Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar Jester
    Mieszka w
    Wrocław/Włodawa
    Auto
    AR 146 1.4 bx
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    10 d 5 h 16 m

Domyślnie problem z YouTube

Potrzebny mi jest specjalista wysokiej rangi miałem swoje konto na YT od długiego czasu, konto ze swoimi filmikami, które ciężko mi znaleźć na dysku. No ale do sedna, jakiś czas temu YT chciało powiązania z google czy jakimś tam kontem email. Utworzyłem to powiązanie i od tego czasu miałem poważne problemy w zalogowaniu sie na YT na innych komputerach. Wymagało to dla mnie hasła, którego nie potrafiłem sobie przypomnieć. Jedynie w domu na YT mam zapisane na swoim kompie i to działało natomiast gdzie indziej wymagało hasła, jak wpisywałem to z YT to nie działało i to mnie denerwowało. Otóż wczoraj wchodzę na YT i byłem zalogowany nie na siebie lecz na kolegę, który powiązał swoje konto(był to mail wspólny założony przez niego byśmy mogli się wymieniać notatkami w szkole). Wkurzony tym, że jest jakieś powiązanie, nawet nie moje, którego nie chce wpisałem, że rezygnuje i usuwam konto google. Wchodzę na YT i nie ma też mojego konta! 2 godziny szukałem pomocy jak je przywrócić, odzyskiwanie haseł, kont i lipa. Ta pomoc jest tam tak skonstruowana jak dla robotów- jeżeli coś tam to opcja 1 a jak nie to 2. Są tylko suche odnośniki, gotowe przykłady i nie ma czegoś jak np. w orange, jak coś mnie boli to skrobie maila a oni odpowiadają. Tu chciałem to samo, napisać jaki mam problem a normalnie nie mogę bo ta opcja nie istnieje. Odgrzebałem swojego maila aktywacyjnego YT z 2007 roku, podaje im rzeczywiste dane, że jestem prawowitym właścicielem konta i nic, zero odzewu. A jak już odpisali mi, że nie wiadomo czy mogą mi ufać czy nie (2 razy próbowałem i 2 razy identyczny mail) to mam kliknąć link1 jak chce podać jakieś dane do 2 a jak nowe konto założyć to link3 no poprostu paranoja!

podsumowując moje żale- bardzo chcę przywrócić swoje konto na YT i potrzebuję kogoś kto mi w tym pomoże
    If you just let me I'll find a way
    To ease your mind and for you to stay
    And I will untie all the ropes
    It's hard for me but believe me, I'm trying.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

ʇɧɹqoq Romeo Pokaż na mapie Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    AR 155 2.0
    Czas spędzony na forum
    9 d 37 m

"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

Użytkownik Rowerzysta Avatar Manieq
    Mieszka w
    ŚŚ
    Auto
    147 1,9 8v '02 Lusso
    Czas spędzony na forum
    3 d 3 h 17 m

Domyślnie

wspoołczuje ,ja bym sie fkkkoooor.w lekko mówiąc jak by mi mój zbiorek znikł, ale ja bym czytał to co piszą zamiast usówac odrazu konto z google bo to teraz wszystko takie pojeb%ne powiązane" i w ogóle padaka,. zawsze możesz wcisnąc LUBIETO<kufa je.b fyjesbook......sory
    życzę powodzenia.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)