Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678
Pokaż wyniki od 71 do 74 z 74
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    www.forum159.com
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    19 d 6 h 21 m

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Dla mnie decyzja w przytoczonej walce Helda z Noverem była też dziwna bo przewagi Helda to ja w niej nie widziałem. MMA to nie tylko BJJ i na tym to polega.
    .
    Policz ile prób technik kończących wykonał Held przez całą walkę , ja naliczyłem około 30 , niemniej rzeczywiscie walka trudna do sędziowania ,wynik mógl pójść w obie strony ,możliwe że zadecydowała wieksza aktywność i nieustepliwość do ostatniej sekundy walki . Marcin ma dopiero 19 lat a ile juz walk zawodowych na koncie ,poprawi trochę stójkę ,nabierze masy i jeśli ominą go kontuzje bedziemy mieli jednego z najlepszych średnich na świecie .
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 MTM (2009 - ....

Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 9 m

Domyślnie

dritf-r, a ci którzy walczą przed walkami wieczoru są kiepscy jak na poziom KSW? Bo cały czas lansuje się tego Mameda. Fakt, że jest widowiskowy, ale czy on rzeczywiście jest coś wart? To tylko pytania. Ja na to co "widowiskowe" zawsze patrzę z przymróżeniem oka.

rafter - Ty podejrzany "typ" jesteś. Pruszków, sztuki walki, drogie samochody, zaraz się okaże, że z Barabaszem na bankiety chodziłeś

Użytkownik Romeo Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    www.forum159.com
    Czas spędzony na forum
    19 d 6 h 21 m

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post

rafter - Ty podejrzany "typ" jesteś. Pruszków, sztuki walki, drogie samochody, zaraz się okaże, że z Barabaszem na bankiety chodziłeś
    Nic nie trafione Tuti - mieszkam teraz 2 km od Pruszkowa , nogi to ja powyżej pasa już nie podniosę , auto w lyzyngu , i nie z Barabaszem
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 MTM (2009 - ....

Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar drift-r
    Mieszka w
    STMI/Łódź/Szczecin (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001
    Czas spędzony na forum
    57 d 3 m

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    dritf-r, a ci którzy walczą przed walkami wieczoru są kiepscy jak na poziom KSW? Bo cały czas lansuje się tego Mameda. Fakt, że jest widowiskowy, ale czy on rzeczywiście jest coś wart? To tylko pytania. Ja na to co "widowiskowe" zawsze patrzę z przymróżeniem oka.
    Nigdzie nie napisałem, że są kiepscy. Ja tylko protestowałem przeciwko wrzucaniu Mameda i Mariusza do jednego worka .

Cytat Napisał rafter Zobacz post
    Policz ile prób technik kończących wykonał Held przez całą walkę , ja naliczyłem około 30 , niemniej rzeczywiscie walka trudna do sędziowania ,wynik mógl pójść w obie strony ,możliwe że zadecydowała wieksza aktywność i nieustepliwość do ostatniej sekundy walki . Marcin ma dopiero 19 lat a ile juz walk zawodowych na koncie ,poprawi trochę stójkę ,nabierze masy i jeśli ominą go kontuzje bedziemy mieli jednego z najlepszych średnich na świecie .
    Oczywiście nie chciałem w jakikolwiek sposób umniejszać Marcinowi. Techniki i serca do walki mu nie brak a to dla mnie najważniejsze. Jedynie szkoda, że któraś z tych technik kończących nie pozwoliła wyeliminować przeciwnika. Chłopak ma przed sobą jeszcze dużo czasu na poprawienie umiejętności i dużą szansę na naprawdę przyzwoite wyniki.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)