Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Mam kartę vitay. Coś tam w sumie zbieram i może raz w roku za te 50zł idzie wlać........
-
13-12-2011 21:42 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
twardy
Dokładnie - wolałem nie sugerować, żeby nie wyszło sekciarsko.
P
rafter - zależy jaki biznes. Gdybym miał sklep internetowy, to bez zastanowienia wszedłbym w to, a mała liczba handlowców to dla nich (handlowców) atut, bo z 1,9 mln uczestników są duże szanse statystyczne na jakikolwiek dodatkowy ruch.
Lyoness ma już 1.9 mln uczestników w naszym kraju ?? Jeszcze niedawno czytałem ,ze przekroczyli 300 tys.
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
-
Użytkownik
Embrion
Witam. Tankuje na orlenie 10tys litrow miesiecznie, czy jest jakis upust na jednym litrze paliwa z tej karty? i czy mozna korzystać z niej jesli korzystam z karty biznes tank ?
-
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Ja mam BiznesTank dzieki uprzejmosci forum Klub Seata Ibiza i mam -8gr na Orlen oraz -5gr na Bliskiej i do tego moge zbierac punkty VITAY. Mozna tam sie zarejestrowac i wyrobic sobie karte jak ktos chce. Wyrabiaja kazdemu. Czas oczekiwania to jednak ok. 2-3 miesiace.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)