Znaleźliście coś ciekawego w Waszych samochodach po zakupie? Ja znalazłem sprawną lutownicę pod fotelem pasażera![]()
Juz chyba jest taki temat, poszukaj "niespodzianki po zakupie" to poczytasz wiecej o podobnych odkryciach
Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk
kilka euro w bilonie![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

The men's world club - jakaś karta stałego klienta do Vistuli i Wólczanki![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Ostatnio edytowane przez Tuti ; 28-11-2011 o 00:09

pod tylnymi fotelami 3 euro w bilonie, cukierki i żelki![]()

Płyty CD w radiu to często dostawałem gratis, w mercedesie jak nim wróciłem z Włoch to w schowku znalazłem gumkęna szczęście nie zużytą
![]()
Mazda Mx3 V6>Hyundai Coupe 2.0>Alfa Romeo 147 1.9>Seat Ibiza FR 1.9>Opel Asta GTC 1.9>Hyundai Coupe 2.0>Mercedes SportCoupe 2.2FL>Mini Cooper 1,6>Renault Clio 1,5>Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde

Kolega nalazł na kolektorze dolotowym wysuszoną mysz. Ja pod dywanikami w mojej pierwszej alfie w sumie pewnie wiaderko piasku - z Sycyli była .
Ja jak swoją kupiłem znalazłem ok 8 euro w bilonie, 2 cd z dziwną muzyką, okulary przeciwsłoneczne
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki