AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Subaru ładne ładne tylko silnik...2,5 chyba bęzynka ma moc ale to auto ma być do dojazdu do pracy 10km na zakupy 20 km itp nie do jazdy terenowej wątpię żeby kiedy kolwiek zjechało z utwardzonej nawierzchni ;D no i spalanie subaru...dlatego bd to raczej RAV4.Dacie chyba sobie odpuszczą już ja się o to postaram skoro w środku jest tak słabo wykonany.A chcą akurat suwa bo taki rodzaj nadwozia przypadł im do gustu,jak wcześniej pisałem właściwości terenowe nie mają tu nic do rzeczy ;D
Evoque i BMW X1 super auta ale trzymajmy się budżetu 45tyś złotych polskich.Jakieś jeszcze propozycje w tej kwocie ;p?heh
Ostatnio edytowane przez zwoli ; 13-12-2011 o 20:14
[QUOTE=zwoli;733774]Subaru ładne ładne tylko silnik...2,5 chyba bęzynka ma moc ale to auto ma być do dojazdu do pracy 10km na zakupy 20 km itp nie do jazdy terenowej wątpię żeby kiedy kolwiek zjechało z utwardzonej nawierzchni ;D no i spalanie subaru...[/QUOTE
my tu z kolegą dakoolkiem mamy na myśli Forestera poprzedniej generacji ( bo ta zmieści sie w budżecie) a to przecież budka telefoniczna na 4 kółkach ,moja żona jak go zobaczyła po raz pierwszy to sie załamała , a teraz po 4 latach eksploatacji go kocha i nie chce za nic w świecie innego . Spalanie ?? No cóż , 173KM stale załączony napęd 4X4 + skrzynia automat ,taki zestaw pobiera 12.5 l/100km ,wszystko rekompensuje praktycznie zerowa awaryjność .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
[QUOTE=rafter;733870]A jak 2.5 miałby dla rodziców za dużo palić, to jest jeszcze 2-litrowy wolny ssak, skoro osiągi nie mają znaczenia, a jak w końcu przyjdzie ten śnieg, to docenili by seryjny reduktor, jakby im przyszło wykopywać się z zaspy... ale Forester i tak już chyba nie wchodzi w grę
Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może... Nissan Quashquai - ta sama technika (układ napędowy) co Dacia, w ładniejszym opakowaniu i tańsze (chyba) niż RAV-kaPlus najniższa utrata wartości w klasie
O i jeszcze Grand VitaraPrzed chwilą widziałem orurowany, to by się mógł Twoim rodzicom spodobać. Widziałem też Forestera, który stał obok Yarisa i niewiele był wyższy
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 14-12-2011 o 13:50
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki