należą do tanich
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Ale kupując walizkę masz wszystko a to co zniszczysz w trakcie używania wymieniasz na firmowe i w ten sposób na raty uskładasz porządny zestaw w walizce.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Ja mam taka walizke Einhell i jest ok. A tego shitu za 95 zł nie warto... chyba, że przed kupnem możesz sprawdzić osobiście te narzędzia.. ja kupiłem na początku roku taki własnie zestawik za 120 zł czy 130 zł i go nawet nie spradziłem jak przyszedł, gdy przyszło po pół roku go użyć to grzechotki są strasznej jakości.. zapieczonej śróby nią nie odkręcisz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki