Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
drift-r
Dla mnie decyzja w przytoczonej walce Helda z Noverem była też dziwna bo przewagi Helda to ja w niej nie widziałem. MMA to nie tylko BJJ i na tym to polega.
.
Policz ile prób technik kończących wykonał Held przez całą walkę , ja naliczyłem około 30 , niemniej rzeczywiscie walka trudna do sędziowania ,wynik mógl pójść w obie strony ,możliwe że zadecydowała wieksza aktywność i nieustepliwość do ostatniej sekundy walki . Marcin ma dopiero 19 lat a ile juz walk zawodowych na koncie ,poprawi trochę stójkę ,nabierze masy i jeśli ominą go kontuzje bedziemy mieli jednego z najlepszych średnich na świecie .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
-
29-11-2011 23:06 # ADS
Akwizytorka
-
dritf-r, a ci którzy walczą przed walkami wieczoru są kiepscy jak na poziom KSW? Bo cały czas lansuje się tego Mameda. Fakt, że jest widowiskowy, ale czy on rzeczywiście jest coś wart? To tylko pytania. Ja na to co "widowiskowe" zawsze patrzę z przymróżeniem oka.
rafter - Ty podejrzany "typ" jesteś. Pruszków, sztuki walki, drogie samochody, zaraz się okaże, że z Barabaszem na bankiety chodziłeś
-
Użytkownik
Romeo
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
-

Napisał
Tuti
dritf-r, a ci którzy walczą przed walkami wieczoru są kiepscy jak na poziom KSW? Bo cały czas lansuje się tego Mameda. Fakt, że jest widowiskowy, ale czy on rzeczywiście jest coś wart? To tylko pytania. Ja na to co "widowiskowe" zawsze patrzę z przymróżeniem oka.
Nigdzie nie napisałem, że są kiepscy. Ja tylko protestowałem przeciwko wrzucaniu Mameda i Mariusza do jednego worka
.

Napisał
rafter
Policz ile prób technik kończących wykonał Held przez całą walkę , ja naliczyłem około 30 , niemniej rzeczywiscie walka trudna do sędziowania ,wynik mógl pójść w obie strony ,możliwe że zadecydowała wieksza aktywność i nieustepliwość do ostatniej sekundy walki . Marcin ma dopiero 19 lat a ile juz walk zawodowych na koncie ,poprawi trochę stójkę ,nabierze masy i jeśli ominą go kontuzje bedziemy mieli jednego z najlepszych średnich na świecie .
Oczywiście nie chciałem w jakikolwiek sposób umniejszać Marcinowi. Techniki i serca do walki mu nie brak a to dla mnie najważniejsze. Jedynie szkoda, że któraś z tych technik kończących nie pozwoliła wyeliminować przeciwnika. Chłopak ma przed sobą jeszcze dużo czasu na poprawienie umiejętności i dużą szansę na naprawdę przyzwoite wyniki.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)