Potrzebny mi jest specjalista wysokiej rangimiałem swoje konto na YT od długiego czasu, konto ze swoimi filmikami, które ciężko mi znaleźć na dysku. No ale do sedna, jakiś czas temu YT chciało powiązania z google czy jakimś tam kontem email. Utworzyłem to powiązanie i od tego czasu miałem poważne problemy w zalogowaniu sie na YT na innych komputerach. Wymagało to dla mnie hasła, którego nie potrafiłem sobie przypomnieć. Jedynie w domu na YT mam zapisane na swoim kompie i to działało natomiast gdzie indziej wymagało hasła, jak wpisywałem to z YT to nie działało i to mnie denerwowało. Otóż wczoraj wchodzę na YT i byłem zalogowany nie na siebie lecz na kolegę, który powiązał swoje konto(był to mail wspólny założony przez niego byśmy mogli się wymieniać notatkami w szkole). Wkurzony tym, że jest jakieś powiązanie, nawet nie moje, którego nie chce wpisałem, że rezygnuje i usuwam konto google. Wchodzę na YT i nie ma też mojego konta!
2 godziny szukałem pomocy jak je przywrócić, odzyskiwanie haseł, kont i lipa. Ta pomoc jest tam tak skonstruowana jak dla robotów- jeżeli coś tam to opcja 1 a jak nie to 2. Są tylko suche odnośniki, gotowe przykłady i nie ma czegoś jak np. w orange, jak coś mnie boli to skrobie maila a oni odpowiadają. Tu chciałem to samo, napisać jaki mam problem a normalnie nie mogę bo ta opcja nie istnieje. Odgrzebałem swojego maila aktywacyjnego YT z 2007 roku, podaje im rzeczywiste dane, że jestem prawowitym właścicielem konta i nic, zero odzewu. A jak już odpisali mi, że nie wiadomo czy mogą mi ufać czy nie (2 razy próbowałem i 2 razy identyczny mail) to mam kliknąć link1 jak chce podać jakieś dane do 2 a jak nowe konto założyć to link3
no poprostu paranoja!
podsumowując moje żale- bardzo chcę przywrócić swoje konto na YT i potrzebuję kogoś kto mi w tym pomoże![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
wątpię żebyś coś zrobił
http://www.google.com/support/youtub...answer=1151740
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
wspoołczuje ,ja bym sie fkkkoooor.w lekko mówiąc jak by mi mój zbiorek znikł, ale ja bym czytał to co piszą zamiast usówac odrazu konto z google bo to teraz wszystko takie pojeb%ne powiązane" i w ogóle padaka,. zawsze możesz wcisnąc LUBIETO<kufa je.b fyjesbook......sory
życzę powodzenia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki